מצאתי

נטע200

New member
מצאתי

אתר שאפשר לעשות שם עצומות (שידורים חוזרים לנצח) כתובת מצורפת למטה... מישהו מעוניין לפתוח את העצומה?

ERerERotem

New member
בטח!

להזיק זה לא יכול!!

נטע200

New member
טעות בכתובת (מה חדש....)

הכתובת הנכונה: http://www.petitiononline.com/

סולסיטה

New member
ניסחתי עצומה... ../images/Emo98.gif

עצומה אנו, החתומים לעיל, פונים אליכם בבקשה: החזירו לשידורים חוזרים את הסדרה הצליחה ER מעונתה הראשונה בעת הפגרה שבין שידור העונה השמינית והתשיעית. כצופי ערוץ 3 קבועים אנו מבקשים להתחשב בבקשתנו, להחזיר את סדרת הדגל של הערוץ למסכים, ולהוכיח שצופיו הנאמנים והותיקים של הערוץ ורצונותיהם הם במקום הראשון בסדר החשיבות. בכבוד רב ותודה מראש ********************************חתימות****************************** הלכתי על הגוון הרשמי משהו... אז מה אתם אומרים? אני מצפה לביקורות והערות כדי שנרכיב נוסח טוב ונפרסם סופסוף את העצומה, ואפשר יהיה להתחיל להביא חותמים. as soon as better, חברים!

ענק../images/Emo70.gif

ניסוח מצוין
ממש לעיניין
כמו שצריך
רק אולי את יכולה איכשהו איפשהו להכניס את משפט על בקשה שבמקרה ויוחלט לשדר שוב את הסדרה הדבר ייעשה בשעות נורמאליות?(ולא מאוחר מדי בלילה)?

~*~gaL

New member
בדיוק,

זה האתר שחשבתי עליו, אבל כשדיברנו על העצומה לפני כמה זמן, שאלתי אם כדאי לפתוח את זה באתר באנגלית (זה) או באתר עברי ("עצומה!"). מה דעתכם? בכל מקרה, לי אין בעיה לפתוח אותה ולנסח אותה, רק תענו לי איפה לפתוח ואם לנסח.

נטע200

New member
יש אתר בעברית?

כי אם כן, אז נראה לי שעדיף... ואחלה ניסוח! רשמי ביותר!

למעלה