מצאתי../images/Emo9.gif
סוף סוף מצאתי תחום שאני בטוח רוצה ללמוד וגם יש סיכוי למצוא עבודה בו בעתיד. מכללות ואוניברסיטאות לא חסרות. בעבר שאלתי על מכללת E.p.s ובכמה פורומים אמרו לי שממש לא כדאי כיוון שזה אפילו לא לתואר ראשון. אז ויתרתי, למרות שזה נשמע ממש טוב בהתחלה. כבר הרבה זמן שאני מחפשת ומוזר שלא ראיתי את מה שעמד מול העיניים... חבר שלי ניסה להתקבל למכללת הדסה כדי להמשיך בלימודי הנדסת התוכנה (לימודים שנה ג') אבל לא התקבל כי לא עמד במחנים במתמטיקה
ואני, בכלל לא ידעתי שאפשר ללמוד שם מדיה דיגיטלית. אמרו לי שזו מכללה מעולה. הבעיה היא שעכשיו שכבר מצאתי מקצוע מעולה ומקום מצויין, אני מתקשרת ואומרים לי להתקשר רק בתחילת החודש הבא כי עדיין אין להם פרטים על הלימודים של 2004. אני יודעת שלא חסר הרבה עד תחילת ינואר, אבל אני לא רוצה לבזבז זמן כי אני צריכה להכין תיק עבודות... ולהתארגן... ובכלל לדעת מה קורה איתי! אז, אם מישהו מכם יודע מהן הדרישות בעניין תיק עבודות ללימודי מדיה דיגיטלית במכללת הדסה - אודע לו מאוד אם יוכל לפרט זאת כאן או במסר. כמו כן: האם ניתן להכין תיק עבודות במסגרת קורס השייך למכללה עצמה? או יש הכרח במציאת מקום חיצוני למכללה לשם הכנת תיק עבודות? תודה מראש והמשך חג נפלא
סוף סוף מצאתי תחום שאני בטוח רוצה ללמוד וגם יש סיכוי למצוא עבודה בו בעתיד. מכללות ואוניברסיטאות לא חסרות. בעבר שאלתי על מכללת E.p.s ובכמה פורומים אמרו לי שממש לא כדאי כיוון שזה אפילו לא לתואר ראשון. אז ויתרתי, למרות שזה נשמע ממש טוב בהתחלה. כבר הרבה זמן שאני מחפשת ומוזר שלא ראיתי את מה שעמד מול העיניים... חבר שלי ניסה להתקבל למכללת הדסה כדי להמשיך בלימודי הנדסת התוכנה (לימודים שנה ג') אבל לא התקבל כי לא עמד במחנים במתמטיקה