מצאתי משהו על השיר 531

ghony

New member
מצאתי משהו על השיר 531

הוא מבוסס על שיר ישן יותר...אם תקשיבו לשיר אם את יכולה (נמצא באוסף של אתניקס) תשמעו מספר כלשהו......מזכיר לכם משהו?

ethnix1

New member
גילית??? ../images/Emo3.gif

זה כבר ידוע ממזמן .. עוד לפני שהשיר יצא, הבנו את זה בגלל השם חחח

נטלי 22

New member
הקטע הוא

שכל המס', שזה כנראה אמור להיות מס' טלפון, מופיע גם ב"אם את יכולה" וגם ב"531". 5318020, או כמו שזה מופיע בשני השירים: חמש שלוש אחת, שמונים, עשרים. מה יש לזאב מהמספר הזה?

ethnix1

New member
אני חוששת שאי-אפשר../images/Emo98.gif

אחרי 15 שנים, כבר זאב בקושי יכול להפתיע אותי או כל דבר שקשור בו אבל אני שומרת על התקווה...

ethnix1

New member
דרך-אגב

יש לי השערה, שזה כנראה היה מספר הטלפון של זאב בעבר (עכשיו כבר לא...)

ghony

New member
הנה המילים של השיר....

אם למישהו בא לנתח אותו אם את יכולה הלילה התקשרי חמש שלוש אחת בסוף שמונים עשרים אולי נרד לים או סתם לדיסקוטק נחיה כמו שחקנים בסרט מרתק רק שנינו כולם יסתכלו עלינו ואם יפגשו דרכנו תאמרי שאת אוהבת אותי שאת אוהבת אותי כבר שנים את לא נותנת לי לחיות או להיות איתי אם את יכולה חזרי אלי מהר עכשיו לבך שייך למישהו אחר הכרת אותו אתמול בגלל מספר שגוי נסעת רחוק מכאן רצית מעט שינוי לשנינו כולם ידברו עלינו בסוף יפגשו דרכנו אמרי שאת אוהבת אותי כבר שנים את לא נותנת לי לחיות או להיות איתי

ethnix1

New member
כן, שלושתן מופיעות בסינגל

אחת- הרגילה של אתניקס שנייה, שרה אהובה עוזרי, אבל בלחן שיש בהופעות שלישית- רמיקס

yogya

New member
המספר שייך לטלפון ציבורי

עד כמה שזכור לי הם פעם דיברו על זה... והמספר הזה שייך לטלפון ציבורי באיזושהי אוניברסיטה או משהו כזה המספר פשוט נכנס להם ללחן ולאו דווקא היה פעם של אחד מהם.

shifo

New member
אוניברסיטת בר אילן

המספר שייך לאיזו מחלקה באוניברסיטת בר אילן, ב"אם את יכולה" הם סתם המציאו את המספר, וב"531" הם פשוט שחזרו אותו, לדעתי בשביל הקטע.

למעלה