מצבי מעורפל מאוד..: \

a r n e v e t

New member
מצבי מעורפל מאוד..: \

מי שיודע או שם לב.. אז אני אזכיר..כתבתי בעבר בפורום("אהבה ורומנטיקה") לגביי הבוסית שלי..שהיא כנראה לסבית או בי.. ואני בעצמי הרגשתי איזשהי משיכה מוזרה אליה.. הכל מסתבך כי לפני כשבוע יצאתי למועדון ואמרתי לה להצטרף.. אני שתיתי לא מעט בלשון המעטה.. ואיכשהו מצאתי את עצמי תופסת אותה ביד לעבר תאי השירותים לא מבינה איך זה קרה אבל אני זאתי שעשיתי את הצעד הראשון ניששקתי אותה. היא התחילה להסביר לי אחרי שניסיתי להוציא ממנה למה היא עם מסכה של אי אפשר "לדעת אם את רוצה נשים או גברים" אבל האלכוהול לא עזר לעיכול זה בטוח... ומה קשור שאני זאת שמתנפלת עליה..אחד הלילות ההזויים שלי : \ לא בחיים לא רצית נשים ובחיים לא לקחתי כזאת יוזמה!! היא נסעה לחו"ל ל 5 ימים..מאז לא ראיתי אותה.. ומחר היא חוזרת..כמובן שאנחנו צריכת להיפגש..ולדבר והכל כל כך מבולבל..אני לא מבינה מהקורה איתי אני מפחדת על יחסי העבודה..אני מפחדת על הקשר..על הכל זה הולך להיות מורט עצבים... אני לא יודעת מאיפה להתחיל לתת לה לדבר קודם?(להסביר ולתאר לי מה קרה באותו לילה-אחרי הכל הייתי שיכורה) או ישר לשפוך את כל החששות והמחשבות שלי לא יודעת..פשוט לא יודעתתתת.. הצילו..

white star

New member
../images/Emo54.gif תתני לה לדבר

וככה תוכלי לדעת איך בדיוק לגשת לסיפור...

מתקתק99

New member
שלום לך a r n e v e t

בוקר טוב... ע"ס מה שכתבת כאן, חסר לי פרט אחד. איך היא הגיבה לנשיקה שלך... האם היא שיתפה פעולה? האם היא התנגדה? בכל מקרה, המקרה כבר קרה ולא ניתן לחזור אחורה. כל שעלייך לעשות הוא, לגלות בגרות נפשית ולקחת אחריות על הצעד שעשית. אל תחכי, שהיא תפנה אלייך... עלייך ליזום איתה שיחה ספציפית על המקרה. שיחה קצרה...מבלי להתבלבל יותר מדי...ומבלי לתכנן בראש דו שיח עימה. פשוט להתנצל על המקרה ולסיים בזה, שאת מקווה, שהמקרה מאחוריכן ושזה לא יפריע לכן לעבודה השותפת שלכן יחד. ולאחל לה כל טוב ושנה טובה... היי חזקה עם עצמך... אל תחמירי עם עצמך... לא חטאת או פשעת... מאחל לך בהצלחה, שנה טובה ומתוקה, פורה ומהנה... א-ו-פ-י-ר.

למעלה