מצאנו את צ׳ומפי!!!!!

מצאנו את צ׳ומפי!!!!!

תודה לכל מי שחיזק אותי עם סיפורים על חתולים שנמצאו אחרי שבועות.
אז לפני שבוע הוא נפל מקומה 4 ומאז נעלמו עקבותיו .
חיפשנו אותו כל לילה אבל לא היה קול ולא עונה.
הערב ירדתי שוב לחפש אותו, די סקפטית. כרגיל דיברתי איתו ואמרתי שהבאתי לו אוכל אבל רק כשאמרתי לו שהבאתי לו מים פתאום הוא התחיל ליילל. ישר זיהיתי את המיאו שלו, אבל לא ראיתי אותו. בסוף איתרתי אותו בשיח הכי קשה להגעה, ועדיין לא ראיתי אותו, אז פשוט זחלתי פנימה והוצאתי אותו משם. כשעליתי הביתה ראיתי שהוא גורר את הרגליים האחוריות. הוא ישר חיפש את קערת המים שלו ושתה כמו גמל קטן. כשהוד מעלתו סיים לשתות נסעתי איתו למרפאה, ביקור בחירום כמובן
בבדיקה של הווטרינרית מסתבר שהוא נראה ממש טוב יחסית לחתול שנפל והיה בחוץ שבוע בחמסין, לא מאוד מיובש, שלפוחית שתן מרוקנת (סימן טוב שכנראה אין כשל כליות) הפרווה נקייה כך שלא עשה צרכים על עצמו (אין אובדן שליטה על הסוגרים) והכי חשוב - לא נראה משותק ברגליים האחוריות כי נראה שכן מנסה לשלוט בהן ולשים עליהן משקל.
נראה שיש פגיעת בגב או באגן, לא ברור אם שבר או דחיסת חוליות. הוא קיבל נוזלים אנטיביוטיקה ושיכוך כאבים. מחר בבוקר חוזר לביקורת.
הוא אכל ושתה, וכשחזרנו הביתה ישר ״רץ״ לארגז ועשה פיפי וקקי שנראו תקינים.
הוא צריך לנוח כמובן, כרגע הוא שוכב מתחת למיטה של מתן. מקווה שהוא יתאושש וייצא מזה, אבל גם אם יישאר מוגבל ברמה כזו או אחרת כל עוד יש לו איכות חיים ונדע שהוא לא סובל מכאבים - אנחנו שמחים לקבל אותו כפי שהוא !!!!

אני ממש התאפקתי לא להעיר את הילדים....

קשה לי לראות אותו ככה,הוא מבוהל ומסכן

חולשהומסכנתו לשה קיצונית ברגליים האחוריות אבל כן שם עליהן משקל. מתחבא כלהזמן
מקבל אופטלגין ואנטיביוטיקה.
הוא לא ממש אכל, עשה פיפי ב11 בליל. אתמול ואח״כ רק ב6.30 בערב היום.
אבל קודם ליקק מהיד חצי קופסת ריקברי ושתה מים.
אני ממש מקווה שהוא ייצא מזה

הבוקר הוא כבר נראה יותר טוב

אכל יותר, עשה פיפי (רק אחרי שאני שמתי אותו בארגז אבל ניחא) ודרך יותר על הרגליים.
הוא גם יותר מתנגד לאנטיביוטיקה שאני נותנת לו - אמנם מקשה עליי אבל זה סימן שהוא מרגיש יותר טוב

שמחתי!!!

מאוד שמחתי לשמוע שהוא נמצא!
אם הבנתי נכון לא ניתן לצלם אותו(רנטגן) ללא טשטוש . המלצתי היא שאחרי שהוא קצת יתאושש ויצא מההתייבשות שלו לטשטש ולצלם כדי לראות את מידת הפגיעה באגן ובגב .
אשמח להמשיך ולשמוע עדכונים.
שבת שלום
עמיחי

כמובן שאעדכן -צ׳ומפי עדיין מתחבא רוב היום

מתחת לספה, אבל כבר יוצא לבד לארגז החול ולאכול, והיום בצהריים אפילו ישן שעה על השטיח בסלון ונראה די שלו.
מצד אחד אני מאוד סקרנית לדעת מה קרה לו, מצד שני - האם יש חשיבות מבחינת הטיפול הרפואי לדעת איפה הפגיעה ומה מידת חומרתה? הרי לא ננתח אותו, הטיפול בכל מקרה הוא מנוחה ושיכוך כאבים. אני פשוט מפחדת מטשטוש במצבו הנוכחי.
נראה לי שאני אקבע ביקורת ליום שאתה נמצא במרפאה שנוכל לדבר יותר לעומק על מצבו של השובב הקטן (שכעת נראה כמו שטיח ג׳ינג׳י חסר אנרגיות, למעט מתי שאני צריכה לתת לו אופטלגין ואנטיביוטיקה, ואז הוא מוצא כוחות עילאיים להתנגד
)

בסכ"ה זה נשמע טוב:)

אשמח לראותו בעצמי. אנא נסי לצלם אותו בוידאו קטן בזמן שהוא הולך כדי שאפשר יהיה להתרשם . את צודקת שלרוב ההחלטה היא מנוחה שיכוך וזמן. אבל לעיתים יש שברים ופריקות שניתנים לתיקון אורטופדי פשוט . בכל מקרה אני מסכים שלא מומלץ לטשטש במצב של חולשה והתייבשות.
להתראות.
עמיחי

למעלה