מצאתי ספר

Rachel Green

New member
מצאתי ספר

היי כולם! מצאתי ב "תמיר ספרים" ספר שקוראים לו "וויקה וכישוף לבן" כדאי להישתמש בו?? זה ספר טוב?

son of a pistol

New member
גם אני מצאתי ספר דיי טוב

אני שולט ביסודות הבאים ואם תרצו תוכלו לשלוט בהם גם בעזרת הספר "באופן יסודי ומורכב" היסודות הם: מגנזיום הליום ניאון סידן ארגון קריפטון פלואור קובלט ברזל מנגן טיטניום מוליבדן וקרוטוני מרק

ספר ממש ממש לא מומלץ.

ואני אחזור, הספר "וויקה - כישוף לבן" אינו מומלץ, ולא מומלץ להשתמש בו. זה לא ספר טוב. זאת כמובן דעתי...

Linoleum

New member
וויקה- כישוף לבן

זהה ספר דיי טוב... השאלה אבל אם הכישופים שם מזיקים? ולמי שמבין: מה ההגדרה של מאגיה שחורה?

morning star

New member
עיקרו של הספר

הוא ויקה (או לפחות מתיימר לכך, יש בו בליל אמונות תפילות אם כמה קטעים רלוונטיים במקרה הטוב). וויקה היא דת, לא שיטה לכישוף "לבן". שלך הנווד

Rachel Green

New member
אז על מה אתם

ממליצים לי? אני צריכה ספר שלא קשה להשיג אותו ושהוא בעיברית... אני דיי חדשה בכל הקטע... אני ממש צריכה ספר טוב על מאגיה לבנה וכישוף לבן בכלל בבקשה תמליצו לי על משהו שלכם רייצ´ל גרין(יעל)

מצטערת לאכזב אותך

אבל אין ספרים טובים בעברית. תמצאי מישהו שנוסע בקרוב לארה"ב (בפסח כולם טסים לחו"ל...) ותני לו רשימת ספרים שיקנה לך, או שתזמיני מאמאזון.

Rachel Green

New member
מאיזה אתרים אפשר

להזמין ספרים? כמה זמן בערך לוקח לזה להגיע?? תמליצו לי על ספרים טובים שקראתם או שמעתם עליהם... תודה מראש שלכם רייצ´ל גרין(יעל)

morning star

New member
ספרים רבותיי, ספרים

ישנם הרבה אתרים מהם ניתן להזמין ספרים: המפורסם ביותר, לא יותר מדי יקר אך לא יותר מדי זול הוא AMAZON.COM אתר נוסף הוא ebay. לא תמיד יש להם הכל, אך שם ניתן באופן מוזר כלשהו להתמקח על מחירים (מעין מכירות פומביות). לפעמים יוצא זול יותר וניתן לפעמים להשיג ספרים אשר כבר לא נמצאים בדפוס (לדעתי, פה הם יותר חזקים מאמזון). אתר נוסף, של הוצאה לאור העוסקת במיוחד בענייני מיסטיקה (ומאגיה), הוא www.llewlleyn.com - חלק גדול מהספרים שלהם ניתן למצוא גם באמזון. כמה זמן לוקח להגיע? אם את לא משלמת אקסטרא עבור דואר מהיר (שעולה המון), זה יכול להיות בין חודש וחצי עד לשפל של שלושה חודשים. זה לבינתיים, שלך הנווד

RainBird

New member
חבל שאני צריך לחזור על זה שוב. אין ספרים טובים בישראל, ובעיברית אני חושב שכול מכשף שמרגיש את הצורך הדחוף ללמוד יהיה מוכן ללטש את האנגלית שלו למטרה זו בדיוק. מה לעשות החיים קשים... המלצה לספר שסיימתי בדיוק Witchcraft: Theory and Practice מאת Ly De Angeles שזה ספר שיש בו ה-כ-ו-ל על כישוף, אולי לא בהרחבה אבל אם אתם מחפשים את זה, זה שם. ארדן

למעלה