מצאתי לטאה...

dinamic

New member
מצאתי לטאה...

מישהו יודע מאיזה סוג היא? האם ניתן לגדל אותה בבית? ואם כן אז איזה אוכל היא אוכלת ומה התנאים שהיא צריכה? תודה

salingre

New member
כן זה...

חומט הפסים ... כן אתה יכל לגדל אותו היה גם לי כזה הוא אוכל: תולעי קמח ובשר... אתה יכל לשים לו כל מצע שהוא חוץ מחולות קלים כמו דיונות ותזהר לא להחזק לו את הזנב הוא יתלש אורך חייו בשבי שנים אחדות... תהנה

dinamic

New member
עשית אותי בן אדם מאושר :)

אבל מאיפה אני משיג תולעי קמח (האופציה שאני מעדיף פחות) או בשר? ומה לגבי טמפרטורה?

salingre

New member
אני...

לא זוכר כל כך טמפרטורה אבל אני הישתמשתי בבשר (לא הרבה בשר טחון חציא כפית ב3-4 ימים) פשוט שים לו מנורת חימום (ככה אני עשיתי) אפשר לתת לו פרוקי רגליים קטני כגון נמלים... ועוד, אבל זה לא מומלץ בכלל ועדיף תולעי קמח ... אני לא יודע מאיפה להשיג אבל תשאל את אנשי הפורום הם בטח יודעים רק שתדע החומט הזה חמקמק במיוחד וגם ממש חלק עם שמת לב אז תזהר שלא יברח לך... יש באזור שלי (אני גר ביעף, ישוב בן 24 בתים מוכף שדה) מלא כאלה וצב ונדלים ושממיות ונחשים פה ושם... טוב אין לי מה להוסיף תהנה

dinamic

New member
עשית אותי בן אדם מאושר :)

אבל מאיפה אני משיג תולעי קמח (האופציה שאני מעדיף פחות) או בשר? ומה לגבי טמפרטורה?

yair lotan

New member
חומט

רק למקרה שאתה לא יודע, זוחלי א"י הם חיות מוגנות. תפיסה וגידול בבית זה לא חוקי, לדעתי הכי טוב יהיה אם תשחרר אותו. דבר נוסף, החיה גדלה באקלים של א"י לכן אין שום צורך לחמם...

שובל09

New member
כנס...

אני לא ממליץ לאסוף חיה מהטבע, אתה לוקח אותה מסביבת מחייה שהיא רגילה אלייה, ומעביר אותה לסביבת חיים אחרת, פחות טובה, והיא יכולה למות בגלל זה... אצה יכול למצוא חומט כזה בחנויות חיות, ששם הם ברוב המקרים נולדו בשבי, והם רגילים לכך... ותיזהר מנשיכות, יכול להיות שיש לה מחלות...

למעלה