מצאתי גורה

S i r i u s

New member
מצאתי גורה ../images/Emo122.gif

באתי היום לבקר את אמא שלי ולקחתי את בקי הכלבה (בת חודשים ומאוד שובבה) לפארק שסמוך לבית. פתאום אני רואה יצור פיצי לבן עם כתמים שחורים רץ לעברי מיילל. המסכנה רץ מאיש לאיש וייללה, כנראה מישהו זרק אותה היום או אתמול כי היא מאוד ידודותית לאנשים. בקיצור הכלבה שלי התנפלה עליה ולכן לא יכולתי לקחת אותה איתי אבל החזרתי במהירות את הכלבה הביתה וביקשתי מאמא לקחת אותה, היא הסכימה... עכשיו היא אצלי
הכלבה שלי והיא לא ממש מסתדרות... היא נוהמת ויורקת על הכלבה שמנסה לשחק איתה.. עכשיו סגרתי את הכלבה בחדר שינה על מנת לתת לה לאכול אבל היא התעלמה מאוכל החתולים ואכלה קצת את האוכל של הכלבה... לפחות משהו. אני יודעת שאין הרבה סיכויי שמישהו כאן ירצה לאמץ עוד חתול אבל אם במקרה אתם מכירים מישהו... בכל מקרה בנתיים היא נשארת פה. אגב, היא בת חודש וחצי אני חושבת.

S i r i u s

New member
שחכתי לציין שגם החתולה שלנו מסתכלת

באימה על הפולשת
. יש לנו שכנה משוגעת שמחזיקה 20 חתולים לא מעוקרים/מסורסים וזורקת מדי פעם חתלתולים החוצה - חשבתי קודם שזה ממנה אבל החתלתולים שלה בדרך כלל פראיים מאוד, לא כמו זאת. ניסינו לדבר איתה אבל היא לא פותחת את הדלת ומתחילה לצעוק אההההההההההה אם ניגשים אליה בפרוזדור...

S i r i u s

New member
את מספרת לי?

כבר אמרתי שהיא לא בדיוק בסדר בראש. ניסינו לדבר איתה אבל אין ייחס אני לא בטוחה אם היא מדברת בכלל.

S i r i u s

New member
בעל הדירה כבר פנה..כי היא לא פותחת

גם לו את הדלת.. בנתיים כל השכנים מנסים להאכיל את החתולים
למרות שאתשלה היא מאכילה והם לא חולים.

f e l i n e

New member
אני לא חושבת שהשכנה מודעת למעשיה

כלומר, היא לא מבינה שהיא נוהגת בחוסר אחריות ובאכזריות. נשמע שהיא כן אוהבת ומטפלת בחתולים, אבל בורה בכל מה שקשור ביחס נאות לגורים. אין לה מקום בבית לעוד גורים? שתסרס/תעקר. לא רוצה לעקר/לסרס? שלא תגדל עשרות חתולים בבית. אבל.. בד"כ אין אם מי לדבר
. לפחות היא מטפלת בחתולים שברשותה: חצי נחמה.

S i r i u s

New member
כן... לפחות היא מאכילה אותם

החתולים שלה מגיעים אלינו למרפסת מדי פעם ואמא שלי מנסה לדבר איתה ולשכנע אותה לאסוף אותם מכיוון שהפ פראיים וקשה להוציא אותם מהדירה אבל היא פשוט לא פותחת את הדלת

למעלה