מצאתי לנכון לפרסם

ben1b2e3n

New member
מצאתי לנכון לפרסם

תנא דבי אליהו : כל השונה הלכות בכל יום מובטח לו שהוא בן העולם הבא שנאמר הליכות עולם לו אל תקרי הליכות אלא הלכות.

1. קול באשה ערווה - אל תרבה שיחה עם האשה באשתו אמרו קל וחומר באשת חברו כי דעתן קלה וחכמתן מועטה מתוכן תגיע לערווה . מרבה נשים מרבה כשפים . ברוך שלא עשני אשה כי כל אשה שלא שומרת נידה, ולא מדליקה נרות של שבת ולא שורפת בצק תמות בלידה.

רשי אמר שנשים קיבלו תורה בשביל לשמוע ווגברים כדי ללמוד.

אל אישך תשוקתך והוא ימשול בך.. מכאן למדו שמותר לכפות על האשה סקס. ומתוך שאנשים פנו אל בית דין למדו שאין הנשים הולכות לבין דין ומוסרות עדות. אין דרכן של נשים לכבוש. אל תאמרו יותר לכבוש אלא לכבס את בגדיי בעלה שהזכויות שלה רבות שמכניסה את הגבר לשיעורי תורה מספקת את כל צרכיי הגשמיים בכדי שיתמלא בחכמה רוחנית וכך מנציחה את בורותה.

שמעתי שקונים אשה דרך סקס פומבי בחופה.. הרי כך עשו בני האלוקים שחשקו בבנות האדם והלוא ללמך היו 2 נשים , אחת לילדים ואחת לשעשועים כך התורה מצווה לקחת 4 נשים 2 לשעשועים ו2 לידלים ולמדו מיעקב והאונס בתולה -אשתו היא לעולמים.

2. מצוות יבום -אלמנה ללא ילדים -מצווה על אח הבעל לא להותיר אותה לבדה אלא לבוא עליה בחוזקה אף בניגוד לרצונה "יבמה יבוא עליה ולקחה לו ויבמה" אף בניגוד לרצונה מפרש בעל הטורים. אונס מותר!
ברור זה כיף לאנוס כל כך. ואין בכך שום גילוי עריות כאשר אח הבעל עולה עליה.

רבי חנניה בין עקשיה אומר רצה הקדוש ברוך הוא לזכות את ישראל , לפיכך הירבה להם תורה ומצוות שנאמר ה' חפץ למען צדקו יגדיל תורה ויאדיר.

בגמרא

כתוב שמלקים את מי שמקדש בקדושי ביאה וכן נפסק ברמב״ם.
בכל מקרה ,פחות או יותר כולם כאן מכירים את הנושא-היהדות שוביניסטית.

yellow feather

New member
האם מותר לאישה לדבר אל עצמה בקול?

כאילו, אם היא ערווה, אז כנראה עדיף שהיא תמנע מכך, כי מי רוצה לשוחש עם ערווה, גם אם היא אישה בעצמה?
מצד שני, אולי היא יכולה לשלוח לעצמה סמסים? אבל אז היא תאלץ להחזיק במכשיר סלולרי טרף, גם לא טוב.

אולי הכי טוב לכרות את מיתרי הקול של הבנות ברגע היוולדן וגם את ידיהן (שלא יוכלו לכתוב שטויות באינטרנטמא) ואם כבר, אז גם את רגליהן (כדי שלא יוכלו לצאת מביתן ולעלות לאוטובוסים ולשבת מקדימה, חלילה) וזהו?

צריך לדעת מה לבחור

ולא ללכת כמו בהמה אחרי פקודה שמישהו פלט לפני דורות. זה מותר האדם מן הבהמה שהולכת להיכן שמובילים אותה.

לדוגמא: יש להיזהר שלא ילך איש בין שתי נשים, ולא בין שני כלבים או שני חזירים, וכן לא יניחו האנשים שתלך ביניהם אשה או כלב או חזיר.

זכותך ללכת אחרי תקנות המטופשות ביותר או להשתמש בזכות הבחירה :)

ben1b2e3n

New member
כתבתי כי בא לי

הראתי את כישורי הכתיבה והשכל שלי.

לא מעניין אותי מה אחרים יעשו עם זה. טיפשים יתערמו וטיפשים יותר יתערמו עלי.

ונכון 40 אחוז ממה שכתבתי שקר. כי אני לא ירא שמים ולא חכם גדול מספיק.

אבל אני תמיד משתדל ללמוד כמה שיותר ולהגיע לאמת.

אני מאוד אוהב תפסוק "תורתך שעשועיי"

בי

ben1b2e3n

New member
אני רק תלמיד. רק למדתי תורה ולא הלכה

לכן אני לא מתחייב לשום דבר.

למעלה