מצאתי משהו מעניין..

מצאתי משהו מעניין..

איפור קיץ מאת: מערכת Iwomen העונה חמה בפתח, השמש, הים והבעיקר החום הגדול. בעונת הקיץ אולי יותר מתמיד, חשוב מאוד לשמור על עור הפנים. איך שומרים על עור פנים בריא גם בעונת השמש ואיך דואגים שהאיפור, עליו עמלנו ארוכות, לא יימרח, לפניכם 10 טיפים ועיצות למי שמוכנה להפרד בקיץ רק מהסוודר אבל לבטח שלא מהאיפור. 1. הכלל החשוב ביותר הוא להשתמש בתכשירי הגנה מפני השמש. מומלץ להשתמש בהם על בסיס קבוע בכל ימות השנה, אבל בקיץ הם ממש בגדר חובה. כדי למזער את נזקי השמש ולמנוע את הטבעת חותמה בעור הפנים יש למרוח קרם הגנה המיועד לעור הפנים לפני היציאה מהבית או לפחות להשתמש בקרם לחות או במייק אפ שמכילים מקדמי הגנה. 2. חשוב לשמור גם על עור השפתיים ולמרוח אותן בתכשירי הגנה המיועדים להגנה המיועדת אך ורק לשפתיים. ואם לא אז מומלץ לוודא שהשפתונים בהם אתן משתמשות מכילים מקדמי הגנה מפני השמש ויגנו עליהן מפני השמש. 3. העור בקיץ נוטה להתייבש. כדי למנוע ממנו התייבשות נוספת חשוב לנגב את הפנים אחרי כל פעם בהם שוטפים את הפנים. בקיץ באופן טבעי אנחנו מרטיבים את הפנים ושוטפים אותן יותר. מים מייבשים את העור לכן כאמור מומלץ לייבש את הפנים טוב. 4. לצלליות יש נטיה להצטבר בקפלי העור בייחוד בקיץ כשמזיעים וחם. כדי למנוע הצטברות צלליות מומלץ למרוח קודם שכבת מייק אפ ופודרה על העפעף. 5. כדי ללכת לבריכה או לים מאופרות ולצאת מהמים בלי להראות כמו דרקולה ניתן לרסס את הפנים בספריי מקבע שכל תפקידו הוא לשמור על האיפור ולמנוע את מריחתו. 6. מומלץ להשתמש במייק אפ קליל רצוי על סביב מים ולא על בסיס שמן. חשוב למרוח את המייק אפ בצורה אחידה ולקבע אותו בפודרה. רצוי שהפודרה תהיה אף היא עדינה ואוורירית. את הפנים הזוהרות והמיוזעות בקיץ מומלץ לפדר כמה פעמים ביום. יש מייק-אפים נוזליים, ויש מוצקים. הנוזליים מיוחדים לבעלות עור יפה ורמת השקיפות שלו גבוה יחסית לזו של המוצקים. מומלץ להשתמש במייק-אפ מוצק בכל זאת מפני שניתן לשחק עם השקיפות לפי מידת הצורך בעזרת ספוגיות סיליקון רטובות שמורחות את המייק-אפ בצורה הכי טובה ולא משאירות סימני מריחה. 7. מסקרה אמידה למים ואיפור אמיד למים. 8. פחות זה יותר, גם האיפור ובייחוד בחודשי הקיץ. השתדלו לא "להעמיס" על פניכן קרמים ואיפור כבד מדי. מומלץ איפור קל בצבעים קלילים ולא חזקים במשך היום. 9. חלק מהאיפור כמו עפרונות לעיינים ולשפתיים ניתן לאחסן במקרר. 10. במשך הקיץ אחרי שהשתזפנו מומלץ לבדוק מחדש האם גוון המייק אפ עדיין מתאים לנו ולא נוצר פער גדול מדי בין צבע העור לגוון המייק אפ. במידת הצורך מומלץ להחליף את המייק כדי למנוע את מראה המסכה הלא טבעי.

tiktok

New member
../images/Emo170.gifשאלות בקשר ל:../images/Emo170.gif

סעיף 5רציתי לדעת קצת יותר פרטים על הספריי המקבע, אףפם לא שמעתי על זה, זה לא מסוכן? רעיל? ובכלל איך קוראים לזה ושל איזו חברה? מייקאפים ופודרותאתן ממליצות תמיד לשים פודרה אחרי מייקאפ? כי אני לא שמה, והאמת שהעור שלי מתקלף נורא, ולקנות פודרה של אותה חברה של המייקאפ?ואיך להתאים את המייקאפ והפודרה לעצמי? ספוגיות סיליקוןמה זה? מלא שאלות הא?! וזה לא שאני לא מתאפרת, דווקא כן, אני לא זוכרת את עצמי לא מאופרת, אבל אני צמאה לדברים חדשים ולעצות.

ספריי מקבע?? ../images/Emo6.gif

טוב לדעתי זה בולשיט אחד גדול... דבר ראשון,למה שתלכי לבריכה עם איפור?? דבר שני,לא יכול להיות כזה דבר שאת נכנסת עם איפור למים (מה שכבר אמרתי,מוזר מאוד) ושאת יוצאת כשהאיפור נראה עלייך בדיוק כמו שהוא נראה,בגלל הספריי (?!) שריססת על הפנים שלך..לרסס על הפנים..נו באמת

למעלה