מצאתי!!!!!!!!!!!!

yaara19

New member
מצאתי!!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

מצאתי לי ולחבר שלי גור האסקי מ-ק-ס-י-ם!!!!! אנחנו לגמרי לגמרי מאושרים!! (תגידו לנו מזל טוב!!)
תודה רבה לכולם במיוחד ל Seto¥Girl® שבזכותה מצאתי את האתר שבו פרסמו את ההודעה על הגור הפשוט מקסים הזה...
יום ראשון יהיו לי עוד המוווווון תמונות אבל בנתיים קבלו את זאת....

Seto¥Girl®

New member
שמחה שעזרתי...

אפשר פרטים? מאיפה אימצת/קנית אותו? איך קורים לחמוד הקטן? מתי אימצת/קנית אותו? יש לו תעודות? בן כמה? וסתם שאלה לא קשורה... למה זכר ולא נקבה?

yaara19

New member
../images/Emo13.gif

קניתי אותו ממשפחה שיש להן כלבת האסקי שהמליטה, אין לו תעודות ככה שזה פשוט היה מחיר בשביל הסמליות... כרגע הוא בן 6 וחצי שבועות ... וזהו שאין לו ממש שם אנחנו מחפשים וכולם מוזמנים לעזור אנחנו נורא נשמח...
האמת היא שזכר בעיקר בגלל שלחבר שלי תמיד היו כלבים זכרים הוא יותר רגיל לזה.. הוא רצה כלב שאפשר יהיה לרוץ איתו ולאמן אותו (בגלל זה גם האסקי... כי זה כלב שדורש המון פעילות גופנית), וזכר הוא בד"כ יותר אקטיבי... (וכמובן זה הקטע השוביניסטי שלהם של "שני גברים"... זה נורא מצחיק...) וזה גם יותר קל כי אין את הקטע של המחזור. ולקחנו אותו ממש אתמול בערב...
כולנו התרגשות!!!

Seto¥Girl®

New member
אה, טוב^^

קצת חבל שלא אימצת, כי יש שם גם האסקים, אבל לא נורא. זאת בחירתכם האישית ואני לא אתערב בה. מומלץ לכם לסרס אותו בערך בגיל שנה או מתי שהוא יהיה כבר בוגר, כדי שישאר שלם ממפגשים עם זכרים אחרים... מזל טוב... אני חושבת שהשם "צ'אק" מאוד יתאים לקטנצ'יק או "לוציפר" אבל זה שם יותר לחתול P: אף פעם אל תקראו לחיית המחמד "בונו" אני מכירה המון חיות, ביניהם גוזל שניסיתי להציל, שנקראו כך ומתו בטרם עת
ובפורום חתולים (חיות מחמד לשעבר) יש המון המון שמות במדריך שמות לפי אותיות.... דרך אגב -ברולי- יכול להיות שם נחמד לכלב, לא?

yaara19

New member
אני ממש אשמח אם תציעו שמות!

אחנו די אבודים בעניין הזה...

Seto¥Girl®

New member
שמות, ויש לי הרבה כאלה...

טוב, אז נכון שחלק מהם לקוחים מדמויות מסדרות טלוויזיה, אבל רק כי אלה שמות חמודים... קוקו זרבובל (
) שוקו ז'וז'ו צ'ו גארי ברולי (זה באמת שם ממש חמוד...) קוג'י/קוז'י קוייצ'י (זה סתם שמות עם צלילים חמודים כאלה...) ג'ו הנרי (שם מאוד יפה לכלב מאוד יפה) מנגו מומו (
) לואי קאסארו (סתם אני ממציאה שמות... שם יפה לא?) צ'אק רומיאו יוגי (כן יש לי מחזור בשמות) ג'ואי יאמי טי ג'י אממ... את צריכה עוד? עזרתי? יש מועמדים פוטנציאלים?

yaara19

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

בסוף הוחלט סופית על "צ'יף"...
דווקא בהשראה מההצעה הראשונה שלך "צ'אק"
ככה שעזרת ותודה... הוא כזהההההההה מתווווווווווווק!!!!!!!!!!!!!!!!! אני משתגעת ממנו...!!

p a k a

New member
תתחדשו על הכלב ../images/Emo9.gif

ושיהיה רק בכיף...
מציעה לכם לקרוא לו תומאס... ככה קוראים לחתול שלי (מצורפת תמונה), וזה שם ממש יפה לדעתי... וכקיצור - תומי
אבל איך שבא לכם..

yaara19

New member
מיאו! ../images/Emo13.gif

תודה, החתול שלך מקסים גם לי יש שני חתולים...
(זה למה הגור בנתיים אצל חבר שלי...)

p a k a

New member
בבקשה ../images/Emo9.gif

מצאתם כבר שם? אה ושכחתי - יש לי גם כלבה שקוראים לה פונץ' (מצורפת תמונה)...

yaara19

New member
קושקושית!!!

איך היא מסתדרת עם החתול???? כעקרון מצאנו וקראנו לו צ'יף אבל בגלל שהגור גר אצל חבר שלי וההורים שלו ממש לא אוהבים את השם, אנחנו מחשפשים שם אחר.......
עד שמצאנו משהו.... אוף

p a k a

New member
כנסי

חפשי כאן שם.. יש בקישור הזה המוווון שמות!!! ובקשר לפונץ' - היא ותומאס אדישים אחד לשני.. היא סתם לפעמים רק נובחת עליו אבל יותר מזה לא, והוא נורא אוהב אותה משום מה.. חחח מוזרים.

למעלה