מצאתי כינוי לינאי. D::::::::

אחח..אפאחד פה לא יודע מי זה בוגימן?

וכן זה אחלה תחביב הכל מאהבה
(הבהלת אותי היום.. איך לא ראיתי אותך? אתה לא כזה קטן.. אתה דיי.. שמנמן)

nutty boy

New member
בוגי מן הוא לא המפחיד הזה?

שרוצה להפחיד ילדים קטנים שהם יישנים או משהו כזה?

נו... כן!!!!

בוגימן!!! יש עליו אפילו סרט!!! ( לא שראיתי אותו... חברות שלי פשוט החדירו לי סצנה סצנה לראש בדיבורים שלהם!!!!) חחחח כולם פה בעלי חור בהשכלה! באמת.. לא יודעים מיזה בוגימן!

xibit22

New member
אני [?] ../images/Emo168.gif ../images/Emo197.gif

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?מדבר איתו ואהייתי מזין אותו לכוס קפה 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?היה מנסה לתפוס את השמש 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10?1 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?מאיפה אני יודע 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות?????????????????????????????? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?דעתי בעניין היא:נה נה בננה שוקולד בננה 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע???אומר לה שזה חדש ואני לא מחלק עכשיו 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?אני וחשבון זה כמו את וצ'לו 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך לא יודע כי הוא עסוק בלעשות דברים אחרים .. 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה????שותף את הפנים של במיץ ואז..הולך לישון":p -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא?אמא 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה?לא יודע 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה?לא יודע 4.מה הוא תחביבך העיקרי?לנגן 5.וכישרונותייך העיקריים?לנגן 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים?טיפשות 7.והאהובה?סחבקיות 8.כמה שפות אתה דובר?אחת וחצי 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)?הדבר הכי מיוחד שיש בי זה שאים בי דבר מיוחד 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?הכל 11.ובבת זוגתך(אם יש)?אין 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?לא יודע 13.מה הפרי האהוב עליך?לא יודע 14.והירק?מלפפון 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים?להצליח עם הלהקה 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?כלום=\ בגלל זה אני רוצה שלא יגמרו 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?שהחיים כמו שהם כאן ממשכים אבל שם 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?לא יודע 19.מה אתה אוהב בו/ה? 20.מה מרגש אותך?מוזיקה 21.מה מה משמח אותך?מוזיקה 22.מה מצחיק אותך?כל מיני דברים -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח?פיצה 2.שוקו או קפה?קפה 3.ישראל או ארה"ב?ישראל 4.מחשב-משחקים או אינטרנט?אינטרנט 5.עוגה או גלידה?גלידה 6.ענבים או בננה?ענבים 7.כדורגל או טניס?לא יודע 8.אביב גפן או גידי גוב?אביב גפן 9.דגים או בשר?בשר 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?קולים ורעים 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?תלוי במצב 12.קולה או מיץ ענבים?קולה 13.שיעור לשון או אנגלית?לשון 14.שם לבנים-דניאל או רותם?דניאל(במיוחד אם הוא הגיטריסט של היהודים
) 15.שם לבנות-דנה או נטלי?אממ קוראים לאחותי נטלי אז..אממ..דנה

פרקשון

New member
משועמם כל כך../images/Emo10.gif שאני עונה על שאלון

.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? הייתי מתשין עליו בקשת 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? נופל 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 7 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 0.0001 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? ככה הקקי שלי יוצא מה אתם רוצים 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? שההוויה הסטרפטוקוקלית יכולה להכנס לי עמוק עמוק לתחת 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? דופק לבנזונה מכות, זה לילה, אני בטוח שיכור 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 1750 כנראה 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" ידע? 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? נותן מכות למי שכתב את השאלה---לשטוף***** -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אבא 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? שקט 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? עודד מנשה 4.מה הוא תחביבך העיקרי? אלכוהול 5.וכישרונותייך העיקריים? להקיא 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? אלכוהול 7.והאהובה? להקיא 8.כמה שפות אתה דובר? לפני או אחרי שאני שותה? 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? לחיוב-טמבל לשלילה-אין
10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? טמבל 11.ובבת זוגתך(אם יש)? בדרך כלל נראית טוב 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? לא 13.מה הפרי האהוב עליך? בננה 14.והירק? מלפפון 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? כסף 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? מוות 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? הרבה אלכוהול 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? בנדוד 19.מה אתה אוהב בו/ה? טמבל 20.מה מרגש אותך? אלכוהול 21.מה מה משמח אותך? אלכוהול 22.מה מצחיק אותך? אלכוהול נו מזה הכל פה שאלות על וודקה?!?! -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה 2.שוקו או קפה? שוקו 3.ישראל או ארה"ב? אל אל ישראל 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט 5.עוגה או גלידה? גלידה 6.ענבים או בננה? בננה 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.אביב גפן או גידי גוב? גפן 9.דגים או בשר? בשרררר 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? חנונים 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? לספר
12.קולה או מיץ ענבים? קולה 13.שיעור לשון או אנגלית? חחחחח לשון 14.שם לבנים-דניאל או רותם? דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי? נטלי איזה גרעפס תקעתי איכס

