מצאתי מצאתי!!!!

מצאתי מצאתי!!!!

יש פה אנשים עם מיקרופון? אם כן, תורידו PALTALK, זו תוכנה נורא מגניבה שאפשר לדבר בה במיקרופון. יאללה, קצת גיבוש פורום

edna10

New member
מצאתי לפנייך אבל

כששאלתי בפורום אם מישהו מכיר את התוכנית אז גפן לא המליצה עליה במיוחד אז אפשר לראות בהודעות שלפני כחודש בערך. בעיה שכולם מדברים עם כולם ולא כולם יודעים מי זהם הכולם או משהו כזה

אה נו מילא

דווקא תוכנה מגניבה. אפשר לפתוח חדר חדש... בלי קרציות... דווקא מומלץ!

Gefen

New member
רגע רגע חברות יקרות...

אם מדובר בחדר משלנו אז זה יכול להיות דווקא סבבי.. כזכור לכן, אני התייחסתי למצב שנכנסים לחדר מלא משתתפים, שמכירים זה את זה כבר זמן רב, וקצת מרגישים לא במקום. אמילי, אם את יודעת בוודאות שאפשר לפתוח שם חדר רק שלנו, אז את מוזמנת בשמחה לספר לנו על זה...אפשר לנהל שם שיחות רבות משתתפים וגם שיחות עם מצלמה רבות משתתפים, לדעתי זה יכול להיות מגניב לראות את כל היפים והיפות שיש לנו פה..וגם לשמוע... אני בעד גיבוש אז את מוזמנת לבדוק את הנושא ולספר לנו על זה...
גפן

בטח שאפשר

היום שוחחתי עם ידיד שלי בישראל בחדר משלנו. אני לא ממש מבינה במצלמות אבל באמת אחלה צ´אט כי רק אחד יכול לדבר כל פעם. בכל מקרה, אפשר לפתוח חדר רק לפורום בגלל זה חשבתי שזה יכול להיות נחמד...

Gefen

New member
אמילי זה הבייבי שלך...

תגידי יום ושעה ונקבע מפגש בחדר שאת תפתחי.. כמובן שצריך בשביל זה להוריד את הפאלטוק למחשב וחובה מקרופון, אפשר מצלמה... אז מי שבעד שיצביע

קודם שאנשים

יגידו אם יש להם מקרופונים ואם הם הורידו את התוכנה ואז נקבע יום ושעה...

judyr

New member
כן אבל גם במסנג´ר

אפשר לדבר עם מיקרופון ולא צריך להוריד תוכנות או משהו

כמה בעיות במסנג´ר

1) אפשר רק שניים לדבר במיקרופון, בתוכנה הזאת כולם יכולים לדבר. 2) לא פועל אצלי הצ´אט הקולי במסנג´ר ולכן לא מקובל עליי צ´אטים קוליים בלעדי! זהו.

טוב אתם מורידים את התוכנה

או שאני אמשיך לדבר עם אוסטרלים חביבים (ומשעממים, אבל למי אכפת. העיקר שיש להם מבטא
)

judyr

New member
תני קישור להורדת התוכנה

ג´ודי שמתעצלת כעת פחחח

Gefen

New member
תקראי את ההודעה שלי למעלה

הכנסתי קישור... עצלנה בננה...

GREENSsss

New member
סבבה

אם מישהו רוצה לדבר איתי מתישהוא, השם משתמש שלי הוא- GREENSsss כמה מפתיע..

למעלה