מצאתי סקופ...

level 27

New member
מצאתי סקופ...

השיר האחרון בשני הדיסקים הוא אותו השיר רק שם שונה... יש לי שאלה למי כבר יש את הדיסיקים????

midnight dragon

New member
זה לא אותו השיר..../images/Emo15.gif

לא שמעת ב30 שניות ההם מכל שיר שמישהו הביא.. זה לא אותו השיר.. והם גם לא ירמו ככה את המאזינים שלהם. ההבדל היחיד בין שני הדיסקים (חוץ מהכריכה כמובן) זה השיר האחרון (ככה נדמה לי לפחות.. תקנו אותי אם אני טועה..)

EleVaTioN

New member
כה..../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

השיר בונו שונה. ובקשר ל30 שניות מכל שיר יש קישור בטאגליינס

ייאי באמת???

איזהיופי:) ואני דאגתי! לא נראה שלמישהו יש כבר את הדיסק. אבל אני אקנה בארץ... הואמגיע ב14 נכון? זה בטוח?

Crazy Girl2000

New member
אבן גבירול 30 ,לונדון מיניסטור.

יש להם גם ניו פאונד גלורי :) http://www.musicaneto.com/

brody armstrong

New member
*מנצלת....

יאוווו אני עצבנית =| חזרתי עכשיו מבית-ספר,כמו כל יום רגיל ומעפן וכל הפקאצות (שונאת את המילה אלב חפיף) מהמושב שלי באות אליי-היי שמעת סימפל פלאן באים לארץ...והסברתי להם על העצומה הזאת ש..לא זוכרת איך קוראים לה *סורי!* עשתה ובלה בלה בלה..מישהו יודע על זה משהו חדש?!הם מכירות רק 2 שירים שלהם!!! =\ מה הפוזה??? אני עושה להם כמה זמן אתם אוהבות אותם חודש? הם עוד אומרות לי כן!!! מעצבן..אבל יפה שוכלם שמעו על זה...אני מדרבנת עכשיו עוד אנשים לחתום..ומספיק עם סימפל להיום-הייתי חייבת להוציא את זה. יום טוב!!!

S m e l l y Cat

New member
חח ממ -מזדהה-:p../images/Emo108.gif

מזכיר לי את חברה שלי שהורידה 4 שירים של מופעהארנבותשלד"רקספר והתחילה להתלהב מהם והיא הלכה למופע איחוד שלהם וכל הזמן זיינה תשכל עליהם:p זה די מעצבן אבל חפיף
וסימפל באים לארץ? O_O שווה. לא שמעתי על זה |: ממ אפשר את העצומה?

brody armstrong

New member
אההה..אני הייתי בהופעה של ד"ר קספר!

סיפור ארוך אני מכירה אותם מגיל 8 אחותי היית אחת המעריצות הכי אובבסיביות שלהם! התלהבות: אני דיברתי איתם בהופעה,הם חתמו לי והייה כיף..לאחותי יש קשרים =) הייה הופעה ממש טובההה!!!

EleVaTioN

New member
חחחחחחחח../images/Emo4.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

העיקר שיחתמו ושהם יבואו ^^

אממ כמה דברים

דבר ראשון- וואי תודה :) אני אלך לשם! דבר שני- שהייתי בעזראלי ביום שבת וחיפשתי ניו פאונד גלורי\גרין דיי\סאם 41,ילוקארד או כל להקה אחרת (ולא מצאתי!!!פאק?) אז ראיתי שם את הדיסק של סימל פלאן וזה היה מזה חמוד :) חח אבל יקר ואני גם לא כל כך אוהבת אותם אז לא קניתי. ודבר שלישי- אורלע מה נסגר עם העצומה שאמרת שתעשי לגוד? (להביא אותם לארץ!)

EleVaTioN

New member
לאדעת מה נסגר..../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

האמת שזה משו שדורש דיי הרבה עבודה ואין לי זמן לזה עכשיו

brody armstrong

New member
אני הבטחתי לעצמי שאני יעשה...

ו-ולרי חייבת לי הסבר על איך עושים וכל זה =\ אבל...נראה לי אני יתקשה בזה! אז לא מובטח כלום. יום טוב לכם!

למעלה