מצאתי טעות....

Skiter

New member
יש לי משהו...

כדי שלונאיק הקרציה לא תתחיל להשתגע ולהתפוץץ מזה שאני עושה הודעה חדשה אני שם את זה כתגובה.. בזמן האחרון המודם שלי נדפק ואני לא מעודכן רקה משהו מעניין חשוב בבקשה ספרו לי!!!!!!

daniel...

New member
כן אבל אם אתה מסתכל

אל נייר (קלף במקרה הזה) שכתוב אליו הרבה קודם כל קשה לראות מאחורה (את המפה) ודבר שני נגיד שאתה רוצה לחפש מישהו מסויים דרך המפה

kodkodhp

New member
לופין לקח חלק בעיצוב ובכישוף המפה

בגלל זה יותר מיומן בקריאת המפה

Nagini Potter

New member
כן, יש הרבה בעיות עם המפה הזאתי....

למשל, באחד הראיונות שאלו את רולינג אם יש לה מפה של הוגוורטס, והיא אמרה שלא, כי הכל כל הזמן זז. אז אם היא, שיצרה הכל, לא מסוגלת לצייר מפה, אז ארבעה ילדים זבי חוטם יכולים לעשות זאת?? שששששששערוריה!! Nagini Potter

כנראה ש...

המפה משתנה עם החדרים כל פעם...יכול להיות כשף של התאמת המפה לסביבה...כמעט בטוח, לא? -ליאת-

נמרה

New member
מה קשה להבין?

אם המפה זזה לפי האנשים, זתומרת האנשים זזים ורואים תנועה על הנייר, אז בדיוק ככה זזים החדרים!

פגעסוס

Well-known member
המפה...

אני חושב שהמפה פועלת על פי מה שהקוסם המחזיק אותה צריך באותו רגע. הוא צריך להגיע מהמטבח לחדר שלו... אז היא תראה לו את הדרך מהמטבח לחדרו... כמו כן היא מראה רק את האנשים שנמצאים באיזור המסויים. למשל כשהארי התגנב, היא הראתה לו את פילץ´ ואת פיבס שהיו עלולים לתפוס אותו. GYXOIO "בכל פעם שאדם מתפלל, הוא מתפלל לנס, למעשה קסמים. כל תפילה אינה אלא: הו אלוהים, עשה ששתיים ועוד שתיים לא יהיו ארבע!" - איוואן טורגנייב

daniel...

New member
אז איך לופין ראה

את פיטר וסריוס מהחדר שלו? זה הרי לא בדיוק בסביבה.

לאא!

פגעסוס כתב את הדרך מחדר אחד לחדר אחר כדוגמה. סיריוס היה צריך למצא את פטיגריו-ואותו הוא ראה. רמוס חיפש את סיריוס-ואותו הוא ראה...! -ליאת-

למעלה