מצאתם 60,000 ש"ח בפח הזבל

גנגי

New member
הצחיקה אותי השורה האחרונה

שבה שוקי פורר הרים טלפון לברך את האיש על המעשה האנושי. אנושי, בטח. מכל השמות-תואר בעולם דווקא אנושי.

אלעד2

New member
אינ'ך איזה סקר על זה?

לדעתי- 80 אחוז מחזירים קומפלט 75 אחוז גם מסרבים לקבל תמורה

יוסי ר1

Active member
../images/Emo9.gif אלא מי היה מחזיר, גולדן רטריור?

מזכיר לי שכשהייתי בערך בן 6, מצאתי אסימון בתחנת האוטובוס. למזלי, בסמוך חנתה ניידת משטרה. ניגשתי לשוטר שישב בה, ורציתי לתת לו את האסימון, על מנת שהמשטרה תאתר את הבעלים המודאג ותשיב לו את האבדה. השוטר סירב כמובן לקחת את האסימון, אבל לא טרח להסביר לי מה ההבדל בין דין מאה לדין פרוטה. עד עכשיו אני זוכר את תחושת התיסכול שלי על כך שהמשטרה מסרבת למלא את חובתה ואינה מאפשרת לי עשות את המוטל עלי.

קרה לי פעם

שנעלם לי הארנק. כל הסימנים הצביעו על כך שהוא נגנב. לאחר כשבוע מצלצל הטלפון בביתי: הארנק נמצא בפח אשפה. אשתו של עובד העירייה שמצא אותו בפח, חיפשה לפי התעודות ומצאה את הטלפון שלי ב- 144.

נץ666

New member
גם לי קרה דבר דומה

בטיול שנתי שכחתי בחצר של יוטבתה את התיק עם "הכל" בו. שעתיים אח"כ אני מקבל הודעה והזמנה לבוא ולקבל אותו באחד מקיבוצי הסביבה.

אלי ו.

New member
גם לנו קרה מקרה דומה

יום אחד, באמצע היום, כשכולם בבית, גנב זריז פתח את הדלת נכנס אלינו הביתה, לקח שני ארנקים + מכשיר סלולרי ונעלם. את הכסף כבר לא ראינו אבל את תכולת הארנקים שפוזרו ברחבי העיר קיבלנו בתשלומים מאנשים טובים שגילו תעודות מזהות וכרטיסי אשראי, חפשו את הטלפון וטרחו להחזיר את הפריטים.

hillelg

New member
יש "מדד יושר" בינלאומי

איזשהו גוף שמטמין בכל מיני מדינות ארנקים עם 100 דולר ומספר שיש לחזור אליו, ובודק כמה אנשים באמת מחזירים. משהו כזה.

hillelg

New member
הלוואי.

גם אין לי מושג איך למצוא את זה. מישהו פה מומחה לאיחזור מידע ברשת?

איש אחת

New member
מדד היושר

הניסוי נערך ע"י Reader’s Digest ב- 1977, ולהלן התוצאות בחתך יבשתי: Asia: 80 of 140 wallets were returned (57 per cent) Europe: 116 of 200 were returned (58 per cent) USA: 80 of 120 returned (67 per cent) Asia, incidentally, had the highest percentage (72) of people who refused to accept a reward for returning the wallet.

למעלה