מצאתי ציור פשוט אדיר שמתי אותו

mormegil

New member
מצאתי ציור פשוט אדיר שמתי אותו

בפורום אורט וחשבתי להביא אותו גם לפה. אם תסתכלו טוב אפשר לראות את אזוג קצת בצד(יש לו גרזן למי שמתקשה למצוא) אי אפשר להעלות אותה פה כי היא גדולה מאוד. http://img-fan.theonering.net/rolozo/images/janin/

גאנדAלף

New member
באמת ציור מרשים

הוא משלב באופן מעניין סגנון ציור כמו-ריאליסטי וסגנון ציור ´קרטוני´ (של סרט-מצויר). לדעתי נקודות השיא בציור הן מבטי שני הגמדים בקובץ המצורף. שים לב שהם לא נלחמים, אלא מביטים בחבריהם הנהרגים, והמבט שעל פניהם אומר הכל.

גאנדAלף

New member
ptr*

mormegil

New member
הצייר הזה מאוד מקפיד על הפרטים

הקטנים שבציור זה ממש יוצר רושם חי(אהבתי במיוחד את העין המעופפת
)

Y. Welis

New member
קצת מבחיל, לטעמי..

וזה מזכיר לי תוכנית שראיתי פעם בערוץ 8 (כנראה), על גופות של לוחמים מימי הביניים המוקדמים שנמצאו באתר בצפון גרמניה. בתוכנית כמה מומחים לפאתולוגיה ניתחו את סיבות המוות של אותם לוחמים, והעלו השערות בהתאם למצב העצמות שנמצאו. באחת הגולגלות היה חתך אופקי רחב בחזית מעל הלסת, שנגרם ככל הנראה ממהלומת קרדום כבד. לא היה קשה לדמיין איך זה נראה במציאות.. זוועתי למדי. אלה היו אכן קרבות מזוויעים, הרבה יותר מבימינו.

זה בסדר, גם בימינו הקרבות הם די

מזוויעים. למעשה אפילו יותר מזוויעים. אבל אולי לא נפרט.

פרמיר

New member
כל קרב הוא מזוויע! ../images/Emo16.gif ../images/Emo142.gif ../images/Emo141.gif

וכן, אני פציפיסט. ואני גאה בזה!

גאנדAלף

New member
זה הדבר הראשון שעשיתי, לחפש עוד

ציורים שלו. החביבים עלי (מלבד Howe ו-Nasmith):

mormegil

New member
נסה גם את האמנית הזאת הציורים יפים

אבל מאוד מוזרים.

גאנדAלף

New member
אני זוכר שגם בפעם הקודמת שהסתכלתי

על הציורים שלה נחרדתי ממראה האלבים.

גאנדAלף

New member
המממ, עבר די הרבה זמן מהפעם האחרונה

שעברתי על הגלריות ברולוזו. עצתי: יש לך חיבור מהיר לרשת, לא כן? פתח הרבה חלונות (באקספלורר: shift + לחצן_ימני על קישור, אאל"ט) ועבור על כל הדפים הראשונים של הגלריות. המשך לעיין רק בגלריות שהדף הראשון שלהן מעניין: אם הדף הראשון משעמם או באיכות ירודה, סביר שכך יהיו גם השאר, וכן להפך.

mormegil

New member
זה בדיוק מה שאני עושה

אבל קשה למצוא אמן ממש טוב עכשיו כי עברתי על חלק גדול מהם(אני אוסף את הציורים יש לי כבר 1263 והמספר גדל).

למעלה