מצבר לאופנוע CTEK XS 0.8

Choia

New member
מצבר לאופנוע CTEK XS 0.8

רכשתי לפני שעה קלה את המוצר הזה: http://www.ctekbatterychargers.com.au/ctek-xs-08.html הסיבה: עברתי למוד נסיעה על האופנוע של פעם בשבוע והמצבר מתרוקן לו בנעימים ובנחת... האופנוע: סוזוקי GS500. התכנון: לפרק את המצבר מהאופנוע בסוף הנסיעה ולהטעין למשך שבוע לפני הנסיעה הבאה. תובנות? הסגות? רעיונות? עצות? בתודה רבה וברגשי הוקרה, צ'ויה.

gsxr77

New member
מברוק על המטען החדש

למה לפרק אם אפשר להתקין פעם אחת את החיבור המהיר להדקי המצבר, טעינת המצבר נעשית קלה ופשוטה אחלה מטען, יש לי אותו מס' שנים (דגם קודם), עלותו בארץ אם אינני טועה כ-250 ש"ח, לא שווה את הרכישה בחו"ל.

lazybones

New member
לפני כמה ימים קניתי בארץ ב 300 ש"ח.

מהיבואן בהוד השרון. הציל אותי. המצבר שלי נגמר, לקחתי אותו הביתה, הטענתי אותו לילה שלם ובבוקר הניע כמו חדש. איך לא קניתי את זה קודם?

שים לב שזה לא אותו מטען בחלק מהקישורים שצרפת

חלק מובילים לדגם ה-3.6 וחלק ל-0.8, כמו ש- Choia קנה. ממה שאני רואה, באתר "איש שטח" ניתן למצוא את המטענים הללו במחיר הנמוך ביותר.

Zrex

New member
כמובן שיש כמה סוגים

דגם ה 3.6 עדיף מאחר ויש לו ריגולטור לטעינה להפסקה ולטעינה מחדש. הדגם 0.8 אכן יותר זול אצלהם

Zrex

New member
לפי מה שהבנתי מנציג של שנפ המפיצים בשעתו

בדגם הפשוט בזמן שהוא סיים להטעין הוא מתנתק אבל אחרי כמה ימים אם המצבר נחלש טיפה הוא לא חוזר לעבוד. בדגם היקר יותר הוא חוזר להטעין ברגע שמרגיש ירידה במצבר. יתכן ועכשיו בדגמים החדשים זה שונה.

בקישור הקודם שנתת, כתוב שה-3.6A יודע גם

לטעון ב-0.8A, ואז לדעתי, אם זה נכון, אז בכלל שווה לקחת את ה-3.6A.

Choia

New member
לפרק כי האופנוע חונה במרחק מה מהדירה

נרכש בבר-גל בדרום ת"א בדרך מנחם בגין תמורת כ310 זוזים. המוכר היה אדיב מאוד, רוכב על BMW כלשהו (נדמה לי שR כלשהו), והמליץ על המצבר הזה.

gsxr77

New member
מטען, מטען, לא מצבר... תתחדש

lazybones

New member
הסגות = השגות.

איזה תובנות אתה רוצה? חבר לחשמל וזהו. תקרא את ההוראות. זה לא מסובך בכלל. בעקרון כשנורה מספר 3 דולקת אז המצבר מוכן לעבודה. אם הנורה הראשונה מהבהבת אז יש לך מצבר תקול. RTFM! READ THE FUCKING MANUAL

lazybones

New member
אם המטען של CTEK עושה את מה שהוא טוען

אז כנראה שיש הבדל גדול. מדובר במטען חכם בעל שלבים שונים בטעינה ויכולת לניתוח מצבו של המצבר. זה גם כולל אחריות של חמש שנים.

מוצר מעולה

מכרתי ל 5 לקוחות שלי גם לרכבים אופנועי ים וטרקטורונים מוצר טוב לרכבים של סוף שבוע (לכלים שלא נוסעים ביום יום)

אם הטעינה באופנוע תקינה

אין שום צורך לטעון את המצבר במהלך השבוע שהרי מצבר מנותק אינו זולג - נתק את המינוס בגמר הנסיעה, חבר אותו שוב לקראת ההתנעה הבאה וזהו.

MexMex

New member
אם המצבר שלך נפרק תוך שבוע

אז יש לך בעייה. או שהמצבר עייף מאוד והולך להחזיר את נשמתו בקרוב או שיש לך זליגת זרם (הזעקה?) המטען לא יפתור את הבעייה אלא רק יכסה אותה.

למעלה