מצאתי דירה, אבל...

gesus

New member
מצאתי דירה, אבל...

עשיתי היום סיבוב מקיף בת"א ומצאתי דירה שמתאימה לי מכל הבחינות, אבל עדיין מכונן בי חשש מסוים שנובע מכמה דברים. הדירה היא בתוך בניין שהבעלים שלו הוא בעל מס' רב של דירות שם וזה כבר מוריד מהבטחון. דבר נוסף, לשכ"ד מתווסף חשבון חשמל קבוע של 150 ש"ח שלדעתי הוא גבוה מדי במיוחד כשאני לא נמצא רוב הזמן בדירה ובזמן שאני כן בדירה, אני רק ישן בה.

דווקא נשמע לי לא רע

זה שבעל הדירה מחזיק מס' רב של דירות אז סביר להניח שיש לו חוזה עם חברת אחזקה כדי להוזיל בשבילו את העלויות, מה שאומר שאם יהיה ליקוי בדירה אז הוא יטופל במהירות. 150 ש"ח זה באמת קצת גבוה במיוחד בקיץ אם אתה לא מפעיל מזגן, כי אין הוצאות חימום דירה או דוד חשמלי. למה שלא תשאל את בעל הבית למה הוא גובה כל כך הרבה ואם אפשר לחייב אותך לפי הצריכה שלך?

gesus

New member
בקשר לחשמל

כל הדירות בקומה חולקו לכן אין מונה לכל יח'. הדילמה האם לקחת אותה או לא נבעת מזה שלעומת הדירות האחרות שראיתי בזו היו את היתרונות של כל אחת מהדירות האחרות.

altshift

New member
היי גם אני גרה בבנין כזה

כל הדירות של בעל הבנין ואצלינו חשמל משלם כל אחד לפי צריכתו אבל יש כל חודש תשלום קבוע של ארנונה ומים - 120 ש"ח שהוא לדעתי מופקע מכיון שאלו דירון חדר. עדין החסרון הזה בטל בשישים לעומת היתרונות ואפשר לאמר שזה מחיר שאני מוכנה לספוג בשביל להנות משאר היתרונות של הדירה. אם זה רק מה שמפריע- לא הייתי מחמיצה דירה טובה. בהצלחה..

gesus

New member
זה לא רק זה

שכ"ד הוא 1700 ש"ח כולל ארנונה ומים שלדעתי זה גבוה מדי לאיזור. ב-370$ אני יכול למצוא משהו טוב הרבה יותר בשכונות צפוניות בעיר.

gesus

New member
עניין של סבלנות

בכל אופן, אני לא חי ברחוב ואני יכול להמשיך לגור אצל ההורים כל עוד לא מצאתי דירה שמתאימה לי מבחינת המחיר והתנאים.

אם יש לך את הזמן, אז ההצעה הכי טובה

שיש היא פשוט קח אותו, עד שתמצא משהו שתהיה שלם איתו.

harpi

New member
370$ לחודש לדירה בת"א?!?!?!

איפה? ולמה אני לא מוצאת דירות במחירים כאלה???

לא מוצאת../images/Emo35.gif מה הבעיה למצוא../images/Emo35.gif

יש גם זולות בהרבה, השאלה היא מה את מחפשת.

harpi

New member
אה, אני נכנסתי לדירה בר"ג

ב-450$, 2.5 (בפועל 3 - חדר שינה קצת קטן ועוד חדר שינה פצפון), קומה 4 בלי מעלית. שומדבר ממה שראיתי באיזורים סבירים (לא מרכז ת"א/לב גבעתיים, אבל גם לא בשכונת התקווה) לא התקרב למחירים האלה...

gesus

New member
זה נכון

בת"א לא חסרים חדרים, או שמא חדרונים בגודל של קופסת גפרורים מתחת ל-350$. הקטע הוא עד כמה מוכנים להתפשר על קרבה למקומות מסוימים, על שכונה וכו'. לי בתור רווק שמבלה את רוב הזמן בעבודה ובמכון כושר, אין יותר מדי דרישות, חוץ מקרבה למקומות הנ"ל, אז אני גמיש הרבה יותר.

למעלה