מצביעים לדניאל

מצביעים לדניאל ../images/Emo206.gif

מזה ירדנו למקום ה5 אסור שזה יקרה יאלה קדימה להצביע ההצבעות נקלטות בשעה 10 ומשעה 10 זה יום חדש זאת אומרת שאם הצבעתם עכשיו (שעה שלוש וחצי) אז רק מחר ההצבעות שלכן יעברו למבוקשים בשעה 10 בבוקר עורכים את התוכנית למבוקשים ככה שאם הצבעתם מאוחר יותר אז אכלתם אותה וזה יקלט רק מחר בקיצור תצביעו כי אני אצבעתי איזה 40 פעמים וכבר הלכו לי הידיים תצביעו לא לוותר אנחנו חייבים מקום ראשון פשוט חייבים אז אל תוותרו .. אסור לנו לתת לדניאל להסתובב ברעננה כשהוא נמצא במקום נמוך ובקצב הזה שלכם הוא ירד מהמבוקשים קדימה תנסו לפחות כמה שאתם יכולים תפתחו הרבה כינויים במוסיקה 24 תשקיעו את כל הבוקר אם צריך ואז יהיה לכם יותר קל וכל הזמן תצביעו מהכינויים האלו באמת אסור לכם לוותר ממש ממש אסור!! אל תוותרו אנחנו עוד נגיע למקום הראשון קדימה אתם עדיין בהודעה הזאת? תתחילו להצביע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תיקחו את זה באופן אישי כי יש פה כמה שממש משקיעים ומצביעים הרבה אבל באמת.... ממש ממש חשוב שהוא יעלה הוא ירד למקום 5 אתם מבינים? זו פאדיחה רצינית של הפורום אז קדימה להצביע

תנסי כמה שיותר

תשקיעי על זה מאמי - חייבים להשקיע תשבי על האתר ותרשמי המון ככה אני עשיתי לפחות (חוסכת כסף) אבל גם אסמסים כמובן

תצביעוווווווווווווו

הפורום הזה ייבששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש מה קורה לכם היום?

הצבעתי 60 פעמים חיחי

פתחתי 60 כינויים במוסיקה 24 הייתם מאמינים חיחי אני לא עד כדי כך משועממת זה לא היה ביום אחד חחחחח כל השבוע קצת קצת וזהו עכשיו כל יום אני מצביעה 60 ופותחת עוד כינויים נראה אם דניאל ככה לא יעלה למקום 1

Mi RoNi

New member
../images/Emo47.gifטיאר - הכי סלב../images/Emo47.gif

יאללה חבר'ה דניאל נכנס לרשימה כ-ו-ל-ם להצביע לו כאן.

דוגרי זה סתם מעפן אבל הצבעתי

מה זה האתר הזה מי שמע אליו? טוב אבל הצבעתי בכל זאת למרות שזה לא נראה לי אתר שכזה כבוד לזכות מקום ראשון

למעלה