מצאתי

מצאתי

את השאלון הזה בשיטוטי ברשת יאללה לעפודה

r e d head

New member
אני מהמרת על הניקוד שלי...

לפני שהתחלתי לספור נקודות.... עכשיו נראה מה סטיית התקן שלי...

ophra

New member
ככה???? ../images/Emo3.gif

שולחת אותנו לעבוד וזורקת ז... בעצמך??? איפו הדוגמא האישית איפו???? תעשי חיים מינהלת ותחזרי שלמה ושזופה
עפ
(9)

לא אוהבת שאלונים לכן אענה|../images/Emo151.gif

יצאתם רק פעמיים, והנה נוחתת בתיבת הדואר שלך הזמנה מהודרת לחתונה של בת דודתך ממש לא אבל אם הוא חתיך זה יהיה פספוס
את מבלה עם חברות בבית קפה, ובשולחן ממול יושב גבר מדהים מוקף בחברים. כל כך מדהים מלא חברים = הומו
הגבר שלך נשלח לכמה שבועות לנסיעת עסקים באירופה, ולמרות שהבטחת לעצמך הוא בטוח יתגעגע כבר ב
מגיע לו
היית מוכנה לשקול ברצינות השתתפות בתוכנית שידוכים בטלוויזיה, בה הקהל בוחר את הגבר המתאים לך? יש גבול למה שאני מקשיבה לאחרים
יש לך הזדמנות חד פעמית להשתעשע עם גבר אחר בלי שבן זוגך יגלה זאת. האם תנצלי אותה ותבגדי בו? בטח נראה לכם שאני מוכנה לענות על שאלה כזאת בכלל
האם אמרת פעם "אני אוהבת אותך" (או משהו דומה) לפני שהגבר שיצאת איתו אמר זאת?לא מודה
השלימי את החסר: אם את תופסת יוזמה ומתחילה עם מישהו, והוא מסרב לך… אין אין במילון שלי שאלות כאלה
האם את יוזמת ומציעה לגברים תנוחות וטריקים חדשים במיטה? זה גם מהמילון ?
אם האהבה היתה מכונית שדוהרת על האוטוסטרדה של החיים, באיזו מכונית היית נוהגת? נראה לי ...
האם אי פעם הזמנת בחור לעלות לדירה שלך אחרי הפגישה הראשונה?

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gif גיברת מינהלת הלוווו

זהו זה קוּל מה נישאר לך אה
פִינשת לארוז
עשית זאת בעצמך
במו יידיך
את עוד פֹה
רוצה מצוטטת נוסעת בִימקומך
אז קדימה מִיחכה לתשובות ובוֹן ווAייג' יקירתי את עוד פֹּה
זוהי קריאה אחרונה ל
חופשה נעימה

ביטח עוד פה

יש לכם עוד היום ומחר להקשיב לשטויות שלי
לארוז? את המעט שצרכה העמסתי בתרמיל וכבר מפנטזת על שמש ,מים ושמיים אבל צריך עוד ליחקות (לא שנשארה לי סבלנות) מצוטטת במקומי? שתגעתתתתתתתתתתתת אבל מצוטטת יכולה להצטרף חופי סיני יקבלו אותה בשמחה

just yael

New member
לא מגלה, לא מגלה....../images/Emo3.gif

אבל חושבת... הכי טוב...קומבינציה

למעלה