מצאתי!! מצאתי!!

טיפ-טיפ

New member
מצאתי!! מצאתי!!

חיפשתי ומצאתי!! שמיעת הנסתר- שמיעה על חושית היא בעיקרה היכולת לשמוע מילים או צלילים שאינם חלק מעולם החומר. צלילים אלה, כמו חזיונות בעייני הרוח או רשמים פסיכומטריים, מאפשרים להגיע להבנות המצויות עמוק בתוכנו, ויש המאמינים שמעבר לעצמנו, באני הגבוה והמפותח, או כאלו הניתנות מידי מלאכים ורוחות מנחות. אווווקיי.... שאלה- איך אפשר לקרוא למלאכי מגן? טיפי.

טיפ-טיפ

New member
אממממ...

אולי לא חשבתי על זה... אבל את חייבת להודות שזה נשמע מענייןומדהים ביחד. אוהבת! טיפי.

yofiel

New member
הפרעה זה עניין יחסי

כל מי שחושב ששמיעת קולות זה דבר פסיכי ודורש טיפול פסיכיאטרי , מבטל את קיום כוחות מעבר להבנתו , וזה מה שקורא לדעתי עם הרבה אנשים ``משוגעים`` יש הרבה אנשים שיש להם כל מיני יכולות ובגלל סטיגמות של החברה הם הוכרזו כמשוגעים , כי הם לא היו ``נורמליים``... אני חושב שזה ברכה לא להיות נורמלי כי להיות נורמלי זה לחיות בתוך ההגבלות שיצרנו לעצמנו. כל פעם שאנחנו נתקלים בתופעות מוזרות ובלתי מוסברות , אז החלק במח שלנו שמתוכנת לפי החברה יש מתנגד לזה וממציא תירוצים למה זה לא יכול להיות. אני בטוח שכל אחד מאיתנו היה רוצה לדבר עם מלאכים (בהנחה שכבר הגעתם לאמונה שהם קיימים) , אבל כשמישהו אומר שהוא מדבר עם מלאכים? הוא בטח חולה נפש... אני אישית לא חויתי שמיעת הנסתר , אבל גם לפי פיזיקה קיימים מימדים נוספים , וכיוון שאין לנו את היכולת לקלוט את הנתונים ממימדים אחרים לפעמים אנחנו רואים את זה בתור הפרעות , כמו ברדיו , שתדר מסויים מפריע לתדר אחר. הכל עניין של להתחבר אל התדר הנכון. יש אנשים שיכולים לתקשר עם ישויות , יש כאלה שמדברים עם מלאכים , יש כאלה שממש שומעים אותם , יש כאלה שנותנים להם לדבר דרכם... עוד מאה שנם יסתכלו עלינו אחורה ויגידו - איזה לא מפותחים הם היו , הם לא היו טלפתים... זה חלק מאבולוציה , ואנחנו לומדים לגלות את הכוחות שלנו... יופיאל המלאך.

למעלה