מצבה של שושי...

chino

New member
מצבה של שושי...

היום הפכתי להיות פחח. בעקבות התאונה שקרתה לי השבוע, היום תיקנתי את שושי, החלפתי את כנף ימין, ולאחר ארבע שעות של עבודת פטישים מאסיבי, הצלחתי לישר את תא המטען. הפגוש עדיין נותר עקום, אני מקווה שאצליח למצוא תחליפי (אם משהו יודע היכן שייתקשר - 064670959), לגבי הפנס הקידמי, VQ אמר לי של-א.ש. יש אחד כזה (מהדגם מאליפטי) הוא רוצה 150 ש"ח אך מכיוון שאני גר בצפון ואין לי אף אפשרות להגיע אליו על מנת לבדוק את מצב הפנס (זה חלק משומש), נראה לי שאמשיך לחפש. לבינתיים הדבקתי עם איזולירבנד פנס קידמי של חיפושית מהמודל המאוחר, העיקר לא לקבל דו"ח על תאורה. לצערי שושי נראית כמו משה דיין.

dejavu

New member
תא המטען

יישרת אותו עם פטיש??! נשמע קצת שוק... תא המטען בחיפושית גרמניה עשוי מצורות כאלה שאם הוא נמעך הוא הולך קפוט קשה ליישר אותו ולהביא אותו למצב טוב בכל מקרה, בהצלחה.... ורק שתדע ואני משער שאתה כבר יודע שאפשר להזמין חלקים שלמים כדי להרכיב את ה NOSE של החיפושית לאחר מעיכה.... כנס לאתר הזה ותבין בדיוק על מה אני מדבר... הבחור הזה שיפץ חיפושית 57 שעברה תאונה, במסגרת השיפוצים הוא בנה את כל הNOSE מחדש.. אני קצת מזדהה עם המצב כי עכשיו אני מתקן חיפושית אמריקאית שנמעך לה כל החלק הקדמי בתאונה, מכסה קדמי טמבון וה"אפרון" שזה החלק התחתון של המכסה הלכו קפוט... היום פירקתי את האפרון הקדמי... שלומי, 18, פחח בתחילת הדרך :)

zxram

New member
בדקת אצל דוד חיבה?

הוא יושב במושב בית יצחק שזה ליד נתניה הטלפון שלו הוא 051-971128 או 052533754 אני מקווה שתתפוס אותו כי הוא לא זמין תמיד.. הוא לקח לי 180 שקל על חלק שבמקום אחר רצו עליו 450 אחרי שהורדתי אותם מ 700 , ויכול מאוד להיות שיהיה לו חלקים בשבילך. למרות שלפי מה שמספרים פה א.ש הוא גם בסדר במחירים..

chino

New member
בדקתי אצלו, אין לו

כנראה שהבררה היחידה שנותרה לי זה א.ש.

chino

New member
להביא חלקי פח מחו"ל ?

מה אני רוטשילד ? אם היה לי כסף אז לא הייתי מנסה ליישר את תא המטען בעצמי..אה..וגם הייתי קונה קרמן גיאה שנת 1956 קבריולט.

Morticia

New member
מתילדה הובלות...

אם יש לך חלפים באיזור ת"א, אין לי בעייה לצמצם בשבילך טווח ולקחת אותם איתי לאיזור חדרה מסלול שאני עושה כמעט כל יום ואולי אפילו צפונה יותר. טיש

KiCKAs5

New member
צ´ינו מן.. חבל שאף אחד לא אמר

לי ולאח שלי את זה לפני שאנחנו שברנו בוקסות על הבורג המזדיין הזה.. אחי ניסה אפילו עם מברגה מיוחדת במוסך ורק הצליח לשבור עוד בוקסה.. רק אחרי שהוא קנה בוקסה יצוקה מיוחדת (שהוא גם דאג לדפוק לי בברך בהזדמנות אחרת) עם מוט ברזל ולכול זה הוסיף צינור ארוך ארוך ובן אדם "עבה" הוא הצליח לשחרר את הנעילה של הבורג... ורק לצורך הידע הכללי... זה אמור להיות ככה ?! או שזה נתפס לאורך הזמן ?!

KiCKAs5

New member
אופס אופס אופס אופססססססססס !

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ דרור תמחוק לי את זה בבבבבבבבבבבקקקקקששששההההההההההההההההההההה

vq55205

New member
יש סיכוי שאני בתל אביב ביום רביעי

אתה רוצה אני נכנס לא.ש. לאסוף את הפנס , יום שישי אני במפגש אמסור אותו לאיזה צפוני .מתאים לך תודיע עד יום שלישי בנוכחי. אני מניח שהפנס תקין אתה רוצה תוסיף הוראות בדיקה אני אבדוק בשבילך. הייתי פעם בטבריה אולי אני אספיק עוד פעם בחיים אבל בטוח לא השבוע.

Morticia

New member
לא מגיעה לטבריה, אבל.

לא מגיעה לטבריה, אבל - אני מכירה אנשים שלומדים בחיפה, ואם הבנתי נכון אתה לומד שם. אני אתקשר אליך.

למעלה