מצאתיייייי

B o o b a

New member
מצאתיייייי

טב מצאתי קעקוע מדהים אבל נראה לי שהוא על מישו מותר לי לעשות אותו כאילו אני ישנה אותו אבל אני רוצה את אותו סגנון אני צריכה לבקש אישור ממישו ואם אני רוצה אותו אני פשוט מדפיסה ויושבת על מקעקע ומשנים אותו? איך אני יועדת אם הוא יוכל לצייר משו כזה ?

MaddyD

New member
דעתי?

אל תעשי משהו שיש למישהו אחר שתי סיבות 1. הוא לא שם את זה בשביל שאנשים יקחו את זה כדוגמא. 2. למה את רוצה לעשות משהו שיש כבר על מישהו? חסרות דוגמאות.?

מה יקרה?

אם יום אחרי שתעשי את הקעוקע הזה תמצאי תמונה עוד יותר מדהימה? זה יפה שמאצת את מה שאת אוהבת וכל הכבוד על הרצון לא להעתיק את הקעקוע אבל בחיית... בן אדם ישב והשקיע מחחשבות רבות על קעקוע ומה שאת צריכה זה רק להעביר חיוש בגוגל ולמצוא את זה.... אני מאמינה שברגע שתמצאי את מה שאת באמת אוהבת ורעיון מקורי משלך את תאהבי את הקעקוע שלך הכי בעולם!

N o k i

New member
הו, גאנש... ../images/Emo99.gif

*מתבוננת אחורה בתמונה שלו*
תראי...לא יודעתא אם זה כזה משנה לך, אבל מדובר באל הודי.. את מתחברת בכלל לכל התרבות הזו? מדובר בדמות שהרבה נוהגים לקעקע, את לא חייבת להצמד דווקא לעיצוב הזה- לא חסרים תמונות יפות אחרות שלו. הנה הוא

B o o b a

New member
אוף

ראיתי פיל חמוד וזה מה שרציתי עכשיו יוצא לי קעקוע עם משעמעות מהשלא רציתי אני לא רוצה אלים הודים עלי... בכל מקרה אני ינשה אותו שהוא יהיה פיל רגיל וחמוד

B o o b a

New member
אבל זה מה שאני רוצה

אני יודעת שיכול ליהות שמישו ישב על זה הרבה זמן ברור שאני ינשה אותו יעשה אותו יותר שמן בלי הציורים על האף אולי בלי האש ועינין יותר גדולות ואולי בצבע אחר זה מאתר של סטודיו שאני לא יגיד את שמו יכול ליהות שזה של הספרים שלהם או משו בכל מקרה אני ינשה אותו די הרבה רק הרעיון של הפיל השמן שיושב זה יקרא העתקה ?

mirimi

New member
ה"פיל השמן" זה גאנש

אולי כדאי שתבררי מה שאת עושה לפני שאת רצה לעשות את זה כי זה סמל מהתרבות ההודית. לכי למקעקע שעשה את הקעקוע הזה ואני בטוחה שאם תשבי איתו הוא יעצב לך גאנש שיותר מתאים למה שאת רוצה. אגב - לפי מה שאמרת את די רוצה להוציא את כל הדברים המיוחדים בקעקוע אז למה שלא תעשי פשוט קעקוע של פיל יושב?

mirimi

New member
אם את כל כך אוהבת את זה

אז למה שלא תלכי למקעקע שעשה את הקעקוע הזה ותבקשי ממנו שיעצב לך משהו בסגנון הזה. ככה תהני ממשהו מקורי ולא סתם משהו שנבנה על דוגמה ויוצא "דומה".

B o o b a

New member
אני לא יכולה ללכת למקעקע

אני מכירה אותו והייתי אצלו שהייתי בת 13 והוא לא הסכים לעשות לי עגיל בוטבור הוא אמר לי תחזרי עלי בגיל 18 מקפיד טיפה יותר מיידי...

B o o b a

New member
וזה מה שאני יעש אמרתי לא אותו

אלה סתם פיל שמן אבל בכל מקרה למישו יש חומר על האל הזה? אבל זה יהיה יל ממש מוזר אם ייהיה עלי אל הודי זה כיאלו אני מאמינה באליןם ולא באלוהים ...

למעלה