מצאתי כינוי לינאי. D::::::::

חצילע

New member
מצאתי כינוי לינאי. D::::::::

דירטי ציצי. D:::::::::::::::::::::: שאלון!1111 משעמם. 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? 4.מה הוא תחביבך העיקרי? 5.וכישרונותייך העיקריים? 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? 7.והאהובה? 8.כמה שפות אתה דובר? 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? 11.ובבת זוגתך(אם יש)? 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? 13.מה הפרי האהוב עליך? 14.והירק? 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? 19.מה אתה אוהב בו/ה? 20.מה מרגש אותך? 21.מה מה משמח אותך? 22.מה מצחיק אותך? -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? 2.שוקו או קפה? 3.ישראל או ארה"ב? 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? 5.עוגה או גלידה? 6.ענבים או בננה? 7.כדורגל או טניס? 8.אביב גפן או גידי גוב? 9.דגים או בשר? 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? 12.קולה או מיץ ענבים? 13.שיעור לשון או אנגלית? 14.שם לבנים-דניאל או רותם? 15.שם לבנות-דנה או נטלי? זהו...לבינתיים.בהצלחה!

חצילע

New member
^^

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? הייתי קוראת למעריב שיצלמו אותו. אבל לפני זה הייתי דוחפת לו חציל. 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? היה פותח אולם ריקודים? ]; חיחיח1!@@!!!1111 [?] 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 11.3 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?אלפים!1111 5 .למה אתה תמיד יושב על נקודות?אני יושבת על עיגולים. 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? מה? דיי נו. אני לא בבר אילן. בניגוד לחצי מהפורום הזה.
7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? הו גאד!!!1111 הייתי עושה אותו!!!11111 אבוללה. אומייגאד.הוא סו מושי. 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?1900 לפי מה שחישבתי.
באמת חישבתי,נו.]; 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך תוקע אותך"
10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? הייתי מביאה מיכלים של דלק.
-שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא?מה נסגר איתי? קראתי במקום הורה חזה. ממממ. אני מניחה שאמא. 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה?שהוא יודעת להבין. 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה?בוא נילס בו נעוף::::::::::::::::::::::::::::D 4.מה הוא תחביבך העיקרי?לאכול שומשום. 5.וכישרונותייך העיקריים?שומשום. 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים?אדישות!!11 ארג. 7.והאהובה?הומור. 8.כמה שפות אתה דובר?523. 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)?לא יודעת.שומשום,מישהו? 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?מצחיקה. D: 11.ובבת זוגתך(אם יש)?איזו? יש לי 4545. [כע,בטח.] 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?המונים!111 13.מה הפרי האהוב עליך?שומשום.
14.והירק?ברוקלי. 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים?הרבה אושר ויושר וכושר. וכל האלה שנגמר בי'. 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?אנשים רוקדים הורה. 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?שומשום!!111 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?מממ. לא יודעת. בדודה שלי. 19.מה אתה אוהב בו/ה?הכל. 20.מה מרגש אותך?אהבה. 21.מה מה משמח אותך?אהבה. 22.מה מצחיק אותך?הכל.
-זה או זה: 1.פיצה או מלאווח?פיצה. D: 2.שוקו או קפה?שוקו. ^^ 3.ישראל או ארה"ב?ארה"ב. 4.מחשב-משחקים או אינטרנט?אינטרנט. 5.עוגה או גלידה?עוגה. 6.ענבים או בננה?ענבים.
7.כדורגל או טניס?אפחד. X: שומשום. 8.אביב גפן או גידי גוב?גידי גוב.
9.דגים או בשר?צימחונית. X: לא אוכלת דגים. 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?ילדים רעים שמפליקים בתחת. נו מה אני יודעת. 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?לספר. 12.קולה או מיץ ענבים?מיץ ענביםםםם. D: 13.שיעור לשון או אנגלית?אינגליש. D: 14.שם לבנים-דניאל או רותם?דניאל.^^ 15.שם לבנות-דנה או נטלי?נטלי. כי דנה זה מגעיל ואני שונאת את אחותי. יו עודשניה תגיח מישהי שקוראים לה דנה. זהו...לבינתיים.בהצלחה!

