מצאתי את השיר.....

nof nof 2

New member
מצאתי את השיר......./images/Emo6.gif

הנה קישור לקליפ מאוד קצר של השיר I GOT TO GET IT מ1993 http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=1PLIXTNBF1PJO3KUXASRD9B90W מקווה שתהנו נופר

Eti No Name

New member
תודה../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

ונצל"ש-
אינקומפליט מקום 4 במצעד של 100FM [אגב היום מישי ביקשה אותו..חמודה!
] המשיכו להצביע לו!
ובמצעד של רדיו י-ם הוא צועד במקום 6: [נגנב באזכריות מפורום שנות ה-90] 1 - Mariah Carey / We Belong Together 2 - Kelly Clarkson / Since U Been Gone 3 - Titiyo / Loving Out Of Nothing 4 - Joana Zimmer / I Believe 5 - Green Day / Wake Me Up When September Ends 6 - The Backstreet Boys / Incomplete 7 - Within Temptation / Memories 8 - Paul Ferrido Ft. Emily / Fuego Del Mar 9 - Lene Marlin / How Would It Be 10 - Kelly Osbourne / One Word
נבר גון ירד למקום 23..
מישו יודע איפה אינקומפליט בגלגל"צ?

efratushh

New member
כן!!!!!!!!!!!11

מקום 1!!!!! שבועיים ברציפות.. ומחר נראה אם הוא כבר שבוע שלישי...

נצל"ש- הבויז קיבלו פלנטינה משולשת!

אבל ביפן, חח
: Never Gone is now double platinum in Japan (total ship is 511,353)!! It is #1 on Oricon international chart for 6 weeks, #8 on the combined chart (6 weeks in top 10). With the new single/video & upcoming Japan tour, we are going for triple platinum

נצל"ש../images/Emo32.gif

אפשר לשתף במשהו?
המחשב שלי מפגר. הכל נמחק. הכל. סרטונים, תמונות, קבצים, הכל. ואני רוצה להרוג מישהו.

טוב, אממ...../images/Emo3.gif

אני פשוט חייבת (שיגעון אישי
): חחחחח
ודבר שני: אני מצטערת שנמחק לך הכל!! אם אני יכולה לעזור במשהו בקשר לוידאוים, רק תגידי!! ותמיד תצרבי את הדברים שלך, תמיד! ותתנחמי בזה שלפחות אח שלך לא מחק לך! (אחותי מחקה לי כמה פעמים! אני כבר הפסקתי לספור!
)

אה טוב../images/Emo12.gif

אני מקווה בשבילך שהוא לא עשה את זה, כי זה יותר יכאב לך אם הוא כן עשה מאשר שהמחשב נמחק
אני יודעת מה ההרגשה

Eti No Name

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo14.gif

אמרתי לך ממזמן שתצרבי לדיסקים אותם
ותפרמטי אותו
[ותתחברי כבר!
]

elinor carter

New member
מאמי את יכולה לבקש מימני הכל!

את יודעת שיש לי! אז רק תבקשי הדרי!

תודה אלינוררר!../images/Emo24.gif

אם אחרי שאני אפרמט אני ארצה משהו, אני אבקש ממך.
חחח תודההה!

כן כן..../images/Emo10.gif

הפוטושופ! די.
אני מפרמטת מחר את המחשב.. אני אוריד את הגרסה הזמנית עד שאני אמצא את הגרסה המלאה..=( ושוב, להוריד את כל המברשות והפונטים..שהאמת אין לי מושג מאיפה הבאתי אותם.

למעלה