מצאתי אוצר!

מצאתי אוצר!

עברתי דירה שבוע שעברר והיום באחד הקרטונים שבבית הקודם היו עמוק בבוידעם מצאתי תקליטים! דארקק סייד מקוריי!! וויש יו וור היר מקורי! ועוד כמה של דיפרפל , ריינבו ודייר סטרייטס לא ידעתי בחיים על קיומםםם ! רק רציתי לשתף... :)

תהנה!

אם יש לך פטיפון, כמובן. עבורי, זה קצת מדהים ומשעשע איך אלבומי ויניל, שהיו לי בבחינת מובן מאליו, נהיים "אוצרות" עבור הדור הצעיר.

Glcok

New member
ולמה לא?

שהרי הם "אולד-פאשן" ועל כן הם נחשבים. אישית מהנסיון שלי, לויניל יש צליל חם וסמיך בשונה מהצליל הטכני ומתכתי של הסידי. כתבתי פה (די מזמן אמנם) על החוויה שבמציאת תקליטים אצל שכן שלי - שאצלו מצאתי את "אנימלס" ו- "a collection of great dance songs" (איזו נפילה) בין אוסף התקליטים שלו, שאגב מכיל תקליטים נדירים ונהדרים. הוא אמר לי שאת האלבומים של הפלויד הוא קנה באיזו שהיא חנות מיתולוגית בת"א (אאל"ט) שהייתה ממש מקום קטן. את האלבומים עצמם הוא קנה בתקופת שירותו הצבאי (שנות השמונים המוקדמות). אני רק זוכר את התדהמה שלי כששמתי את הסולו של דוגס אצלו בפטיפון. פשוט נדהמתי. מה פספסתי כל השנים... ואגב, אני בחור די צעיר - ח"י+1 שנים. אגב 2, חרטושה: איך היה הקאבר בחיפה? ואולי ידוע לך (או לכל אחד אחר) על קאברים רשמיים?

vegetable man

New member
גם עבורי זה מדהים

יש לי את WYWH ועוד כמה מצרכים כאלה בויניל, תגידי, יש לך שמץ למה הם נועדו? מצד שני, גם הדיסקים שלי משמשים כתחתיות לספל תה, ככה שזה לא קריטי. ברוך בורא הדיסק הקשיח - הדיסק הכי טוב שיצא ב-20 שנה האחרונות.

למעלה