ממש ממש משעמם לי

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?
מי זה בוגי מן? 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?
היה מתהפך לצד? 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10?
נראה לי שהיתה לה פאטה מורגנה ... שמעו, אני לא מבינה במדבר כלכך.. אז מאיפה לי לדעת?! 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?
באויר יש אטומים 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות?
אני!? חס וחלילה! 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?
דעתי היא שאני לא מבינה על מה מדברים איתי פה! 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע???
אתן לו את הצ'יטוס, רק שיעזוב אותי בשקט.. 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?
14022 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_____
לא ידע!__________"
10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה?
אשטוף פנים מהמים מינרלים בבקבוק ואשתה מהברז את המיץ -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא?
שניהם באותה מידה 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה?
אין לי בעיה איתם.. הם בסדר 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? 4.מה הוא תחביבך העיקרי?
לכתוב, לצייר, לקרוא. במיוחד לכתוב. 5.וכישרונותייך העיקריים?
כתיבה, ציור. 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? זיוף, צביעות. 7.והאהובה?
כנות, אכפתיות. 8.כמה שפות אתה דובר?
אנגלית, עיברית. 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)?
לא יודעת 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?
לא יודעת 11.ובבת זוגתך(אם יש)?
אין 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?
13.מה הפרי האהוב עליך?
מנגו 14.והירק?
ברוקולי 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים?
שה10-5 שנים האלו לא יגיעו. אני לא רוצה לגדול. 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?
שקט. 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?
שלווה. 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?
כולם באותה מידה... 19.מה אתה אוהב בו/ה?
לא יודעת 20.מה מרגש אותך?
שירים, ספרים מאוד מרגשים אותי... 21.מה מה משמח אותך?
מילים טובות מאנשים, הצלחה, לעשות מה שטוב לי משמח אותי ובעיקר חופש ושקט וטיפה בדידות עושים לי טוב. 22.מה מצחיק אותך?
סרטים, ספרים, חברים. -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח?
פיצה 2.שוקו או קפה?
קפה 3.ישראל או ארה"ב?
אנגליה 4.מחשב-משחקים או אינטרנט?
שניהם... 5.עוגה או גלידה?
גלידה 6.ענבים או בננה?
ענבים 7.כדורגל או טניס?
טניס 8.אביב גפן או גידי גוב?
אביב גפן. אבל אני גם אוהבת את גידי גוב 9.דגים או בשר?
בשר 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?
אם קוראים לזה חנונים בימינו, אני מעדיפה אותם למעשה.. 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?
להוציא, כתיבה, משחק, שירה. 12.קולה או מיץ ענבים?
האמת, אני לא מתה על שניהם. אבל עדיף מיץ ענבים. 13.שיעור לשון או אנגלית?
אין לי בעיה עם שניהם. אני מאוד אוהבת לשון (עברתי את הבגרות בהצלחה), ואנגלית אני גם אוהבת וזה גם חשוב לי. לא יודעת מה יותר... 14.שם לבנים-דניאל או רותם?
דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי?
נטלי

