מצאתי לנכון לשתף

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
הטלפון עושה לי כבר הרבה זמן בעיות בזמן הצימוד למולטימדיה ברכב.
אני מתחיל לנסוע וזה מתנתק. משחק עם התקע של כבל הצימוד (מוציא ומכניס) וזה עובד שוב למעט זמן ובלבד שהטלפון לא יזוז יותר מדי.
בסוף פתרתי את הבעיה ברכב על ידי רכישת דונגל אלחוטי מהסינים (משהו בסביבות ה40 ש"ח) והטלפון מתחבר אוטומטית עם הכניסה לרכב והבעיה נפתרה.
אז זהו שלא.

אמש חיברתי את הטלפון למטען ונאדה, שיחקתי עם התקע, החלפתי מטענים וכבלים ושום דבר לא קורה כלומר שקע הטעינה נדפק.
מבדיקה ראשונית באינטרנט גיליתי שעלות החלפת שקע טעינה בטלפון שלי נעה בין 144 ש"ח (במעבדה מסויימת בגבעתיים, קצת רחוק לי) ל200 עד 350 ש"ח בשאר היקום.

בשלב הזה נזכרתי שאי שם במילניום הקודם למדתי אלקטרוניקה ולכן נכנסתי ליו טיוב לבדוק איך מחליפים שקע טעינה לבד. ראיתי שניים או שלושה סרטונים והבנתי שזה קצת גדול עלי וכנראה שבכ"ז (ובניגוד לצו מצפוני) אצטרך לפנות למעבדה .

אבל רגע לפני שסגרתי את הצינור נתקלתי בסרטון הבא, אני מניח שאת ההמשך אתם כבר מנחשים לבד.

אבח"י

Well-known member
הטלפון עושה לי כבר הרבה זמן בעיות בזמן הצימוד למולטימדיה ברכב.
אני מתחיל לנסוע וזה מתנתק. משחק עם התקע של כבל הצימוד (מוציא ומכניס) וזה עובד שוב למעט זמן ובלבד שהטלפון לא יזוז יותר מדי.
בסוף פתרתי את הבעיה ברכב על ידי רכישת דונגל אלחוטי מהסינים (משהו בסביבות ה40 ש"ח) והטלפון מתחבר אוטומטית עם הכניסה לרכב והבעיה נפתרה.
אז זהו שלא.

אמש חיברתי את הטלפון למטען ונאדה, שיחקתי עם התקע, החלפתי מטענים וכבלים ושום דבר לא קורה כלומר שקע הטעינה נדפק.
מבדיקה ראשונית באינטרנט גיליתי שעלות החלפת שקע טעינה בטלפון שלי נעה בין 144 ש"ח (במעבדה מסויימת בגבעתיים, קצת רחוק לי) ל200 עד 350 ש"ח בשאר היקום.

בשלב הזה נזכרתי שאי שם במילניום הקודם למדתי אלקטרוניקה ולכן נכנסתי ליו טיוב לבדוק איך מחליפים שקע טעינה לבד. ראיתי שניים או שלושה סרטונים והבנתי שזה קצת גדול עלי וכנראה שבכ"ז (ובניגוד לצו מצפוני) אצטרך לפנות למעבדה .

אבל רגע לפני שסגרתי את הצינור נתקלתי בסרטון הבא, אני מניח שאת ההמשך אתם כבר מנחשים לבד.
הלוואי והייתי חרוץ ונמרץ ובעל תושייה כמוך.
אני מתקשר לבן שלי: "צ'מע, יש לי בעיה כזו וכזו", והוא עונה: "אין בעיה קשישו, מחר, מחרתיים אני מגיע" הוא מגיע, מתקן.

צליליתה1

Well-known member
כבר ב״צימוד למולטימדיה״ איבדת אותי, אבל שרדתי עד הסוף והבנתי שסוף טוב הכל טוב

שכוייח

קלייטון.ש

Well-known member
בנאדם נורמלי על ההתחלה היה מנצל את ההזדמנות ומודיע שיש לו סיבה מצויינת להחליף מכשיר.
יותר זכרון, יותר פיקסלים, יותר מהיר.
מוזר מאד לפגוש אדם כמוך שעושה הכל לתקן את המכשיר שיש לו. למרות שהמכשיר מסביר לו שלא בא לו להמשיך.

קלייטון.ש

Well-known member
עכשיו אני גם רוצה לשתף.
אתמול בערב עשיתי סיבוב בעיר ונתקלתי בחנות ממתקים.
אמרתי אני אקח שקית עם סוכריות שיהיה מה לשים בפה כשמשעמם מול המסך בעבודה.
בדרך כלל לוקח מנטה, אבל הפעם ראיתי מה שנראה כמו סוכריות בטעם קוקוס. שמתי כמה בשביל הניסיון.
יצאתי מהחנות ולקחתי אחת מהקוקוסים, קילפתי ושמתי בפה לנסות.
חוויה לא מדהימה בלשון המעטה. יש לזה טעם של קוקוס אחרי שלועסים את זה היטב (זה לא סוכריה אלא יותר כזה טופי), אבל חלש.
פעם הבאה לא קונה.
עכשיו באים לשיתוף, הבוקר לקחתי עוד אחת כי יש כמה צריך לגמור את זה.
מקלף את העטיפה, בא לשים בפה, פתאום באור אני שם לב שיש עוד עטיפה. בצבע לבן זהה לטופי, צמודה לממתק.
בקיצור אתמול בערב אכלתי את זה עם העטיפה.
עדיין לא קונה את זה שוב.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
עכשיו אני גם רוצה לשתף.
אתמול בערב עשיתי סיבוב בעיר ונתקלתי בחנות ממתקים.
אמרתי אני אקח שקית עם סוכריות שיהיה מה לשים בפה כשמשעמם מול המסך בעבודה.
בדרך כלל לוקח מנטה, אבל הפעם ראיתי מה שנראה כמו סוכריות בטעם קוקוס. שמתי כמה בשביל הניסיון.
יצאתי מהחנות ולקחתי אחת מהקוקוסים, קילפתי ושמתי בפה לנסות.
חוויה לא מדהימה בלשון המעטה. יש לזה טעם של קוקוס אחרי שלועסים את זה היטב (זה לא סוכריה אלא יותר כזה טופי), אבל חלש.
פעם הבאה לא קונה.
עכשיו באים לשיתוף, הבוקר לקחתי עוד אחת כי יש כמה צריך לגמור את זה.
מקלף את העטיפה, בא לשים בפה, פתאום באור אני שם לב שיש עוד עטיפה. בצבע לבן זהה לטופי, צמודה לממתק.
בקיצור אתמול בערב אכלתי את זה עם העטיפה.
עדיין לא קונה את זה שוב.
לא אמרו לך שכל הוויטמינים בקליפה ?

למעלה