מצאתי עוד ESTER EGGS

מצאתי עוד ESTER EGGS

בDVD של אימת הפאנטום ומתקפת המשובטים כאחד: הרי בכל אחד מהם ישנה האפשרות להגיע לשלושה תפריטים שונים: אימת הפאנטום: -תפריט טאטווין (פוד רייסר) -תפריט נאבו -תפריט קורוסאנט מתקפת המשובטים: -תפריט קורוסאנט (המרדף של אנקין ואובי וואן אחרי זאם ווזל) -תפריט הכוכב קאמינו -תפריט הכוכב ג'אנוסיס (זירת ההוצאה להורג) אבל איך מגיעים לשם?!: בשלט הDVD (או במחשב בנגן הDVD) שלכם, תלחצו על הלחצן "Go To" שם תבחרו באחד המספרים 7, 8, 9 ותאשרו את בחירתכם בENTER/OK או במה שאתם מאשרים בשלט וככה תגיעו לתפריט שאתן בוחרים והכי טוב שניתן לעשות את זה בכל זמן שאתם רוצים בכל חלק בסרט!!! בהצלחה!!!

Widescreen vs. Full Screen

עוד משהו במושגי הDVD שכדאי להסביר: Widescreen-גרסה של הDVD שמאפשרת לכם לראות את הסרט ב"פס רחב" (לא מסך מלא!) Full Screen-גרסה אחרת של אותו הDVD שמאפשרת לכם לראות את הסרט במסך מלא, אבל ישנה "מלכודת", אם אתם קונים דיסק של DVD בגרסת המסך המלא אתם מאבדים חלק די גדול מהתמונה-השוליים (נשמע די שולי אבל תראו בתמונה). אני מקווה שאני עזרתי. *צירפתי תמונות השוואה בין Widescreen ל-Full Screen; הכחול מסמל Full Screen החום מסמל Widescreen(או צבע זהוב מה שזה לא יהיה כי אני עיוור צבעים
).

והפיספוסים...

אני יודע שהנושא הזה עלה, אבל הרבה התקשו בו. קיית עוד ESTER EGG אחת נחמדה של פיספוסים. אליה ניתן להגיעה בדרך הקשה שפדמה (בלי כוונה להעליב) הראתה בכך שמקישים 10+ בשלט הDVD שלכם (שלא לכולם יש את הכפתור הזה בשלט) בליווי הספרה 1 ואז 3, 8. אבל לי ולדוד שלי היו בעיות להעלות את הפספוסים אצלו ואצלי. אז שינסתי מותניים ומצאתי דרך חדשה וקלה שפועלת על העיקרון של הפעלת התפריטים כמו בהוגעה הראשונה שהראתי היום: כאשר אתם נמצאים בתפריט הראשי של הDVD, בשלט תלחצו (או במחשב-קליק ימני של העכבר על התמונה), לחצו על הכפתור נקרא "Go To" ותקישו את הספרה 15 ותאשרו. שיטה זו פועלת גם בDVD של אימת הפאנטום וגם בDVD של מתקפת המשובטים. צפייה נעימה ומצחיקה!!!

Padme Amidala

New member
תודה רבה!! ../images/Emo13.gif

וואי.. פעם ראשונה שאני ממש שמה לב להבדלים ברזולוציות! אני תמיד ראיתי את זה במסך מלא, ובפס הרחב באמת מפסידים די הרבה... תודה רבה רבה על המידע!!

למעלה