בכיייייפ

1. מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?
פוקחת את העיניים, מחייכת ואומרת לו בוקר טוב? ואחר כך מנהלת איתו שיחה רצינית ככה. 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?
מתמוטט מהמאמץ. 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים, יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10?
1-. 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?
אפס, וגם בגלל זה כיפ לנשום אותו. מצד שני, כמה קילוגרמים של זיהום אויר פזורים שם לדעתך? 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות?
|תשובה שנונה כאן|. 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?
אני לא יודעת מה זה סטרפטוקולוקלית. יש מילה כזאת באמת? 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע???
אין סיכוי שזה יקרה, מסיבה אחת פשוטה. צ'יטוס זה מגעיל, אני לא אחזיק כזה דבר בכלל.. 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?
אני לא יודעת מת'. 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________"
מוריד ת'גלימה. 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה????
בוכה. -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא?
אני אעבור לשאלה הבאה בהסטת נושא אלגנטית. 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה?
כשהוא טס לחו"ל וכאלה.
3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה?
וואי. :} אהבתי את ג'ים קארי בברוס הגדול מכולם, ואת ד"ר האוס, ואת איילת זורר בבטיפול, וכמה שחקניות+שחקן מהסרט של אבודות והוזות. 4.מה הוא תחביבך העיקרי?
מוזיקה. 5.וכישרונותייך העיקריים?
לזיין לעצמי בשכל. 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים?
צביעות ובגידה. 7.והאהובה?
נאמנות טוב לב ואינטליגנציה. אנשי שיחה. 8.כמה שפות אתה דובר?
עברית ואנגלית, ולומדת ערבית. 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)?
לא רוצה לענות על זה :) 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?
את היותו החבר הכי טוב שלי, וכמעט את כל מי שהוא. 11.ובבת זוגתך(אם יש)?
אין :) 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?
לא שאני זוכרת. זאת הייתה הערה גזענית? כי גזעי זה בטח לא היה. 13.מה הפרי האהוב עליך?
עגבניה.
14.והירק?
גמבה. 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים?
חופש מנטלי ופיזי, מציאת הנכון ודבקות בו. 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?
כלום. 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?
לא יודעת, אני קצת מסובכת בעניין הזה. 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?
סבא שלי. 19.מה אתה אוהב בו/ה?
את כל מי שהוא. בין האנשים היותר נדירים, מיוחדים ומקסימים שיצא לי לפגוש או לשמוע עליהם. 20.מה מרגש אותך?
אהבה, אכפתיות, חוויות חדשות, קרבה, כיף, צחוק, הצלחה של מישהו שרציתי שיצליח. 21.מה מה משמח אותך?
אותם הדברים+ הצלחה שלי. 22.מה מצחיק אותך?
וואו, כמעט הכל. -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח?
פיצה. 2.שוקו או קפה?
תה. 3.ישראל או ארה"ב?
ישראל. 4.מחשב-משחקים או אינטרנט?
איטרנט. 5.עוגה או גלידה?
גלידה. 6.ענבים או בננה?
ענבים. 7.כדורגל או טניס?
כדורגל. 8.אביב גפן או גידי גוב?
אביב גפן. 9.דגים או בשר?
אף אחד מהם. 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?
ילדים טובים. 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?
אם יש סיבה, אז כן - לדאוג שייפתר ע"י שימוש באיברי הדיבור והשמיעה+ תרבות שיחה ואנושיות. 12.קולה או מיץ ענבים?
קולה, אבל רק דיאט כי רגיל זה לא טעים. 13.שיעור לשון או אנגלית?
איכ דווקא שני אלה? לא יודעת.. 14.שם לבנים-דניאל או רותם?
דניאל. 15.שם לבנות-דנה או נטלי?
נטלי.

../images/Emo42.gifעומר של הים../images/Emo194.gif

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?
מי זה בוגי מן? 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?
חחחחחחחח לא הבנתי את השאל ה
3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10?
-3 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?
59 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות?
נקודות? זה לא פסים? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?
חחחחחחחח זה נשמע כמו ינאי
7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע???
אוי לא!! הייתי נותנת לו
8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?
69 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה????
לוקחת כוסות ושמה את המיץ ענבים ואז מקפיאה חוחין^^ -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא?
אף אחד מהם
2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה?
אף אחד מהם
3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה?
וואי שאלה קשה יויויו 4.מה הוא תחביבך העיקרי?
חח איו לי 5.וכישרונותייך העיקריים?
אין לי 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים?|משאל|צביעות! והתנשאות! 7.והאהובה?
הומור
ואכפתיות 8.כמה שפות אתה דובר?
6 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)?
הלחיים שלי 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?
אממ.... 11.ובבת זוגתך(אם יש)?
אין
12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?
בטח כל יום 13.מה הפרי האהוב עליך?
תפוח ירוק 14.והירק?
מלפפון 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים?
איף לא יודעת 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?
כלום אין כלום 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?
שלווה 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?
חח אין דבר כזה 19.מה אתה אוהב בו/ה?
חחח כלום 20.מה מרגש אותך?
כשאח שלי הקטן תוקע פלוצים 21.מה מה משמח אותך?
לראות את אח שלי הקטן תוקע פלוצים 22.מה מצחיק אותך?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המון דברים -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח?
פיצה 2.שוקו או קפה?
שניהם 3.ישראל או ארה"ב?
רק ישראלי 4.מחשב-משחקים או אינטרנט?
אינטרנט 5.עוגה או גלידה?
כרגע לא זה ולא זה 6.ענבים או בננה?
איכס 7.כדורגל או טניס?
איכס 8.אביב גפן או גידי גוב?
אביב^^ 9.דגים או בשר?
איכס!
צימחונית 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?
חחחחחחחחחחחח קולים חחחחחחחחח אין על החנונים דוגמא ינאי
11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?
להוציא בשירותים 12.קולה או מיץ ענבים?
מיץ ענבים 13.שיעור לשון או אנגלית?
חח לשון?! מזה הדבר הזה?!
14.שם לבנים-דניאל או רותם?
לא זה ולא זה 15.שם לבנות-דנה או נטלי?||שמאל"לא זה ולא זה

