מצאנו דירה!
אני והחבר. *תזכורת- הוא לא מסתדר ממש עם השותפה שלו (וגם אני לא..
) ובכלל, אנחנו רוצים לעבור לגור ביחד.* אז- מדובר בדירת שני חדרים, המטבח והמקלחת משופצים וחדשים, הצנרת שופצה לפני שנתיים, המיקום של הדירה יחסית מרכזי וקרוב לעבודות של שנינו, מרחק אוטובוס אחד ו-40 דקות נסיעה מהאוניברסיטה. השכ"ד ממש סבבה, 2000 ש"ח לחודש, כולל ארנונה. והדירה חמודה ביותר. הבעיות הן שזו דירה בבית פרטי, עם כניסה נפרדת והכל אבל עדיין, בעלי הבית גרים מעלינו. ו- זו קומת קרקע. עם גינה. משמע נחשים וכל מה שהוזכר פה בשרשור אחר. ועוד בעייה היא ההסקה. כידוע, בירושלים נוראאאא קר בחורף, לא משנה כיווני אוויר או בידוד טוב בדירה. קר. וצריך הסקה. ובעלת הבית מתקמצנת כי היא בקושי נמצאת שם, וההסקה משותפת, לנו ולהם, אז אנחנו לא יכולים להפעיל בנפרד. האמת היא שזה הדבר שהכי מפחיד אותי כי אני די סובלת מקור. עוד עניין: לחתום על החוזה כרוך בשבירת החוזה של החבר שלי. אצלי במעונות הסכימו להתחשב ולא לחייב אותי על הזמנים שאני לא אהיה, וגם בעל הבית שלו הולך לקראתו בעניין. אבל שווה לרוץ ככה לדירה הזו? ראינו עוד כמה דירות, אבל זו תפסה אותנו במיוחד. אולי שווה לחכות עוד קצת, שיתפנו עוד דירות, בסביבות ספטמבר? אנחנו מפחדים לפספס הזדמנות טובה כזו אבל מפחדים גם שזו לא ממש הזדמנות, ושאנחנו סתם חסרי סבלנות. מה אתם מציעים?
אני והחבר. *תזכורת- הוא לא מסתדר ממש עם השותפה שלו (וגם אני לא..