כנסו לאתר של שרון וכבר בדף הבית תראו למה הוא מתנכל להודעות שלי ולא לאלו של אבי וורטהיימר . - הלינק פה למעלה במרכז . שרון חבל שכל מה שאתה עושה הוא אנטרס אחד גדול - תשקיע בנבחרת שלא יעשו לנו בושות - זה חשוב יותר ...
הסיבה ששרון לא מתנכל להודעות של אבי היא בגלל שאבי פירסם רק הודעה אחת ואתה פירסמת כבר מלא הודעות על הדלק שלך. הדלק שלך טוב אבל המחיר שלו בשמיים. אני לא חושב שבגלל שאבי עזר לשרון לבנות את האתר שלו אז הוא לא מתנכל לו בהודעה היחידה שהוא פירסם על הדלק של בירון. תפתח אתר מכירות ושם תפרסם כמה שאתה רוצה ולא יגבילו אותך ואני בטוח ששרון או כל מנהל פורום אחר לא יתעצבן אם תפרסם לינק לאתר שלך. בברכה יוני שריג.
נעוצה בכך שכשהקמתי את האתר אבי סיפק לי שירותי איחסון וסיוע לוגיסטי בהקמת האתר ומה לעשות שאני מוכיר תודה לאנשים שנותנים לי יד אגב שחכת את העזרה שקיבלת ממני בארגון האירוע בכרמיאל
אני אביא את האקדחים, קודם כל אריה ושרון ינסו להרוג אחד את השני, אם שרון יפסיד ליאור יקח פיקוד ????????????????????????????????????? הלוווווווווווווו, ילדיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, דיייייייייייייייייייייי אבא עופר ג´ט קלאב
אני מציע, בשבת אחת באחד המקומות הבלתי תלויים, אולי בעין שמר מקום טוב באמצע, גם אריה וגם אבי וגם כל מי שרק רוצה, יקימו דוכני מכירה, עם הסברים ודוגמאות, טבלות ודוגמיות, בסוף כולם יריבו עם כולם. ושבו בנים לגבולם והשקט לפורום