מצאתי כישוף חדש!!!

nitzanw

New member
מצאתי כישוף חדש!!!

קיצר נכון יש כשפים שהם לא מופיעים בספר אז לא יודעת אם אתם מכירים את זה אבל אני לקחתי את החומרים הכנתי את העוגה והראש שלי הפך לראש חמור אז מי שרוצה בבקשה: baking mik butter pixie dust ואם יש לכם עוד אתם מוזמנים לצרף לפה והנה כמה תמונות...

gal56

New member
לצערי..

אני לא יכולה לנסות את זה...............

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifבלע.. מוכר לי..../images/Emo4.gif

יש גם כישוף בגיגית.. ענבים, סוכר ומיץ צפרדע (או מה שזה לא יהיה...) זה מכין נקטר שכשתישתו אותו תהפכו ל"רוחות" למשך כמה שעות... אני חושבת שעליתי על הרעיון מתי הראש הופך לחמור.. אם תכיני את העוגה כשאת רעבה ותאכלי אז לא יקרה לך כלום, אבל אם הסים לא יהיה רעב אז הראש שלו יהפוך לחמור. שמתי לב שכדי שכל הכישופים יעבדו צריך שהדבר שבשבילו אנחנו עושים כישוף צריך להיות "נזקק"... למשל אם תעשו "דיש ווש" ולא יהיו לכם כלים אז כלים מלוכלכים יופיעו ואז אם תעשו את זה שוב הכלים יעלמו. אם תעשו את ה"פרפקט גרדן" כשהגינה במצב מצויין ובמקרה גם יש לכם גמדים בגינה אז הם יקומו ויהרסו הכל (אם אין לכם גמדים אז הכישוף יעבוד כמו שצריך...) ואם הגינה שלכם נזקקת להשקייה אז גם אם יהיו לכם 100 גמדים בגינה הם לא יקומו.

Fozzie

New member
../images/Emo80.giftodsweat

אני יודעת.. לא קוראים לזה מיץ צפרדעים זה פשוט התרגום הגרוע שלי...

gal56

New member
אני מקווה שלא אמרת

את זה באדישות ושאת כועסת שצחקתי...

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifזה היה בשיא הרצינות

אני באמת שמחה שאני משעשעת כאן מישהו!

rotemshi

New member
אני מצטערת לאכזב אבל...

המצרכים שנתת לא נכונים!!!!! תבדקי את זה טוב??

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאז תנסה משהו בסגנון

ענבים, ענבים וצפרדע או צפרדע צפרדע וענבים למרות שאני כמעט בטוחה שזה המצרכים שנתתי....

rotemshi

New member
את יכולה לבדוק?

כי חבל לי על המצרכים... זה יהיה כתוב לך בספר מתכונים (בגלל שכבר עשית אותו אז זה מופיע שם אוטומטית)

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifהרעיון הוא שתנסי

ואין לי זמן להיכנס לסימס בזמן האחרון... אז קונים מצרכים.... תורידי את הקופסא מהאנטרנט ולעולם לא יחסר לך כסף לקנות מצרכים...

למעלה