מצאתי טעות....

daniel...

New member
מצאתי טעות....

טוב נראה לי........ תגידו לי אתם. בספר השלישי בסוף הספר היה כתוב שלופין ראה את שמו של פיטר פטיגרו אל מפת הקונדסאים. פיטר פטיגורו הסתובב בהגוורטס בתור סקראברס 3 שנים נכון? הוא גם היה די מפורסם, מספיק כדי שפרד וג´ורג´ יכירו אותו. אז איך זה שהם לא ראו אותו מסתובב עם רון 3 שנים. ויותר מזה איך לופין לא ראה אותו בזמן שהוא החזיק במפה? וגם הארי היה יכול לראות אותו מסתובב יחד איתם לא? ובכלל כל הקטע של המפה קצת מטושטש. המפה מראה את כל תלמידי הגוורטס? בכל מקרה אם מישהו הבין את זה תגידו לי מה הקטע בכלל של מפת הקונדסאים. d@niel

LuNaTiC

New member
כן גם לי זה נראה מוזר...

כי אני מתארת לי את המפה וזה כאילו.. איך אפשר לקרוא את זה? (מפה נשארת מפה! הנוסטלגיה..) הרי יש שם מאות נקודות ושמות!! אז איך זה שלופין וסנייפ ישר ראו את השמות שצריך בכל כך קלות, כשיש כל כך הרבה?? מסובך!!!!!!

daniel...

New member
ובכלל איך יש מקום

אל חתיחת קלף קטנה לכל כך הרבה שמות שגם זזים.

LuNaTiC

New member
אני חושבת שאיכשהו נוכל

לקבל הסבר על זה בסרט השלישי, כשנראה את המפה... כמובן שזה הולך לקחת המון המון זמן... פפפפ לנו... חבל! בינתיים נשאר קלולסים עד שמישהו (מייג´ן? בא לך לתת לנו איזה הסבר?) יסביר לנו איך לעזעזל המפה עובדת...

Meijen Shaggy

New member
חחחח... ../images/Emo13.gif בא לי

הייתי שמח מאוד לתת הסבר, אבל לצערי מפת הקונדסאים היא באמת חידה לא מובנת. ההשערה הכי טובה שאני יכול להעלות היא שהמפה מראה לך את המיקום רק של מישהו שאתה *רוצה* לראות איפה הוא, ולא של כל הנוכחים בבית ספר. לכן פרד וג´ורג´ לא התכוונו לראות את פטיגרו אי פעם בכתלי בית-ספר וכו´. אבל -- איך לופין ראה אותו? ואת סיריוס? ועד שאלה בלי תשובה: איך הוגוורטס, מבנה תלת מימדי, מצוייר על מפה דו מימדית? כלומר, איך הארי יודע אם הנקודה נמצאת בקומה שלו, או בקומה מעליו/מתחתיו? השאלות האלו נותרות חסרות מענה בינתיים... Meijen Shaggy

PopPy

New member
הממ, לדעתי

לופין חיפש את הארי, והארי היה עם רון הרמיוני פטיגרו וסיריוס. ומכיוון שזו מפה קסומה, סביר להניח שהיא תלת מימדית, כמו.. אר.. צג מחשב שכזה, עם תרשים של הוגוורטס שזז ובעזרת הקסם שבו הוא מראה לך את המקומות שאתה מחפש ורוצה, ייתכן שפרד וג´ורג´ רצו להימלט מפילץ´ בזמנו, והמפה הראתה להם דרכי מילוט מהטירה ^-^ |S| פופי |S|

daniel...

New member
כן אבל גם הארי פרד וגורג

ראו את רון כמה פעמים אל המפה אז איך הם לא ראו את פיטר איתם

כבר הסברנו-

שכנראה במפת הקונדסאים כל אחד רואה מה שהוא צריך לראות באות הרגע-פרד וג´ורג´ ראו את היציאות הסודיות ואת פילץ´, גב´ נוריס, פיבס והמורים שיכולים להפריע להם. הארי רצה לברוח להונידיוקס וגם ראה את אותם האנשים. סיריוס חיפש אחרי פטיגריו-וזה מה שהוא ראה. לופין חיפש את סיריוס-ולכן אותו הוא ראה וגם את פיטר. סנייפ-חיפש את סיריוס, הארי, רון והרמיוני-ואותם הוא ראה. בלה בלה. -ליאת-

הם לא חיפשו...

לופין הסתכל, וזה מה שהוא ראה. גם סנייפ ראה. כנראה ג´ורג´ ופרד לא חיפשו את רון, הארי והרמיוני, אלא את מי שעלול להפריע להם.

תשובה!

המ...את סותרת את עצמך-את כותבת שלופין לא חיפש את סיריוס בלה בלה אבל ראה בכל זאת ואז כותבת שפרד&ג´ורג´ כנראה לא חפשו את הארי קו ולכן לא ראו אותם...המ...בלי קשר: לופין כנראה חיפש את הארי ואז ראה אותו עם רון ופיטרקה... ואז, כשהוא קלט שפיטר חי, הוא היה חייב לסיריוס התנצלות וחיפש אותו! וסנייפ...הוא אולי אמר שהמפה רק היתה מונחת לו על השולחן אבל אף-אחד לא מאמין לסנייפי-פו! -ליאת-

Skiter

New member
נראה לי ש..

אולי כל קומה מסומנת בצבע והכיתוב של השם של הדמות באותה קומה ואולי כל קומה מופיעה בחלק אחר מי יודע..

Dudidud

New member
זה לא חייב

להיות כל כך קטן, ויכול להיות שזה מראה רק חלק מהוגוורטס ולא את הכל,אני עייף, או משהו כזה... dudi

daniel...

New member
שתי דברים....

א. כמה גדול זה כבר יכול להיות?!. ב.זה מראה לא רק את הגוורטס אלה גם את הסביבה.

Dudidud

New member
אולי...

זה מראה חלק אחר בכל פעם. או שזה מראה את הכל בקטן, ומתמקד על מה שאתה רוצה, או, אני לא יודע, תמצא משהו... dudi

LuNaTiC

New member
המ... כל העניין מסובך נורא!

נכון לעכשיו אני רואה את המפה בתור.. אוי! פתאום חשבתי על זה! ומה עם כל הקטע של הקומות?? איזה קומה רואים?? זאת שאתה נמצא בא?? או מה?? זה ממש חסר היגיון, אבל ממש! המפה היא תלת מימדית או משהו?? זה ממש מוזר!!! וידוי: מהרגע שהארי קיבל את מפת הקונדסאים, רציתי לקחת לו אותה! כאילו.. רציתי שהיא תהיה שלי.. אמ.. -סוף וידוי-

יכול להיות-

שהמפה גדולה והכל ורואים את כל הקומות בלה בלה... וואו, מקורי! בכל מקרה...בקשר לאנשים- באמת חשבתי שהמפה קטנה מידי בשביל כל הדברים האלה...לדעתי מי שמסתכל במפה, רואה את הנקודות של האנשים שחשובים לו כרגע...בגלל זה, אפשר להניח, אף אחד לא ראה את פטיגריו {כי למי אכפת מסקאברס}... -ליאת-

Dudidud

New member
סליחה...

ואולי יש תפריט בצד, ואת בוחר מה אתה רוצה לראות...

Dudidud

New member
ןבקשר לזה...

שיש הרבה נקודות ושמות בלה בלה... אז בדרך כלל משתמשים בה כדי להתגנב, ולבדוק אם אין אף אחד איפה שאתה הולך ובדרך כלל מתגנבים למקומות שאין בהם הרבה אנשים... dudi

למעלה