אנייייייייי../images/Emo198.gif

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?חוזרת לישון 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?מתכופף 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10?6 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?107435646 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות?ככה 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?הא? 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע???בצורן אפעם לא שקט בשלוש בלילה. 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?839678579 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_____אוכל____" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה????שותההההההה -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה?שאלתיאל קוואק 4.מה הוא תחביבך העיקרי?לא לעשות כלום 5.וכישרונותייך העיקריים?אין 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים?לוידעת.. 7.והאהובה?לוידעת.. 8.כמה שפות אתה דובר?2 וחצי-עברית, חצי אנגלית ועינבית..=) 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)?אני אוהבת לצבוע ת'שיער.. 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?הכל 11.ובבת זוגתך(אם יש)?אין 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?לאא 13.מה הפרי האהוב עליך?תפוז 14.והירק?מלפפון חמוץ, וכרוב חמוץ 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים?לאוכל המון 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?כלום 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?כלום 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?סולללללל 19.מה אתה אוהב בו/ה?היא מאגניבהה 20.מה מרגש אותך?סרטים 21.מה מה משמח אותך?אנשים נחמדים 22.מה מצחיק אותך?כלבים שקוראים להם בוני שאונסים את הררי והררים מתפתלים אחרי האונס -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח?פיצהההה 2.שוקו או קפה?שוקווו 3.ישראל או ארה"ב?ישראל! 4.מחשב-משחקים או אינטרנט?אינטרנט 5.עוגה או גלידה?גלידה 6.ענבים או בננה?ענבים! בננה זה כמו חשופית 7.כדורגל או טניס?טניס 8.אביב גפן או גידי גוב?אביב גפן 9.דגים או בשר?בעעעעעעעעעעעעע 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?ילדים רעים לשלטון! אהמ טומי לי אהמ.. 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?לשמור בבטן 12.קולה או מיץ ענבים?קוקה קולה. 13.שיעור לשון או אנגלית?אנגלית 14.שם לבנים-דניאל או רותם?דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי?נטלי זיהוווו ו.. זכיתי בבפיצה חינם!!

חחחחחחחחחח

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? מכינה לו כוס קפה. 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? הגודל לא קובע.
3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 8 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? לא יודעת הברזתי מביולוגיה... 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? כי קשה לשכב עליהן 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? מה זה קונספירציה?
7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? מזיינת לו ת'תחת! אפאחד לא נוגע לי בצ'יטוס! מי שאוכל לבד - אוכל יותר. 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? קיבלתי 10 (לא 100) בתעודה ב3 יח' במתמטיקה, תעשו אתם את החשבון!!! 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך --זונה--?" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? אומרת תודה לאללה. -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אמאל'ה שלי 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? שהיא הבנאדם הכי מצחיק שאני מכירה חח 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? ג'ואי
מחברים how u going
4.מה הוא תחביבך העיקרי? להציק לעידן
5.וכישרונותייך העיקריים? כנ"ל 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? שהם לאאא נאמנייםם זוונוותתת 7.והאהובה? שהם כן? 8.כמה שפות אתה דובר? 3 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? אין
10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? את הקטע של ההקשבה
והזדהות 11.ובבת זוגתך(אם יש)? סעמק.. אל תזכירו לי שוב שאני רווקה :\ 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? כן! 13.מה הפרי האהוב עליך? בננה [זה פרי?] 14.והירק? מלפפון
15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? כסףףףףףףףףףףףףף (אני לא חומרית חחחח 'טוב') 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? כלום 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? ים שעשוי כולו מאייסקפה ומחכה שאני אשתה אותו 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? אמאל'ה 19.מה אתה אוהב בו/ה? כבר אמרתי ^.^ היא מושלמת 20.מה מרגש אותך? הרבה דברים >< 21.מה מה משמח אותך? גם >< 22.מה מצחיק אותך? הכל חחחחחחח -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה? 2.שוקו או קפה? שוקווווו 3.ישראל או ארה"ב? ישראל 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט 5.עוגה או גלידה? גלידה 6.ענבים או בננה? ענבים 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.אביב גפן או גידי גוב? אביב גפן [גידי גוב הולך לאכול..] 9.דגים או בשר? אפאחד. 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? מופרעים
11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? להוציא 12.קולה או מיץ ענבים? קולה 13.שיעור לשון או אנגלית? אנגלית 14.שם לבנים-דניאל או רותם? דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי? נטלי

פרקשון

New member
נההה סתם זיוף

צריך לחפש את התמונות האמיתיות, להרבה אנשים יש

פרקשון

New member
שתי שאלות

האם אמרת שתכיני קפה לגבר שקורא לעצמו בוגי מן!? להציק לי זה כבר תחביב!? וואלה יופי

למעלה