מצא את ההבדלים

abalaba2

New member
מצא את ההבדלים

ביינום- הלפרין שחקן דקות 2 נק' 3 נק' עונשין ריב' אס' איב' נק' וויל ביינום 29 3-5 1-3 0-2 3 6 4 9 יותם הלפרין 31 3-6 3-4 1-2 2 3 1 16 שימו לב בעיקר לאיבודים... עד מתי וויל ביינום!

לינוש22

New member
טוב

לפחות הוא יצא בחמש עבירות לפני שהספיק לעשות עוד נזק... לפחות הניצחון היה מתוק!

M u s i c B o x

New member
אני שונא אותו אבל

אבל אל תשכח שבדקות של הקאמבק הוא היה מצויין 6 אסיסטים ונקודות בדקות החשובות והם חזרו בזכותו וויצ'יץ' למשחק ואז הוא נבהל מעצמו וחזר להיות גרוע... הלפרין היה טוב מאוד בסוף אבל מוריס השחקן הכי טוב במכבי כרגע

moshebar23

New member
איזה קול שארפ..

אם קראתי נכון את השפתיים שלו הוא אמר "HELP ME GOD" ב6 הזריקות האחרונות

IUB

New member
אני לא בטוח שזה מה שהוא אומר,

אבל הוא אומר את זה בכל זריקת עונשין. גם אם זה נגד " אליצור עירוני יבנה ילדים 2 ב' "

מוכר את הכרטיס שלי נגד ז'לגיריס

כן,כן, לא מתחשבים בדתיים ודוחפים משחק בפורים,איזה חוסר רגישות! ואני עוד הבנתי שוויל ביינום בדרך לחזור בתשובה. בקיצור,אם מישהו מעוניין/מכיר מישהו שמעוניין לקנות ממני את הכרטיס במחיר עלות (המנוי.ואם זה לא יעבוד אז קצת פחות...) אז שישלח לי הודעה.

benji marder

New member
מה רע ביינום סבבה

אם כבר אז עד מתי קאמינגס ביינום הוא אחלה שחקן לא חמישיה ולא ברמה של הלפרין אבל אחלה שחקן

IUB

New member
מסכים בגדול,

הבחור קצת מופרע וזה לטוב ולרע. זה לא שחקן לתת לו להוביל קבוצה באופן עקבי, אבל אל תשכחו שבדקות לחץ הוא זה שלא מפחד ללכת לסל וגם מצליח לרוב לעשות סל מכלום. נכון, הוא סוג של הימור אבל זה עדיף מקאמינגס שהתרומה היחידה שלו היא להחזיק את הכדור 10 שניות ואז למסור לזה שלידו. מה שמשאיר את 4 האחרים לשחק בנחיתות מספרית ועם שעון של 14 שניות במקום 24. והערה אחרונה לסיום, מוריס נראה עייף אתמול, התקשה לזוז מהר, נחסם לפחות פעמיים וכמעט לא חסם בעצמו, ועדיין היה מצויין והתרכז בלקלוע משלוש מה שלא מצריך הרבה מאמץ. השחקן הכי טוב היום במכבי בלי ספק.

למעלה