מצאתי

• פותח הנושא leef
  • פורסם בתאריך

leef

New member
מצאתי

כנסו לאתר של שרון וכבר בדף הבית תראו למה הוא מתנכל להודעות שלי ולא לאלו של אבי וורטהיימר . - הלינק פה למעלה במרכז . שרון חבל שכל מה שאתה עושה הוא אנטרס אחד גדול - תשקיע בנבחרת שלא יעשו לנו בושות - זה חשוב יותר ...

לאריה

הסיבה ששרון לא מתנכל להודעות של אבי היא בגלל שאבי פירסם רק הודעה אחת ואתה פירסמת כבר מלא הודעות על הדלק שלך. הדלק שלך טוב אבל המחיר שלו בשמיים. אני לא חושב שבגלל שאבי עזר לשרון לבנות את האתר שלו אז הוא לא מתנכל לו בהודעה היחידה שהוא פירסם על הדלק של בירון. תפתח אתר מכירות ושם תפרסם כמה שאתה רוצה ולא יגבילו אותך ואני בטוח ששרון או כל מנהל פורום אחר לא יתעצבן אם תפרסם לינק לאתר שלך. בברכה יוני שריג.

MemphisRaines

New member
הסיבה למילות התודה שלי לאבי

נעוצה בכך שכשהקמתי את האתר אבי סיפק לי שירותי איחסון וסיוע לוגיסטי בהקמת האתר ומה לעשות שאני מוכיר תודה לאנשים שנותנים לי יד אגב שחכת את העזרה שקיבלת ממני בארגון האירוע בכרמיאל

ofersi

New member
אני מציע דו קרב על גבי המסלול

אני אביא את האקדחים, קודם כל אריה ושרון ינסו להרוג אחד את השני, אם שרון יפסיד ליאור יקח פיקוד ????????????????????????????????????? הלוווווווווווווו, ילדיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, דיייייייייייייייייייייי אבא עופר ג´ט קלאב

MemphisRaines

New member
עופר ../images/Emo13.gif

אשמח לתרום לאריה את האקדח שלי אני נגד אלימות ואגב הנושא מבחינתי סגור יש לי החלטה לביצוע בנואש והיא תבוצע ברגע המתאים

ofersi

New member
אני מציע דוכני מכירה

אני מציע, בשבת אחת באחד המקומות הבלתי תלויים, אולי בעין שמר מקום טוב באמצע, גם אריה וגם אבי וגם כל מי שרק רוצה, יקימו דוכני מכירה, עם הסברים ודוגמאות, טבלות ודוגמיות, בסוף כולם יריבו עם כולם. ושבו בנים לגבולם והשקט לפורום

למעלה