מצאתי פאלם 3 com

oneill1

New member
מצאתי פאלם 3 com

שלום לכולם מצאתי פאלם ואני רוצה להתקין את העברית , אין לי את הדיסקט והעריסה יש לי חבר שיש לו גם פאלם , האם אני יכול להשתמש בדיסקט שלו להתקנת העברית ?

טכנית, אתה יכול...

אבל אם לך את המס´ הסידורי מהחברה אז זה לא חוקי. גם אם יש לך וגם אם אין לך התקשר לאביבית מכלנית כדי לקנות\לקבל באימייל את העברית. עומר

oneill1

New member
מצאתי

מצאתי אותו אבל אין לי את העריסה ואין לי את דיסקט העיברית

אבא דב

New member
מעט הגינות לא תזיק לך ידידי

שלום לךONEILL כמה ההרגשה שלך תשתפר כשתמצא את בעל האבדה לגבי שאלתך, אני לא עוזר למי שיכול לעזור לעצמו ולהחזיר הPALM לבעליו שלום.

oneill1

New member
פאלם

האמן לי שאם הייתי יודע למי הוא שייך הייתי מחזיר אבל מצאתי אותו והוא היה ללא נתונים בכול אופן משטרה לא היתה עוזרת בנושא , המכשיר היה מתגלגל לידים לא נכונות ומישהו אחר היה נהנה ממנו.

אני חושב שאם תוך ככה וככה ימים אף

אחד לא בא לדרוש את הפאלם (כמובן, אחרי שמסרת אותו למשטרה) אז הוא שלך. אם אף אחד לא ידרוש אותו והוא יהיה שלך אני ממליץ לך להגיע לכנס הפאלם ולקנות שם כבל\עריסה. עומר

avivgr

New member
יום חמישי הקרוב

דיזינגוף סנטר. מגיעים עם פאלם ומצב רוח טוב. אביב

לא מאמין לך בגרוש.

א מתערב שאפילו לא ניסית. ב בטוח שיש בפאלם (או לפחות) היה ספר טלפונים, יש את הפונציה של owner בהגדרות וכו אתה לא ניסית נקודה. מבחינתי אתה טפיל, גנב, שקרן, ז_ל אנושי. אנשים כמוך צריך להקיא מהחברה ואני מתפלא איך בכלל עונים לך כאן. כל מי שמתכוון לענות לו, תחשבו שהוא מחזיק כעת בפאלם שלכם... אדם, צריך לחסום אנשים כאלו ומיד, ואין עוד שעה לחכות ... The Colonel

avivgr

New member
תעזבו אותו לנפשו

זו מדינה חופשית והוא יעשה מה שבראש שלו. מי שרוצה שיענה לו ומי שלא רוצה שלא יענה... שמע קולונל, אני חושב שהתגובה שלך היתה מוגזמת. היית צריך להגיב כמו עומר או מיכאל. לא צריך לקלל ולגדף כמו זקנה עיראקית! אם הוא ישאיר אצלו אז שישב לו על המצפון. ואם הוא עשה את חשבון הנפש שלו והחליט להשאיר אז שיבושם לו!! לילה טוב לכולם! אביב

למעלה