מצאנו דירה!

wranger

New member
מצאנו דירה!

יום אחרי שנפגשנו עם בעל הבית של דירה שרצינו ונבהלנו מהחוזה המפלצתי שהוא הציג בפנינו (ואחרי שברחנו משם כל עוד נפשנו בנו), הלכנו לראות דירה אחרת, שמצאה חן בעינינו. בו במקום ביקשנו לראות חוזה, שביחס לקודם היה ממש פודל. למחרת חתמנו עליו. במו"מ עם בעל הבית, כל סעיף שנראה לנו בעייתי פשוט נמחק. לא תוקן, נמחק. כולו. בעוד כמה ימים אנחנו נכנסים לדירה שלנו, לגור סוף סוף ביחד, ואין מאושרים מאיתנו בכל העולם כולו!
תודה לחצישלישרבע וכל האחרים שעזרו לי, ולו במעט, עם השאלות ששאלתי כאן בפורום. עזרתם לי מאוד.

אחלה! ../images/Emo45.gif

מזל טוב על הדירה החדשה! עכשיו נשאר כל היתר... הבישולים, החשבונות, הניקיונות, הריהוט... סתם, זה כיף גדול. תהנו, וחזור לחלוק חוויות

wranger

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

לגבי הבישולים, נראה לי שנחיה על קוטג' ולחם כמה ימים - לפחות עד שנלמד לבשל... הניקיונות, נו, זה אף פעם לא כיף גדול, אבל בטח יהיה לי יותר כיף לסדר את הבית מאשר לסדר את החדר... ריהוט אנחנו משיגים לאט לאט מפה ומשם. יש עדיין את שאלת ההובלה שעדיין לא פתרנו, אבל גם זה יגיע. והחשבונות - טוב, זה הכי מפחיד אותי. פתאום לשלם שכ"ד, חשמל, ארנונה... אני מניח שאני אתרגל, ויש לי עבודה ואני מקווה שיהיה בסדר.

JustMeNow

New member
מזל טוף!

הכל לטובה...מזל שלא לקחתם את הדירה עם החוזה הדרקוני!

למעלה