מצאתי!!! פתרתי את התעלומה!!!

~דויד~

New member
מצאתי!!! פתרתי את התעלומה!!!

הנשים הן השולטות בעולם!!! לא תמצא גבר בעל כח ועוצמה בעולם ללא האישה שמאחוריו!!!

Boojie

New member
וואו. אתה ממש איינשטיין, אה?

מתי בדיוק הבריקה בך התובנה המדהימה הזו? בשירותים? לדעתי אתה צריך לכתוב על זה ספר.

~דויד~

New member
אף אחד לא סיפר לי את זה

איך הייתי אמור לדעת? אבל אני גאה בעצמי שהצלחתי לגלות את זה (בימים האחרונים)

אני שמחה לשמוע שאתה מאוהב, אבל

לא כדאי שהאישה תהיה לצידך במקום מאחוריך?

~דויד~

New member
כשאני עונה לך היא לא ממש לצידי

אלא היא איתי בתודעתי. אז אני חוזר בי: לא האישה שמאחורי אלא האישה שאיתי תמיד בתודעתי

Boojie

New member
אם כך, זה ממש עצוב

שאתה לא מסוגל להגיע לתובנות מדהימות שכאלו כשאתה ברשות עצמך בלבד. אישית, אני מעדיפה את הגברים שלי בעלי יכולת חשיבה עצמאית, אפילו אם אין אשה בסביבה שתכוון את תודעתם לכיוונים הנכונים. אבל זו כנראה רק אני, ברור שלאשה שאתך בכלל לא מפריע שאתה מסוגל להגיע לתובנות מדהימות רק כשהיא בסביבה.

~דויד~

New member
האישה שאיתי...

גבירתי היקרה, אח... אם לרוב הגברים או הנשים בעולם היו תובנות כמו שלי... את בכלל לא מכירה אותי וישר מגיעה למסקנות חפוזות... אינך צריכה להיות עצובה, אלא להיפך
ושתהיה לך שנה טובה ומתוקה

Boojie

New member
צר לי, אני מגיעה למסקנות

בדיוק על סמך מה שאתה כותב. מה המסקנה מזה? או שאתה צריך לבדוק את מה שאתה כותב, ולוודא שמה שאתה כותב אכן מייצג אותך, או שאני צריכה להניח שמה שאתה כותב הוא חסר משמעות, ולא להתייחס אליו.

~דויד~

New member
ואת צודקת לחלוטין

אינ מסכים שאולי לא הבעתי את כוונתי בצורה ברורה, אז מה? אז אולי כדאי שלא אביע את דעתי בכלל? ואולי אם היית משקיעה מעט זמן בלנסות ולהבין את מה שהתכוונתי בדיוק, היית מבינה.

Boojie

New member
ואולי אם היית משקיע מעט זמן

בלנסות לכתוב את מה שאתה מתכוון אליו, היה סיכוי שיבינו אותך? נדמה לך שאני קוראת הודעות בפורום ועוסקת בפרשנות פסיכולוגית מעמיקה על מה התכוון כל כותב??? לדאוג לזה שיבינו את מה שאתה כותב זה התפקיד שלך, לא שלי. התפקיד שלי הוא לדאוג שיבינו את מה שאני כותבת.

למעלה