מצאתי רמזים

astrix

New member
מצאתי רמזים

בקשר לנטיותיה המיניות של וילו כבר בעונה השלישית בפרק: doppelgangland כאשר וילו פוגשת את עצמה מהעולם שאניה יצרה שבו היא היתה ערפדית. Willow: It´s horrible! That´s me as a vampire I´m so evil and... skanky. (aside to Buffy, worried) And I think I´m kinda gay. Buffy: (reassuringly) Willow, just remember, a vampire´s personality has nothing to do with the person it was. Angel: (without thinking) Well, actually... (gets a look from Buffy) That´s a good point. האם אתם חושבים שזה היה במקרה או שניסו לרמוז לנו מה יקרה בעונות הבאות? תגיבו. עופר.

omernaor

New member
זה היה רמז די עבה

ולמרות את בפעם הראשונה שראיתי את הפרק לא ייחסתי לזה חשיבות רק בצפייה שונה ובידיעה על העתיד של ווילו התקשרו הדברים

resputin

New member
וטוב שמישהו דאג להראות לנו את זה

עכשיו.. אהה, נכון.. כר היה לנו את הדיון הזה לפני...שנים!

talrv

New member
כן.. זה די ידוע..

אבל אני חושבת שבמקרה הזה זה היה דווקא צירוף מקרים (מהבודדים בסדרה). סת´ גרין היה אמור להישאר בזמן שהפרק הזה צולם למשך כל העונה הרביעית אבל מאוחר יותר הוא החליט לעזוב בתחילת העונה ורק אז הפכו את ווילו ללסבית. קראתי את זה בכמה מקומות, שדווקא המקרה הזה היה לא היה אמור להיות יותר מבדיחה.

Idomania

New member
אם כבר סת´ גרין..

קראתי איפשהו שאנג´ל היה אמור להרוג אותו בעונה השנייה ולא את ג´ני קלנדר

talrv

New member
באמת??

על זה לא שמעתי.. קראתי איפה שהוא שספייק בכלל היה אמור למות ב-School Hard תארו לעצמכם איפה היינו היום בלי ספייק ואוז..

The Flash

New member
טוב....

היינו מתגעגעים לציניות של אוז ו ל"hey" הקצר והבלתי נשכח הזה בnew moon rising לגבי ספייק...לא נראה לי הייתי צופה בסדרה....כי ספייק הביא אותנו למקומות כל כך טובים! ספויילר עונה שישית seeing red מ ר ו ו ח ס פ ו י י ל ר מעניין אם הוא לא היה עוזב אם היו הורגים אותו בפרק! זה היה יכול באמת עצוב!!!!!!!!!!

buffstar

New member
זה היה סתם לצורך בדיחה...

קראתי ראיון עם אמבר שהיא אמרה שהיתה אמורה להיות רק דמות משנית אבל בגלל שסת´ גרין עזב ובפרק "hush" הרגישו כזה "vibe " אז אחרי 3-4 פרקים הם החליטו ללכת על הסיפור עלילה הזה...

למעלה