מצאתי שטרות

ranlir

New member
מצאתי שטרות../images/Emo39.gif

מי יכול לעזור לי בהערכה. הפכתי ספל ומצאתי את השטרות והמטבעות שחיפשתי.הבעיה שאין לי מושג מה ערכם אם בכלל.זהו אוסף שבנערותי אספתיו ללא מטרת רווח.אתם יכולים להבין שהוא לא היה שווה הרבה בזמנו ויתכן שהמצבו הערכי להיום לא השתנה בהרבה (ואולי כן).

avishyes

New member
ע"מ לקבל מחיר מדויק ככל האפשר

נא תאר כל שטר ע"פ: ערך נקוב שנת הנפקה מצב (חדש, מרופט, קרוע, כתמים וכו')

ranlir

New member
תאור השטרות../images/Emo39.gif

חמש לירות של בל"ל למוכ"ז, מאה לירות 1968 מצב טוב פלוס , חמישים לירות 1960 מצב טוב, חמש לירות 1958 מצב סביר, עשר לירות 1958 מצב סביר, חמש לירות 1955 מצב סביר, חמישים לירות 1973 מצב חדש, חמש לירות 1973 מצב חדש, חצי לירה 1958 מצב סביר, מאה שקל 1979 מצב חדש, עשר לירות1973 מצב חדש, חמש מאות שקלים 1982 מצב חדש, חמש לירות 1968 מצב טוב, 1000 שקלים 1983 מצב טוב, חמש פרוטות מנייר לנסיעה בדן מצב קשה.ישנם עוד כמה שהתעלמתי.

avishyes

New member
תשובה

שטר ה 5 בל"ל (1952) שוויו כ 200$ לחדש. לא ציינת את מצב השטר שלך. לגבי שטר ה 5 לירות 1955 (נופי הנגב), שוויו כ 150-200$ לשטר במצב חדש. אולם המחיר יורד פלאים למצב משומש. יתר השטרות נחשבים נפוצים יחסית ומחירם לא רב, קל וחומר אם הם אינם חדשים.

Mercyful God

New member
נצל"ש - תודה רבה לדורון !!!

קיבלתי היום את משלוח הבולים הנהדר , וביניהם בול מ1887 (!) (ההפתעה אינה כה גדולה כעת כי הוא כבר הכין אותי נפשית לזה), אז תודה רבה רבה בשנית , תמיד כיף לתת ולקבל .

למעלה