מצאתי!!!

קואירן

New member
מצאתי!!!

לא להאמין. אחרי זמן רב שלא נכנסתי לאתר של האינדקס של יהודי פולין חזרתי אליו. לפתע מצאתי את משפחתו של אבי כ-3 דורות לאחור, אנשים שלא ידענו כלל על קיומם. איני יודעת אם המידע חדש או שפשוט בעבר לא ראיתי אותו - אך כרגע זה באמת לא משנה. מה שלא מובן לי זה מדוע יהודים שבאו מעיר גדולה המידע מלא יותר מאשר אותם יהודים שהם מעיירות קטנות שסביב אותה עיר? באותה מידה שמצאתי את משפחתו של אבי מצד אביו, איני מצליחה למצוא את המשפחה מצד אימו שהיא מעיר קטנה יותר. האם היהודים היו חייבים להירשם ברישום האזרחים הפולני? ואם מישהו יכול לעזור לי למצוא את משפחת טננבאום (או טננבוים) מהעיירה ווסלביצ'ה שהינה ליד זמושץ?

ליהיא51

New member
תשובה חלקית, יבואו אחרים ובוודאי

יוסיפו. לענין השמות שמצאת עכשיו, האינדקס וה J'G מתעדכנים כל הזמן. כך שאין פלא שאחרי זמן מה שלא "ביקרת" באתר - יש חידושים. לי זה גם קרה.

לעיתים הנתונים מתעדכנים

לאחר שנעשה בהם שימוש כגון, בקשת מחפשים/חוקרים. כך היה בכל פעם לאחר שקבלתי מהם מסמכים. באשר למשפחתך, ייתכן שיש עוד מתעניינים .

talia olav

New member
הרשמה לקבוצת הדיון של ה-JRI -

תביא לתיבת הדואל שלך עידכונים שוטפים על הוספת נתונים למאגר. נכון שלעתים ישנם עידכונים שאין עליהם פירסום, אבל ככל שזכור לי על לובלין וזמושץ' וסביבותיהן היו פירסומים לאחרונה. משפחת טננבאום דווקא מופיעה ברישומים של וויסלוויצה, אך נראה שאלה טרם עלו לרשת, בגלל העדר תרומות. כדאי להביט בדף העיירה ב-JRI וכן לברר אצל רובין מגיד, תוך ציון השנים בהן את מתעניינת. וודאי ראית שרשומות זמושץ' כוללות טננבאום אחד מוויסלוויצה.

למעלה