מצאתי תולעת

amirh

New member
מצאתי תולעת

בגודל 2.5-3 ס"מ בסלט במסעדה האם סליחה אנחנו מתנצלים זה פיצוי הולם? אשמח לקבל חוות דעת תודה .

תלוי אם הם יודעים מה זה שיווק

מסעדה שרוצה ויודעת לשווק את עצמה תדאג לפיצוי כדי שתחזרו לשם.

ADH2003

New member
האם תולעת באוכל היא עילה...

לתביעה משפטית? אשמח לקבל התייחסות מקצועית ועיניינית תודה גדולה מראש .....יש לי בחילה.......

MoRunner

New member
תולעת...

תלוי במקרה. אם יכלו לעשות משהו בנידון, או שאפשר יהיה להוכיח שהסלט הגיע עם התולעת הרי זוהי עילה לתביעה. האם החליפו לכם מנה? פיצו אתכם במשהו אחר? שילמתם את מלוא הכסף על המנה? הכל לפי המקרה הספציפי. גם על עגמת נפש ניתן לתבוע.

MoRunner

New member
במקרה

נכחתי במשפט על זבובונים או חרקים קטנים שהיו בסלט בהרצליה ב"פיקאסו"... הויכוח היה אם יכול להיות שהם היו שם מראש או נכנסו בזמן שהצלחת היתה על השולחן. היה מצחיק לשמוע את הצדדים מנסים להגדיר את המעופפים ...

neta2

New member
מה זה??????????? אוי ואבוי

להם אם זאת הייתי אני. בעבר כמעט הגשתי תביעה על פלסתר משומש בפסטה:-{.. נורא ואיום. חוצפה.. רק תגיד איפה זה קרה שלא אגיע לשם בטעות לא בכוונה ככה במקרה

liti

New member
כדאי לברר בשלוחת משרד הבריאות

באזור מגורך מה ניתן לעשות במקרה זה. אני לא בטוחה שזו עילה לתביעה משפטית (סה"כ תולעת יכולה להופיע גם בחסה שנקנתה בסופר ולא בהכרח גורמת לנזק ממשי) אך אני משערת שהם ידעו להנחות אותך ואולי אפילו יבצעו ביקורת באותה מסעדה.

Giggle Loop

New member
לתבוע ../images/Emo88.gif

נשמע לי סתם קטנוני, במיוחד שאתה צריך להוכיח נזק - כך שאם לא בילית את הלילה בבית חולים, לא נשמע לי שיש לך קייס. "סליחה" זה בהחלט לא מספיק ומראה על תודעת שירות גרועה. הייתי מצפה שיציעו לך קינוח ע"ח הבית או הנחה בתשלום. מכיוון שאת הנעשה אין להשיב והם לא התנהגו ככה, אני מציעה לכתוב מכתב תלונה חריף למנהל המסעדה ולקוות להתנצלות רשמית ממנו (גם אם לא ייצא לך מזה פיצוי של קינוח /הנחה, לפחות תשמע התנצלות ראויה יותר). וחוץ מזה, אפשר לספר לכל החברים על המקרה ולהזהיר אותם לא להגיע למסעדה. זה עונש מספיק חמור בשביל המסעדה.

פינליש

New member
יא'קקקקקקקקק!!!!!! ../images/Emo153.gif כנסי כנסי

פעם שהייתי תמימה וזכה והיה לי פה של מיני ג'ורה לא הכלבה הג'ינג'ית שהפכתי להיות עם השנים, או אז הלכנו לאכול בזכרון יעקוב. זאת הייתה איזו מסעדת פלצנות מתחת לאדמה כזאת כאילו עם פלטות בשרים או גבינות ומלא אלכוהול. אני זוכרת שבעודי נוברת בחסות, כי תמיד חסה זה מה שהייתי יכול לאכול מצאתי את התולעת עם התחת הכי גדול במזרח התיכון הלא ממש חדש. ובעל המקום פיצה אותי בליקר פסיפלורה שהיה לו טעם כמו של ההפרשות של אחותה של התולעת. היום... או אם הוא היה נופל לפה שלי היום. הייתי מראה לו מאיזה כיוון משתין עץ תפוחים ולמה לחומץ בלסמי אין שיערות בגב.

פינליש

New member
אההה זאת החתימה החדשה שלי ../images/Emo8.gif

ועוד לא הספקתי להודות לך על המזל טוב החמוד שאחלת לי בפורום
לך ולכל הגולשים המדהימים כאן
תודה.

amirh

New member
להל"ן הפרטים

אז כדי לשחרר אתכם ממתח , מדובר במסעדת עדנה ברמה"ש . המנה היתה לזניה עם סלט ירקות חי +תולעת עסיסית מזן פרודניה למי שמכיר תולעת גדולה 2.5-3 ס"מ עובי 0.5 ס"מ בערך , למזלה הרע של זוגתי נפל בחלקה התענוג , ומייד רצה להקיא את נשמתה אקט שנמשך כל הלילה .. לאחר התיעצות עם עו"ד הוחלט שיש עילה לתביעה וכך אכן נעשה .. תודה למגיבים זכרו המסעדה היא "עדנה" רמה"ש .

לא מפליא אותי כלל וכלל../images/Emo151.gif

שמעתי שלאחרונה יש שם הדרדרות וחוסר עירנות לגבי נקיון, אוכל ושירות.

Giggle Loop

New member
אל תשכח לעדכן אותנו

בסיום התביעה איך הסתיימה הפרשה. אני כבר סקרנית. אני דווקא מסמפטת את עדנה, בפעמיים-שלוש שהייתי שם (לאחרונה לפני חצי שנה בערך) לא נרשמו שום תקלות והיינו מרוצים למדיי.

למעלה