french lover
New member
מצאתי את זה בבוידם..
אין לי מושג אם כבר פירסמתי את זה.. אני רק יכול להגיד שזה נכתב עבור מישהי מאוד מיוחדת.. מקווה שתהנו והכי חשוב תתענגו..
שוכבת עירומה, רגליים פשוקות... את יכולה להרגיש את הרטיבות שלך.. מבלי אפילו לגעת.. את נוטפת.. נוזלת.. ידייך הקשורות מנסות להשתחרר, אך לשווא.. את כל כך רוצה שאגע בך.. שאלטף אותך.. שאנשק אותך.. שאלקק.. אך אני רק עומד מולך.. מתפשט לאיטי.. מבליט את איברי שזקור לו רק מלהסתכל עלייך.. וזה מדליק אותך.. מגרה אותך.. את יכולה רק להזיז את רגלייך, ואת הגוף שלך.. מרימה את הישבן שלך ואת הבטן.. מה שמבליט את שני שדייך ואת פטמותייך הזקורות.. מחכות רק לי.. ללשון שלי.. לאצבעות שלי.. לשיניים שלי.. כדי לגרות אותך עוד קצת, אני מתחיל לגעת בעצמי.. לשפשף את האיבר שלי מולך.. בתנועות עדינות, למעלה למטה וחזרה.. בידי השנייה אני חופן את הביצים שלי.. מה שמותח את האיבר שלי עוד יותר.. "אני רוצה אותך" את נאנחת.. אני מתקרב אלייך.. מתחיל ללטף אותך.. את הבטן.. הרגליים.. מתמקד לכמה שניות בחזה שלך בשדיים שלך.. משחק עם הפיטמות שלך.. ואת משמיטה את הראש לך לאחור.. אני מתקרב אלייך ומנשק אותך נשיקה לוהטת. את יכולה להרגיש את האיבר שלי נוגע בך.. אני מרגיש איך שאת חמה.. רותחת.. אני יורד עם הלשון שלי לסנטר שלך.. לגרון.. ולשדיים שלך.. הפטמות שלך מהוות עבורי מעדן.. אני מתענג עליהן.. מוצץ לך אותן.. וזה מטריף אותך.. בעזרת כפות הרגליים שלך את מנסה להצמיד אותי אלייך.. אבל אני מתרחק כמעה.. מה שמשאיר לך את האפשרות לגעת באיברי בכפות רגלייך.. זה מדליק אותי ואת יודעת את זה.. כפות רגלייך מלטפות את גופי העירום.. ומגיעות אל הפנים שלי.. לפה שלי.. את אוהבת שאני מלקק לך אותן.. ואז אני מתחיל לאט לאט להעביר את הלשון שלי על יריכייך וברכייך.. החום שעולה מכיוון הערווה שלך מגיע לפניי.. הריח משכר אותי.. והטעם.. הטעם רק יגביר את התחושה שלי.. את הרצון שלי.. אני מתקרב לאט לאט.. ומתחיל להעביר את הלשון שלי מלמטה למעלה.. אוסף בלשוני את הרטיבות שלך.. עד לדגדגן הנפוח שלך.. אותו אני מכניס כולו אל תוך פי.. ושואב אותו אל תוכי.. את מתפרעת... את לא רוצה שאני אפסיק.. ואני רק מוסיף לשגע אותך כשאני מחדיר את הלשון שלי לתוכך.. אל בין שפתייך הרכות.. הרטובות.. והפשוקות לקראתי.. ראשי בין רגלייך וידי מלטפות את בטנך.. את שדייך.. שעומד לו עדיין זקור ומגורה.. את כל כך טעימה לי שאני לא יכול אפילו לחשוב על להפסיק.. ואת.. את כורכת את רגלייך סביב ראשי כדי למנוע ממני מלעזוב.. אני מרגיש איך שאת הולכת לגמור.. בתוך הפה שלי.. ואת מצמידה את ראשי יותר ויותר חזק אל בין רגלייך.. ולשוני בתוכך.. נכנסת ויוצאת.. את מרימה את גופך ומורידה אותו ושוב מרימה.. זה האות.. את מוציאה אנחה כבדה.. כמעט צעקה.. אני מרגיש איך כך המיצים שלך זורמים אל תוך פי.. ואני שותה אותך.. שותה הכל.. לא נותן לדבר לחמוק.. אני בתוכך בלשוני.. ואת בתוך הפה שלי בדגדגן שלך.. את משתחררת לאיטך.. מוציאה עוד ועוד אנחות.. שהולכות ומתקצרות.. גופך הולך ודועך.. ולאט לאט נרגע.. את משתחררת ומשחררת אותי מאחיזת הטירוף שלך.. רגלייך נפתחות למנוחה.. ואת מתנשמת בכבדות.. עינייך נעצמות.. את חייבת לנוח.. אחרי הכל..... יש לך עוד כמה דק´..... עד לפעם הבאה...
אין לי מושג אם כבר פירסמתי את זה.. אני רק יכול להגיד שזה נכתב עבור מישהי מאוד מיוחדת.. מקווה שתהנו והכי חשוב תתענגו..