מצאתי בית חדש

pupin

New member
מצאתי בית חדש

שלום, אני פופין גם HAPPY GO LUCKY. ילדתי לפני חודש אחרי סיפור ארוך וכואב (3 הפלות, 1 אחרי מי שפיר, טיפול "רשלני" של כמה רופאים), לא היה ברור שאוכל להביא את הקטן לעולם. הריון היה אחרון מאוד קשה אבל הצלחתי. בקיצור כל צד בחיים שלי מלווה בהרבה מאמץ, הרבה בכי ודרך קשה. שמחה להצטרף.

mic75

New member
ברוכה הבאה

והמון בהצלחה הגעת לבית הכי חם ואוהב מיכל

rmmiri

New member
../images/Emo49.gifאיזה יופי! ../images/Emo140.gif

זוכרת אותך מפורום אובדן. שמחה לראותך כאן! תהני מהאוצר הקטן, ההתחלה לא קלה, אני בטוחה... יש כאן הרבה נשים נפלאות שעברו דרך קשה עד שהיגיעו לכאן...ושיוכלו להקשיב ולסייע לך בשמחה בהתאם לצורך. מירי (ביחד ננצח1)

נעיתה

New member
ברוכה הבאה

הבית שלנו נחמד וחמים, ספרי לנו קצת על עצמך נשמח להכיר

pupin

New member
אני מבינה שהגעתי לפורום בזמן עצוב

קראתי כל הודעות של אריאן, וגם אני זוכרת אותה מהפורום. כואבת יחד איתה, כי כאן אנחנו יודעים מה הקושי להביא ילד לעולם. קצת על עצמי ,אחרי 3 הפלות הגעתי לקבוצת תמיכה של גל (מקום בלב) ואין לי מילים להודות לה, הצילה אותי, הכרתי שם בנות מדהימות שאנחנו היום כמו אחריות, לשימחתי חלק ילדו, חלק בחודש 8-9 וחלק בדרך להרות. אמה לשניים (אפילו קשה לי לכתוב) הילד הגדול הוא בן 6 כמעט, היה עד לפני חודש הילד היחד, נכד יחד וילד יחד בגן כי לכולם יש אחים. כאב יחד איתי כל האובדנים כי ראה אותי בוכה ממיטה. נשואה לא' שעבר תקופות לא קלות איתי, התסכול אצלי הופך ישר לכעס ואני הופכת למשכפה תוך דקות, קשה לי לשלוט. עובדת בחברת ביוטכנולוגיה, כרגע בחופשת לידה ותכוונת לחזור אחרי 14 שבועות.

קטיה 007

New member
ברוכה הבאה../images/Emo143.gif

הגעת לבית חם תשכילי להנות ממנו (שלא כמוני)

נייטי

New member
ברוכה הבאה!

מזל טוב ושפע של ברכות להולדתו של האפרוח הקטן. מאחלת לכם אושר ובריאות ושמחה גדולה. כיף שהצטרפת אלינו, אנחנו מאוד שמחות להכיר אותך ולקרוא אותך. ברוכה הבאה!

ברבי28

New member
ברוכה הבאה

מזל טוב גדול על הידיים המלאות ו ... תורך "לעשות כלים" השבוע

למעלה