מצאתי דררה

ORSETTA

New member
מצאתי דררה

היום חייל מצא דררה וביקש את עזרתי כי מדובר בגוזל בדיוק לפני כמה ימים התעניינתי בתוכי והנה הגיע. בינתיים הוטרינר אמר לי לתת לו גרבר פירות אבל אשמח לקבל הסברים מבעלי נסיון. חתולים וכלבים יש לי בשפע אבל תוכים...זו פעם ראשונה. איך דואגים לחימום, האם כלוב אוגרים בינתיים מתאים לו, איך אדע אם זה זכר או נקבה, מה עוד אפשר לתת לו לאכול? עדיין לא אוכל לבד אבל הוא שמח לקבל גרבר ממזרק.

רואי

New member
ספק

ספק אם גרבר יספיק לו להתקיים. כעקרון צריך לתת לו דייסה מאבקה שמוכרים בחנויות. באיזה גיל הוא נראה? יש לו כבר נוצות? הראש מכוסה נוצות? הוא פתח עיניים? יש כבר זנב? שימ/י אותו במקום סגור מהצדדים כמו אקווריום קטן או קופסת נעליים (רק לא לשכוח להשאיר מקום לכניסת אוויר) ומתחת לרגליים שלו שימ/י נייר גרוס או חתיכות עיתון קטנות או נסורת. בכל מקרה, יש להמשיך כרגע לתת לו גרבר כל כמה שעות.

ORSETTA

New member
הוא לא ממש קטן

כבר יש נוצות אבל יש לו עדיין קצת קרחות

SMחן

New member
דייסת דגנים מעורבים של רמדייה

מערבבים עם מיים רותחים ומוסיפים כפית של גרבר פירות שלב 2. תקנה מזרק (בלי המחט), תאכיל את הגוזל 3 פעמים ביום. כל ארוחה 15 סמק בערך. הדייסה צריכה להיות חמה אך לא רותחת! כמו שבודרים את הדייסה שמגישים לתינוק. אם יש שאלות אני פה...חן

ORSETTA !!!!

הדררה נראת בגיל חודש וחצי +-. אל תאכילי אותו ברמדה ולא בשום מזון תינוקות אחר... אתה/את צריכים לקנות אוכל להאכלת יד הוא עשיר בכל מה שגוזל צריך, ברמדה אין את הכל והיא באה כתוסף. האוכל צריך להיות הסביבות 38-39 מעלות... לא יותר אחרת הוא יקבל כבייה ולא קר מידי אחרת הוא יפלוט את האוכל.. אוהד

ORSETTA

New member
תודה לכולכם

האם לדאוג לו לבן זוג? הוא יכול להסתובב על כתפי או שהוא צעיר מדי? האם במשך היום חייב להיות במקום מואר או שאפשר לסגור אותו בחדר?

למעלה