../images/Emo199.gif

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? הייתי אומרת לו בוקר טוב 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? סביר להניח שהיה פותח סיורים במדבר לקבוצות 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 9 (אז למה המדבר כל כך צחיח? אבל מצד שני בכל זאת אפשר להחיות בו) 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 300 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? כי אני מזוכיסטית? (
) 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? אני חושבת שזה לא נכון (נראה לי...) 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? אוכל דוריטוס 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 0 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_אוכל עוגה__" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? מקימה מפעל תעשייתי למכירת מיץ ענבים ומרוויחה מיליונים וקונה את מלמלא דיסקים וספרים -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אין מישהו ספציפי 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? שהם דומים לי 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? נראה לי צ'נדלר מחברים 4.מה הוא תחביבך העיקרי? לשמוע מוזיקה 5.וכישרונותייך העיקריים? שירה וכתיבה 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? שעושים דווקא 7.והאהובה? אדיבות 8.כמה שפות אתה דובר? 3 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? לא'דעת 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אין לי חברה הכי טובה 11.ובבת זוגתך(אם יש)? גם אין לי בן זוג 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? כן אבא שלי 13.מה הפרי האהוב עליך? תפוח 14.והירק? נמ... אני לא אוכלת ירקות 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? שאני אלמד דברים שאני אוהבת ואהנה מהחיים (הווו הפלצפנות) 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? חיים במקום אחר 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? חיים בגוף אחר 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? אין לי 19.מה אתה אוהב בו/ה? אממממממ 20.מה מרגש אותך? סרטים טובים ספרים טובים ושירים טובים 21.מה מה משמח אותך? שמצחיקים אותי 22.מה מצחיק אותך? בערך כל דבר -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? מלוואח 2.שוקו או קפה? שוקו (שונאת קפה יאק!) 3.ישראל או ארה"ב? ישראל 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? לא יודעת שניהם 5.עוגה או גלידה? גלידה
6.ענבים או בננה? לא זה ולא זה 7.כדורגל או טניס? טניס 8.אביב גפן או גידי גוב? אווו קשה
גידי גוב הוא ניצחי אבל נראה לי אביב גפן 9.דגים או בשר? איככ לא זה ולא זה. עוף 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? חנונים וטובים 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? במקרה שלי לאגור. באופן כללי להוציא החוצה לבנאדם אחד 12.קולה או מיץ ענבים? מיץ ענבים 13.שיעור לשון או אנגלית? אנגלית (למרות שגם זה מגעיל אבל הכל עדיף על לשון ותחביר שיחבור) 14.שם לבנים-דניאל או רותם? דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי? נטלי זהו...לבינתיים.בהצלחה! תודה רבה

nutty boy

New member
לא משעמם לי, אבל עדיין.

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? הייתי מרביץ לו. מה הוא משנה לי את התחנה?! 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? נופל. 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? -2.5 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 3 לק"ג? 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? יש לך בעיה עם זה?! 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? שהאנשים האלה כנראה יכולים לזיין תוכי. 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? נותן לו את השקית צ'יטוס. 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? מעט יותר מזה. 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" ציווה? 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? מנסה להתעורר. -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? זו שאלה מאוד לא הוגנת. 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? שהם הביאו אותי לעולם
. 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? הומר סימפסון. 4.מה הוא תחביבך העיקרי? נגינה. 5.וכישרונותייך העיקריים? נגינה, כתיבה ולהרוס דברים. 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? יהירות. 7.והאהובה? צניעות (אבל לא יותר מדי). 8.כמה שפות אתה דובר? 2. 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? אמממ... שאני סתם אידיוט חסר חיים וחברים, ולמרות הכל אני במצב רוח מרומם? 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?
. 11.ובבת זוגתך(אם יש)? אין לי
. 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? כן. 13.מה הפרי האהוב עליך? תפוז. 14.והירק? מלפפון. 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? הצלחה ופירסום. 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? מוות. 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? אל תבאסו אותי ככה. 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? זו שאלה לא הוגנת. 19.מה אתה אוהב בו/ה? 20.מה מרגש אותך? דברים מרגשים. 21.מה מה משמח אותך? כל מיני דברים. 22.מה מצחיק אותך? גם. -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? השילוב האולטומטיבי ביניהם. 2.שוקו או קפה? שוקו. 3.ישראל או ארה"ב? ישראל
. 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט. 5.עוגה או גלידה? גלידה. 6.ענבים או בננה? ענבים. 7.כדורגל או טניס? טניס. 8.אביב גפן או גידי גוב? אביב גפן. 9.דגים או בשר? בשר. 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? ילדים חנונים וטובים. 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצה? ללכת לשבור משהו. 12.קולה או מיץ ענבים? קולה. 13.שיעור לשון או אנגלית? אנגלית. 14.שם לבנים-דניאל או רותם? (זה טוב לשני המינים) דניאל. 15.שם לבנות-דנה או נטלי? שניהם טובים
.

