מצאתי מפרט מעניין

Kibiniloch

New member
מצאתי מפרט מעניין

של Toshiba® Satellite A200 מדגם A200-1GB עפ"י המפרט בקישור הזה. למישהו יש ניסיון עם הסידרה הזו של טושיבה? עם הדגם הזה ספציפית? עם טושיבה בכלל? עם השירות? עם האמינות?? עם חימום, עם איכות רכיבים, עם איכות הרכבה, עם אורך חיים...??? (וכו' וכו'..)

RoyBO

New member
בוקר טוב אליהו

הדגם הזה הגיע עוד לפני 1520 וכרטיסי מסך של ATI חלשים מNVIDIA

maor78

New member
לפני שלושה שבועות

הייתי כבר על סף קנייה של הדגם הזה אבל בסוף התחרטתי בגלל הכרטיס מסך. לפי קריאה בכמה פורומים ה8600GT של NVIDIA עדיף.

Kibiniloch

New member
ידוע לי לגבי הכרטיס מסך

את עניין ה"חוזק" של המחשב בדקתי וכמו שאמרתי לא מזמן - החלטתי להתפשר לטובת מסך מאט. אין סיכוי שאמצא גם כרטיס מסך טוב וגם מסך מאט במחשב במחיר הגיוני או בכלל. לכן שאלתי בעיקר על האמינות של המחשב.

RoyBO

New member
יש לו מסך לא מבריק? אני לא בטוח

אם כן אז זו האופציה הטובה ביותר עבורך.

maor78

New member
עד כמה שאני זוכר

הוא מגיע עם מסך מבריק. אבל תבררי בכל זאת כי אני לא סגור על זה ב100 אחוז.

Kibiniloch

New member
סביר להניח...אבל בודקים לי את זה

אם זה בא עם מסך מאט כנראה שזה באמת הכי האופציה הכי טובה בשבילי, למרות שבדקתי עוד כמה מפרטים קרובים יחסית שלא מגיעים ל-8K ולפחות חלקם בטוח מגיעים עם מסך מאט: Lenovo® IBM® ThinkPad R61 Lenovo® N100 15.4" - TY0FFIN or TY0FFIZ or 0768-FFG) Lenovo® N200 DELL® Latitude D630 הדל גם מגיע עם מסך "14 שזו עוד ירידה במשקל, אבל הוא גם היקר מביניהם ואני לא בטוחה שהמפרט מצדיק את זה...לעומת זאת ה- N100 אפילו לא מגיע ל-6K וגם מגיע עם 3 שנים אחריות לעומת הלנובואים האחרים, כך שנשאר תקציב קטן לסדר למחשב הנייח בבית קצת זכרון RAM וכרטיס מסך חביב והכל יצא מאוזן :] בדקתי לעומתם גם עוד דגם של טושיבה - Toshiba® Tecra M9 שעולה כמעט 9K וממש לא נראה שמצדיק את המחיר. בכל מקרה, ברגע שיחזרו אליי עם תשובה לגבי כל המחשבים - אם הם מגיעים במסך מאט או לא, אז אוכל להחליט סופית...תהיו בטוחים שתשמעו על זה :) אם עוד אנשים מתלבטים על הדגמים שציינתי - מוזמנים להוריד טבלאות אקסל מפורטות (עד כדי אובססיביות) שהכנתי לעצמי , אולי תוכלו להיעזר.

Kibiniloch

New member
../images/Emo208.gif

מ ק פ י צ ה ! למישהו יש תשובה לגבי נסיון עם הטושיבה הנ"ל?

למעלה