ממש ממש משעמם לי
1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?
מי זה בוגי מן? 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?
היה מתהפך לצד? 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10?
נראה לי שהיתה לה פאטה מורגנה ... שמעו, אני לא מבינה במדבר כלכך.. אז מאיפה לי לדעת?! 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?
באויר יש אטומים 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות?
אני!? חס וחלילה! 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?
דעתי היא שאני לא מבינה על מה מדברים איתי פה! 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע???
אתן לו את הצ'יטוס, רק שיעזוב אותי בשקט.. 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?
14022 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_____
לא ידע!__________"
10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה?
אשטוף פנים מהמים מינרלים בבקבוק ואשתה מהברז את המיץ -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא?
שניהם באותה מידה 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה?
אין לי בעיה איתם.. הם בסדר 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? 4.מה הוא תחביבך העיקרי?
לכתוב, לצייר, לקרוא. במיוחד לכתוב. 5.וכישרונותייך העיקריים?
כתיבה, ציור. 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? זיוף, צביעות. 7.והאהובה?
כנות, אכפתיות. 8.כמה שפות אתה דובר?
אנגלית, עיברית. 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)?
לא יודעת 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?
לא יודעת 11.ובבת זוגתך(אם יש)?
אין 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?
13.מה הפרי האהוב עליך?
מנגו 14.והירק?
ברוקולי 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים?
שה10-5 שנים האלו לא יגיעו. אני לא רוצה לגדול. 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?
שקט. 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?
שלווה. 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?
כולם באותה מידה... 19.מה אתה אוהב בו/ה?
לא יודעת 20.מה מרגש אותך?
שירים, ספרים מאוד מרגשים אותי... 21.מה מה משמח אותך?
מילים טובות מאנשים, הצלחה, לעשות מה שטוב לי משמח אותי ובעיקר חופש ושקט וטיפה בדידות עושים לי טוב. 22.מה מצחיק אותך?
סרטים, ספרים, חברים. -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח?
פיצה 2.שוקו או קפה?
קפה 3.ישראל או ארה"ב?
אנגליה 4.מחשב-משחקים או אינטרנט?
שניהם... 5.עוגה או גלידה?
גלידה 6.ענבים או בננה?
ענבים 7.כדורגל או טניס?
טניס 8.אביב גפן או גידי גוב?
אביב גפן. אבל אני גם אוהבת את גידי גוב 9.דגים או בשר?
בשר 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?
אם קוראים לזה חנונים בימינו, אני מעדיפה אותם למעשה.. 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?
להוציא, כתיבה, משחק, שירה. 12.קולה או מיץ ענבים?
האמת, אני לא מתה על שניהם. אבל עדיף מיץ ענבים. 13.שיעור לשון או אנגלית?
אין לי בעיה עם שניהם. אני מאוד אוהבת לשון (עברתי את הבגרות בהצלחה), ואנגלית אני גם אוהבת וזה גם חשוב לי. לא יודעת מה יותר... 14.שם לבנים-דניאל או רותם?
דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי?
נטלי