מצאתי!!!

shivie

New member
מצאתי!!!

אוקיי מצאתי ספר שירים ישן אצל סבתא וסבא שלי... אני מסתכל לי ופתאום אני רואה חולצה כחולה עם האקורדים!!!!! זה הולך משמאל לימין: Em B7 Em B7 Em C B Am6 D7 G B7*3 Em עוד לא ניסיתי אז אני לא יודע כמה זה יתאים... תנסו ותנו לי תגובות...

הממ

אם אתה יכול לחלק ת'אקורדים לתיבות או למילים או משהו זה מאוד יעזור כי בנתיים.. לא ממש מצליח:-| HO WELL תודה כל מקרה=) עלה והגשם.

OMRI42

New member
נחמד

אל תתפסו אותי במילה אבל EM חולצה כחולה B7 והיא עולה EM והיא עולה B7 ..על כל העדיים -------------------- בית שני אותו דבר רק שבמקום EM מנגנים C ובמקום B7 מנגנים B.... את השאר אנלא יודע לאן לשייך כי אנלא יודע פזמון יש מצב שיש את השיר באינטרנט?

OMRI42

New member
**הערה

שמתחילים לנגן את השיר..מתחילים לנגן את הEM רק אחרי ששרים "חולצה כחולה" יעני EM חולצה כחולה...........

shivie

New member
לא סביר...

לא סביא שיהיה באינטרנט... זה מספר ממש ממש ישן... אין לי אותו ליי עכשיו כשיהיה לי אני יכתוב תפיזמון...

NKstuff

New member
החלוקה של האקורדים

היא יותר בכיוון הזה: Em חולצה כחולה, והיא עולה, והיא עולה על כל העד- B7 יים, חולצה כחולה, והיא עולה, בלי שום ספק על כל העד- Em יים ואני לא כל כך זוכר את ההמשך - לכן לא אחלק אותו.

**** תיקון קטן

חולצה כחולה והיא עולה והיא עולה על כל העדיים חולצה כחולה במפעלה במפעלה תכבוש את כל הפועלים

חן פוטוגלי=) מבן שמן.....

ממש מתוקה!! כל הסמינר הזה היה מלא בחן! אפילו לי בקבוצה היה חן=) כל העולם הזה מלא בחן!

דוגרי..אפילו לנו היו 2 חן בקבוצה..

וחן היא ממש ממש מותק
מאוד אהבתי אותה בתור מדריכה.

היא מקסימה=)

יצא לי להכיר אותה בכל ההכנות למד"צים ובקורס עצמו בצוות הדרכה....

NKstuff

New member
אני צריך את ההקלטה בשביל להוציא הכל

אבל... על המחשב הזה אין לי - ואני לא יודע איפה שי הניח את זה... אני מקווה לזכור פעם הבאה שהוא מגיע לבקש ממנו את הדיסק אני אוציא את השיר, ופשוט אשים את כולו כאן להנאתכם.

למעלה