מצאתי משהו שמתחבר......

amore

New member
מצאתי משהו שמתחבר......

חיוך אין דבר חשוב בעולם כחיוך בפנינו לעבר כולם. החיוך משכיח כאב, במיוחד אם בא הוא ישר מן הלב. חיוך הוא דבר כל-כך אישי והופך כל אחד ליותר אנושי. אין לו ערך בכסף ולא בממון ובכל זאת הוא שווה המון. בחיוך ובמילה טובה אפילו פרידה היא פחות עצובה. כי חיוך מקל על הבדידות, יוצר אחווה ורעות. אין חיוך שהוא לשווא כי אין אדם שיכול בלעדיו . לכן צריכים אנו ,בני האדם, לספק סיבות לחייך בעולם ואז נהיה מאושרים כולם.

AMOR כל כך מתחבר אלי, אקטואלי!

לפני חודש בערך ישבתי אצל חברים ומכאן לשם התחילה שיחה עם הבעל. שאלתי אותו אם השתנתי בשנה האחרונה כי היו המון דברים טובים שקרו לי (לפני הפחות טובים). הוא הסביר שאכן יש שינוי אבל, שהפסקתי לחייך וזה משפיע כי מי שלא מכיר... לקחתי לתשומת ליבי והלכתי לי לביתי. וללא כל קשר לפני שבועיים הייתי בלימודים וחבר ללימודים אמר לי "את צריכה לחייך, את לא מחייכת ואין סיכוי שהעולם יחייך אליך. זה יחסי גומלין." הייתי המומה כי נחשבתי לאדם שמח, מצחיק ומשעשע. עכשיו אתה השלישי שאני מרגישה כאילו אומר לי ישירות, תחייכי זה עוזר. אז עכשיו עם כל "הכיווץ" הזה בבטן "והחנק" בבית החזה, אני מחייכת וזה יעזור לי השבוע, יעזור לי לחיות בו את הרגע. תודה

אורי_ח

New member
צריך....... ללמוד מהפרחים

ולהרבות בחיוכים והעולם אז יהיה יותר יפה... אוף, בטח מה-זה שיבשתי, מסתייד, שוכח את המילים, שתסלח לי חווה´לה אלברשטיין, שהייתה באמצע הסיקסטיז הזמרת העברייה הנערצת על יואב. טוב, אז איפה אתן, sad ואחת מהצד, שתביאו לנו את הנוסח היפה והמדוייק. ואיפה, איפה את אראלה, הצופה אל עבר הזריחות שבהרי אדום (ושמא אלה הם הרי מואב?). את חסרי לי כאן הילי. שובי נא, ולו לרגע! שבוע טוב ומחוייך לכולכם, אנשים יקרים. מותר לנו קצת לחייך מבעד לדמעות. החוק מרשה. אפילו פה ושם לגעות בצחוק פרוע, אם זה עושה טוב ללב, לנשמה המעונה. שבוע טוב לך אמורה אמיגו מיו. מאחל ומייחל, אורי

איילת*

New member
amore, מחייכת

ומחבקת
שיהיה לך שבוע נעים.

מחייכת אליך בחזרה

וכשאף אחד לא רואה.. צוחקת בקול רם!
ששש.. אל תגלה לאף אחד.
לא זוכרת כבר מי אמר שכשאתה מחייך העולם מחייך אליך בחזרה.

tear

New member
amore יקר, למרות השבת הזו...

הצלחת להעלות גם על שפתי

למעלה