מצאתי את מבוקשי

JohnDoe5

New member
מצאתי את מבוקשי

עבודה בניתוח מערכות עם משכורת מספקת ביותר. אני אקפוץ מדי פעם לבקר בפורום, נראה אם אפשר יהיה לעזור למישהו ... בהצלחה לכולם בחיפושים.

pixiER

New member
../images/Emo49.gif

למרות שבמקרה שלך היה לי ברור שתמצא די מהר
תשאר בסביבה, נחמד פה... ויהיה נחמד אם תספר על שאלות לדוגמה מהמבחנים, ומתהליכי הראיונות.

JohnDoe5

New member
אין הרבה מה לספר

מבחנים דמויי פסיכוטכני למי שיצא לו לעשות, אפשר לראות דוגמאות מייצגות באתר של מכון פילת. ראיונות - תלוי איפה, יש מקומות שהראיון יותר מקצועי, יש מקומות שהראיון היה יותר פסיכולוגי, כל איש HR והטכניקות שלו לראיון. הדברים הכי חשוב שלמדתי ושכדאי להפנים: 1. להיות כנה - אם לא ניהלת צוות, אל תמציא נסיון בניהול 2. לא להגזים בתיאורים - עובד זבל זה עובד זבל, אין טעם לספר שהיית אחראי תברואה וסניטציה 3. לבוא מוכן - יש לך ראיון, בזבז 5 דקות על סקירת אתר החברה באינטרנט. העובדה שטרחת להסתכל באתר משאירה רושם טוב על המראיין ויכולה לעזור לך לזהות תפקידים פוטנציאליים בחברה ויכולות קידום והתפתחות אישית. 4. דע את זכויותיך - קרא באינטרנט על חוקי תעסוקה, ימי חופשה שנתיים, ביטוח מנהלים, דמי הבראה, קרנות השתלמות וכדומה. ככל שתבין יותר את הנושאים הללו, כך תדע יותר מה מגיע לך בחוזה ותוכל להתמקח יותר טוב. 5. רד מהעננים - טבלאות השכר הן פחות או יותר נכונות. אם אין לך נסיון, אל תבוא עם אף מורם רק בגלל שיש לך תואר ראשון. אם יש לך עודף נסיון, אל תצפה לקבל משכורת של מנכ"ל. תסתכל על טבלאות שכר ומקסימום תוסיף לזה 10-20 אחוז אם אתה חושב שאתה טוב מאוד בתחום ויש לך הוכחות לכך. וחוץ מזה, שיהיה לכם בהצלחה.

JohnDoe5

New member
לשמחתי

יותר מהשכר הממוצע עבור התפקיד והנסיוון שלי (3 שנים בניתוח מערכות), כפי שמופיע בסקר המשכורות האחרון

למעלה