אפרת P

New member
חוי../images/Emo112.gif

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? מביאה לו כאפה
2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? נופל 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 2.5 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? שלוש 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? סתם כזה 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? נייטרלית 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? בהנחה שאני באמת אוכל את החרא הזה, אני אעיף אותו לישבנו של הנביא.
8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? שאלה טובה :) 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" כבר ידעעע! 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? מתקנת לך שגאות כתיב. לשטוף* -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אבא 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? שהוא חמוד 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? ברוס הגדול מכולם
סתם לא, מיקימאוס 4.מה הוא תחביבך העיקרי? לדחוף אצבעות לתחת 5.וכישרונותייך העיקריים? לדחוף אצבעות לאף 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? שקרנים. צבועים, מתנשאים, סתם רעים וקרציות 7.והאהובה? חייכניזם. חוש הומור בריא וזרימה 8.כמה שפות אתה דובר? אממ לא יודעת. אחת. 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? גומות חן
10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? הכל. 11.ובבת זוגתך(אם יש)? אין 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? צ'יקובסקי
יש ילד שחור בכיתה שלי שהשם משפחה שלו צ'יקובסקי אממ אני מניחה שכן אבל לא עולה לי בראש עכשיו 13.מה הפרי האהוב עליך? אבטיח|מאוהב
מאוהב| לא על עץ ולא על שיח 14.והירק? ברוקולי 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? כיף :) 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? שומדבר 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? שומדבר 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? אחותי 19.מה אתה אוהב בו/ה? הכל 20.מה מרגש אותך? אנשים טובים. 21.מה מה משמח אותך? אנשים טובים. 22.מה מצחיק אותך? אנשים טובים. טוב לא, אנשים מצחיקים. גלעד2X אממ זיויד, אח שלי לפעמים, הכיתה המטומטמת -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח?
2.שוקו או קפה?
3.ישראל או ארה"ב?
4.מחשב-משחקים או אינטרנט?
5.עוגה או גלידה?
6.ענבים או בננה?
7.כדורגל או טניס?
8.אביב גפן או גידי גוב?
9.דגים או בשר?
10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?
11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?
12.קולה או מיץ ענבים?
13.שיעור לשון או אנגלית?
14.שם לבנים-דניאל או רותם? רותם 15.שם לבנות-דנה או נטלי? נטלי הנה באה השמש
טודודודוווווו

עונהה

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מןיושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? סוגרת את הרדיו כי אני שונאת תכניות אקטואליות על הבוקר! 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? מפיל את הבדואי. 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 0. 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? תשאלו את המורה לביולוגיה. 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? אני לא יושב על נקודות. 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? שילכו לעזאזל..? 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? אומר לו מי שאוכל לבד אוכל יותר והולך. 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 7643 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשטוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? יאמי!!!!! -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אמא! 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? את זה שהוא מנסה להבין אותי אבל עדיין לא מצליח לו! 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? בסדרה האוס את הדמות האוס. 4.מה הוא תחביבך העיקרי? ציור? קולנוע אולי.. מוזיקה. 5.וכישרונותייך העיקריים? ציור. 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? צביעות. 7.והאהובה? חוש הומור! 8.כמה שפות אתה דובר? 3. 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? אני משערת שאין דבר מיוחד:p 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? חוש הומור. החוש להבנה. 11.ובבת זוגתך(אם יש)? אין! 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? ממש לא. 13.מה הפרי האהוב עליך? תפוח? 14.והירק? גזר. 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? להמשיך לחייך? 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? לא יודעת. לא רוצה לדעת. 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? גן עדן מושלם. חופים לבנים שלא נגמרים. משהו מדהים שיש רק בשר הטבעות! 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? דודה שלי! 19.מה אתה אוהב בו/ה? את זה שהיא עוזרת לי בהכל וגם מצליחה להבין אותי יותר מההורים שלי! 20.מה מרגש אותך? סרטים. הצגות. משהו דרמטי. 21.מה מה משמח אותך? אנשים שבאים לביקור. טיולים. קולנוע. מוזיקה. 22.מה מצחיק אותך? תוכניות סטאנד אפ . -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה. 2.שוקו או קפה? שוקו! 3.ישראל או ארה"ב? ישראל. 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט. 5.עוגה או גלידה? תלוי מתי. בעצם. שניהם ביחד! 6.ענבים או בננה? ענבים. 7.כדורגל או טניס? כדורגל. 8.אביב גפן או גידי גוב? אביב גפן. 9.דגים או בשר? בשר. 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? חנונים וטובים. 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? לשמור ולאגור בבטן. 12.קולה או מיץ ענבים? מיץ ענבים. 13.שיעור לשון או אנגלית? קשה... אנגלית. 14.שם לבנים-דניאל או רותם? דניאל. 15.שם לבנות-דנה או נטלי? נועם.

למעלה