מצאתי את אהבתי

מצאתי את אהבתי

אני שם לב לפי ספרים שאני קורא, שהנושאים שמושכים אותי הם- כאוס לא מובן עם בעיות או אתגרי הגיון\איגיון שמשולבים בחידות משמעיות קיומיות כמו מטריקס. לואיס קרול למשל עשה לי את זה ב"מבעד למראה" .."בארצנו," אמרה אליס, עוד מתנשפת מעט, "היית מגיעה, בדרך כלל, למקום אחר - לו רצת מהר מאוד והרבה זמן כמו שרצנו." "איזו ארץ איטית!" אמרה המלכה. "כאן, לעומת זאת, עלייך לרוץ הכי מהר שאת יכולה, כדי להשאר באותו המקום. אם את רוצה להגיע למקום אחר, את צריכה לרוץ לפחות פי שניים יותר מהר." חולה עליו.. יש לכם המלצות בשבילי?

Rivendell

New member
אם אהבת את "מבעד למראה"

יש לי הרגשה שתאהב גם את "קורליין" של ניל גיימן. יש המלצה שלי באמרים עם כמה מילים מפי בוג'י, המתרגמת (זהירות, כולל ספויילר
).

לא להזמין את "קורליין" ממיתוס

חשבתי שאם כבר חוזרים אל הספר (איכשהו) כדאי להזהיר שלמיתוס אין אותו, הזמנתי אותו לפני כמה ימים טובים והוא עדיין "בטיפול". זה כ"כ מרגיז! :[ גם את השבוע-שבועיים של המשלוח לא הייתה לי הסבלנות לחכות, אז עכשיו? אפילו בלי תאריך יעד?

Boojie

New member
הפניתי את שאלתך אל אופוס.

בדרך כלל לא נוהגים לארגן מכירות כאלו לפורומים (אם אני זוכרת נכון, בעבר בדקנו משהו דומה בפורום מד"ב), אבל אני אדווח לך כשתהיה תשובה. בכל מקרה, אפשר להשיג את הספר (וכל ספר מד"ב/פנטזיה אחר) במחיר מוזל במועדון קוראים באספמיה (למנויי כתב העת), וכמובן, בקרוב שבוע הספר...
אגב, בשבוע הספר אני אהיה בדוכן חלומות באספמיה בשבוע הספר בחיפה (מרכז קסטרא), אז אם מישהו מחברי הפורום במקרה בסביבה, מוזמן להגיד שלום ולהזדהות - לפחות נלמד להכיר חלק מהפרצופים שמאחורי הניקים.

Boojie

New member
ועוד אגב שבוע הספר - למנהלות:

לא כדאי להוסיף לטאגליין לינק להודעה על מועד שבוע הספר והאתר שלהם? הרי השאלה חוזרת פה הרבה לאחרונה.

Boojie

New member
תגובת אופוס היא שהיכולת לתת הנחה

תלויה במספר האנשים שמעוניינים לרכוש את הספר. אז אם יש מישהו שמעוניין, שישלח לי אימייל ([email protected]), ואם יהיה מספר מספיק של מעוניינים, יש על מה לדבר.

behemot

New member
כדאי למשוך קצת תשומת לב להצעה הזאת

גם כאן וגם בפורום מד"ב לדעתי...

behemot

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

משך תשומת לב...

מי יכול לחכות לשבוע הספר?

אני איומה בדחית סיפוקים, ולספר הזה חיכיתי עוד מהפעם הראשונה ששמעתי אותך מספרת על פרויקט התרגום הזה. :) הייתי קופצת, אבל חיפה - רחוק לי...

התכוונתי לבקש מאחד מחבריי לקנות

לי את "קורליין" ליום ההולדת ועוד לפני שהספקתי אחת מהחברות שלי לקחה יוזמה וקנתה את זה. גדול, לא?

התכוונתי לבקש מאחד מחבריי לקנות

לי את "קורליין" ליום ההולדת ובסוף אחת מהחברות שלי באמת קנתה לי את זה כמתנת יום הולדת, מבלי לדעת שאני מעוניינת (כנראה שהיא באמת מכירה אותי).

roni64

New member
נראה לי שתאהב

את "משחק האל" של ג'ון פאולוס. המספר הולך ומסתבך שם בכאוס בלתי מובן, מוצא עצמו מול תפניות בלתי ברורות בדיוק ברגעים בהם הוא סבור שהתמונה התבהרה.

למעלה