מצאתי חוברת!!!

ztnl1

New member
מצאתי חוברת!!!

סוף סוף מצאתי חוברת סריגה בעברית ! באחת מחנויות הצמר... אפשר להתחיל לעבוד לקראת החורף!

t o b i

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif מה היא מסבירה בדיוק../images/Emo35.gif

סריגה בסיסית או כבר ממש איך עושים סוודר וכו'... והיא ישנה או חדשה

ztnl1

New member
ממש איך עושים סוודר...

והיא מה זה חדשה!!! חורף 2005 ...

Netel

New member
../images/Emo140.gifיווווווו-היכן קנית?

נורא בא לי לסרוג החורף ,יש אצלי או אצל אמא חוברות ישנות-אבל בא לי לראות דברים חדשים אשמח לדעת היכן ניתן לרכוש חוברת חדשה

orlyfu

New member
השאלה היא איפה מצאת חנות צמר???

זה זן נכחד. זה כבר כל כך לא אין לסרוג (אל תעלבי). זה חלק מהעידן של לקנות הכל מוכן. פעם תפרתי לעצמי המון וסרגתי כל חורף, עכשיו עזבתי את עצמי.

Netel

New member
דווקא ראיתי השנה בחנויות

סריגים שנראים כמו הסריגה של פעם ביד

ztnl1

New member
אני מצאתי בקרית מוצקין...

אבל נאמר לי שהחוברת מופצת בכל חנויות הסריגה בארץ. די כייפי להפעיל את עצמי, מה עוד שיש לי למי לסרוג.

yaelsh5

New member
יש ברחובות חנות גדולה של צמר

מול בנק הפועלים,אחרי החנות שהיתה של מיכל נגרין פעם.הרצל לא יודעת מס'

yaffkaff

New member
איזה צירוף מקרים!

מעניין איזה צירוף מקרים?!?!?! הבחורה שהוציאה את החוברת גולשת בפורום ב YN מעניין שגם היא מהצפון וגם השם שלה טלי ועוד מעניין שהיא מפיצה את החוברות שלה רק בחנויות בצפון. הכינוי שלה בייבי טל. רק לפני יום יומיים היה שם שרשור בנושא

רחל248

New member
מה רע?

לאמא שלה יש חנות סריגה במוצקין , והן הוציאו חוברת,אני חושבת שזה יכול להחזיר את האהבה לסריגה. ברגע שיהיו הסברים בעברית, כולם יהנו.

nuky1

New member
אפשר לדעת איזה חנות? כדי לגשת לשם?

האם זה החוט של חן או סריגל? ויש עוד חנות בתחילת שד' גושן.לאיזה מהן הכוונה?

t o b i

New member
מה רע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif רע שיש דרך....אפשר

לבקש רשות ליידע או אפילו אם לא מכירים את חוקי הפורום אז לספר על חוברת חדשה שהוצאתי- קורה. זה קרה וזה קורה... אבל להשאיר הודעה ו-ל-ה-ת-ח-ז-ו-ת כאילו את לקוחה מרוצה זה כבר שפל...ממש שפל...

רחל248

New member
לא ראיתי אף אחת שהתחזתה

מה שנכתב שהיא מצאה מידע על החוברת בפורום yn . העובדה שיש חוברת וזה טוב בעיני. אני לא מכירה חנויות סריגה נוספות לאלו שצוינו, אפילו על סריגל לא שמעתי, אבדוק.

1 כרמלית

New member
רחל 248 איפה יש חנות נוספת במוצקין

חוץ מהחוט של חן והאם הם נותנים הוראות סריגה?

nuky1

New member
יש את סריגל שנותנת הוראות רק בבוקר.

ברח' קקל ליד בית התרבות.

yaffkaff

New member
יש רק דבר אחד

בו אני רואה פגם. כשאני פירסמתי כאן את העסק שלי ההודעה שלי מיד נמחקה. אז כעת אני מבינה שהשיטה זה פירסום סמוי. תודה שלימדתם אותי

למעלה